Trainingen

In je dagelijkse praktijk merk je soms dat je ‘iets’ tekortkomt? Heb je weleens een gevoel van ‘hoe...

Lees verder >

In je dagelijkse praktijk merk je soms dat je ‘iets’ tekortkomt? Heb je weleens een gevoel van ‘hoe zat dat ook alweer’? Of beland je soms in situaties...

Lees verder >

In je dagelijkse praktijk merk je soms dat je ‘iets’ tekortkomt? Heb je weleens een gevoel van ‘hoe zat dat ook alweer’? Of beland je soms in situaties waarin je niet precies weet hoe je moet reageren? Je hebt een ruime keuze uit korte intensieve trainingen...

Lees verder >

Trainingen: 8 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Duur
Filteren

Opleidingen (8)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Trainingen

In je dagelijkse praktijk merk je soms dat je ‘iets’ tekortkomt? Heb je weleens een gevoel van ‘hoe zat dat ook alweer’? Of beland je soms in situaties waarin je niet precies weet hoe je moet reageren? Je hebt een ruime keuze uit korte intensieve trainingen op allerlei gebieden, zoals management, sales, mondelinge communicatie, persoonlijke effectiviteit en IT.

Jouw praktijk staat tijdens de trainingen centraal

Tijdens een training staat jouw werk altijd centraal. Vanuit een theoretisch vertrekpunt wordt direct de vertaling gemaakt naar de praktijk. Situaties die je zelf inbrengt vormen daarbij de leidraad. Je leert bestaande problematiek door een nieuwe bril te bekijken en leert vaardigheden die je in je eigen praktijk kunt toepassen. Je merkt direct het resultaat!

Standaardtrainingen en maatwerktrainingen

Veel standaardtrainingen kun je regelmatig door heel Nederland volgen. Bij de meeste trainingen geef je vooraf door wat jouw voorkennis is en wat je leerwensen zijn. Dat zorgt ervoor dat de onderwerpen die je specifiek interesseren ook echt tijdens de training aan bod komen. Er bestaan ook maatwerktrainingen speciaal voor meerdere medewerkers binnen een organisatie. Het trainingsprogramma wordt dan volledig aangepast aan de behoeften van de organisatie.

Schrijf je nu in voor een training. Dan sta je straks steviger in je schoenen!