Omscholing richting zorg

Omscholing richting zorg

Ben je op zoek een andere baan en wil je belangrijk en dankbaar werk doen? Laat je dan omscholen naar een beroep in de zorg. Er is in Nederland een groot tekort aan zorgprofessionals, zoals wijkverpleegkundigen, verzorgenden IG en zorgmanagers. Wanneer je je laat omscholen naar een beroep in de zorg heb je niet alleen uitstekende baankansen, maar kies je ook voor werk van groot maatschappelijk belang.

Kansrijke beroepen in de zorg

Hieronder zie je een overzicht van kansrijke beroepen in de zorg. Zie je een beroep dat je interesseert? Klik er dan op om de relevante opleidingen voor deze functie te bekijken.

Kwaliteitsmanagers, lean managers en procesmanagers in een zorginstelling/ziekenhuis
Verzorgenden ig, verpleegkundigen (algemeen/gespecialiseerd) ziekenhuis/instelling/GGZ
Wijkverpleegkundigen
Zorgmanagers, proces/project/leanmanagers ziekenhuis, managers/teamleiders zorginstelling
Zorgmanagers, projectmanagers ziekenhuis of zorginstelling, managers/teamleiders zorginstelling

Waar kun je terecht voor omscholing richting zorg?

Via Opleiding.nl kun je bij verschillende opleiders terecht voor een opleiding in de zorg:

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Met maximale flexibiliteit, een praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgt NCOI Opleidingen ervoor dat studeren naast je baan haalbaar is.

Bekijk de zorgopleidingen van NCOI Opleidingen

Scheidegger

Scheidegger verzorgt al meer dan zeventig jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO tot HBO Bachelorniveau. Scheidegger is er voor je, vóór en tijdens je studie. Ze adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Kortom: je krijgt van Scheidegger het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden.

Bekijk de zorgopleidingen van Scheidegger

LOI

De LOI staat al bijna honderd jaar voor flexibel, kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor iedereen. Of je nu kiest voor thuisstudie met docentbegeleiding via internet of voor de combinatie van klassikale lessen en online bijeenkomsten, er is altijd een opleiding of cursus die bij je past.

Bekijk de zorgopleidingen van de LOI

Pro Education

Pro Education is een van de grootste opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende Bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.

Bekijk de zorgopleidingen van Pro Education

ZWOpleidingen

ZWOpleidingen is ervan overtuigd dat organisaties beter presteren wanneer de medewerkers goed functioneren. Daarom biedt ZWOpleidingen een breed aanbod aan trainingen, leertrajecten en coaching ter bevordering van persoonlijke en teameffectiviteit in communicatie en (samen-)werking. 

Bekijk de zorgopleidingen van ZWOpleidingen

Behoefte aan persoonlijk advies?

Twijfel je over welk beroep in de bouw het best bij jou past? En heb je behoefte aan persoonlijk omscholingsadvies? Dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Bel hen op 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Toch liever omscholen naar een andere sector?

Bekijk dan ook de andere kansrijke sectoren:

Heb je een vraag?