Omscholing richting IT

Omscholing richting IT

Ben je op zoek naar ander werk en ben je geïnteresseerd in IT? Dan is het misschien interessant om je te laten omscholen naar dit vakgebied. Door de steeds verdergaande digitalisering is er in Nederland veel vraag naar gespecialiseerde IT’ers, zoals netwerkspecialisten, data scientists en programmeurs. En die vraag is alleen maar toegenomen sinds (gedeeltelijk) thuiswerken de standaard is geworden. Wanneer je je laat omscholen naar een beroep in de IT heb je dan ook goede kansen op een baan in deze sector.

Kansrijke beroepen in de IT

Hieronder zie je een overzicht van kansrijke beroepen in de IT. Zie je een beroep dat je interesseert? Klik er dan op om de relevante opleidingen voor deze functie te bekijken.

Netwerkspecialisten technische infrastructuur, systeemontwikkelaars, testdeveloppers

Waar kun je terecht voor omscholing richting IT?

Via Opleiding.nl kun je bij verschillende opleiders terecht voor een opleiding in de IT:

Computrain

Van trainingen tot certificeringen en van MBO tot HBO en volledige Masteropleidingen. Bij Computrain ben je klaar voor de IT van morgen. En in welk vakgebied je ook werkt: alle opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen.

Bekijk de IT-opleidingen van Computrain

Global Knowledge

Global Knowledge helpt IT-professionals door heel Nederland aan de juiste skills door middel van trainingen, certificeringen en assessments. Daarbij denken ze niet alleen aan de harde IT, maar ook aan de soft skills. Zo zorgt Global Knowledge dat jij succesvol bent én blijft.

Bekijk de IT-opleidingen van Global Knowledge

Prowareness

Prowareness Agile Academy verzorgt trainingen en e-learnings op een breed aantal gebieden binnen de IT en helpt professionals door hen bewust te maken van individuele competenties en de mogelijkheden die hierin verscholen liggen. Dit resulteert in maximaal plezier in je rol en functie.

Bekijk de IT-opleidingen van Prowareness

Winc Academy

Winc Academy is ervan overtuigd dat iedereen kan programmeren. Met een innovatieve manier van lesgeven zorgen zij ervoor dat hun studenten de benodigde vaardigheden ontwikkelen. Zo leidt Winc Academy developers op die direct aan de slag kunnen.

Bekijk de IT-opleidingen van Winc Academy

Behoefte aan persoonlijk advies?

Twijfel je over welk beroep in de bouw het best bij jou past? En heb je behoefte aan persoonlijk omscholingsadvies? Dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Bel hen op 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Toch liever omscholen naar een andere sector?

Bekijk dan ook de andere kansrijke sectoren:

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834