Human resources

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een...

Lees verder >

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional...

Lees verder >

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional houd jij je bezig met vragen rondom competenties, het behoud van talent, risico’s op het gebied...

Lees verder >

Human resources: 382 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (382)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 14-10-2024
6 maanden Trainingen vanaf € 4.735,15 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 23-09-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 5.054,09 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 23-09-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 5.791,10 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 30-09-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Human resources

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional houd jij je bezig met vragen rondom competenties, het behoud van talent, risico’s op het gebied van het medewerkersbestand, het werven van de juiste ‘handjes en hersens’ en arbeidsvoorwaarden. Up-to-date kennis is daarbij onmisbaar!

Human Resource Management

Door de explosieve groei van het aantal zzp’ers en de verwachte robotisering van de samenleving, is de arbeidsmarkt aan grote ontwikkelingen onderhevig. Ook het vak van de human resource manager verandert hierdoor snel. Met een opleiding binnen het vakgebied Human Resource Management blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en houd jij je kennis up-to-date!

Meer over opleidingen binnen Human Resource Management

HR Administratie

Een goede HR-administratie is betrouwbaar en proactief. Als professional ben je alert op verzuimkosten, onderhoud je een heldere communicatie met de Belastingdienst en houd je de termijnen van contracten in de gaten. Wil jij weten hoe je de personeels- en salarisadministratie altijd actueel houdt en laat aansluiten op de laatste wet- en regelgeving? Vergroot dan je kennis over HR-administratie met een opleiding binnen het vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen HR Administratie

Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Een goede kennis van sociaal verzekerings- en arbeidsrecht en fiscaal recht is van groot belang voor iedere professional op het gebied van arbeid en belonen. Het is bovendien noodzakelijk om die kennis bij te houden, omdat de wet- en regelgeving snel verandert. Wil jij op de hoogte blijven en alles ontdekken over Payroll, Loon- en Salarisadministratie? Volg dan een opleiding binnen dit vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Recruitment

Veranderingen op de arbeidsmarkt hebben hun invloed op het dynamische vak van recruitment. Of het nu gaat om het voeren van selectiegesprekken het binnenhalen van talent of het afnemen van assessments, de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Blijf op de hoogte met een opleiding binnen Recruitment. 

Meer over opleidingen binnen Recruitment

Medezeggenschap

Goed onderhandelen, efficiënt vergaderen en een interactieve gespreksvoering dragen bij aan een gezond werkklimaat tussen directie, medewerkers en HR. Met een opleiding op het gebied van Medezeggenschap ontdek jij hoe jij dat gezonde werkklimaat stimuleert en op een effectieve wijze vormgeeft en organiseert. 

Meer over opleidingen binnen Medezeggenschap

Arbeidsrecht

Van het regelen van een zorgverlof tot een conflict met een werknemer: als HR-professional of bedrijfsjurist krijg je regelmatig vragen over arbeidsrecht. Om een waardevolle gesprekspartner te zijn voor het management. Om medewerkers beter te kunnen informeren, volg jij een opleiding binnen Arbeidsrecht. Zo vergroot je niet alleen je kennis, maar houd je deze ook up-to-date.

Meer over opleidingen binnen Arbeidsrecht