HBO

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een...

Lees verder >

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een Deeltijd HBO-opleiding kun je een volgende stap...

Lees verder >

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een Deeltijd HBO-opleiding kun je een volgende stap in je carrière zetten, zonder dat je baan eronder hoeft te lijden. Heb je het diploma eenmaal behaald,...

Lees verder >

HBO: 1033 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (1033)

36 maanden HBO Bacheloropleiding vanaf € 23.491,95 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 04-10-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

HBO

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een Deeltijd HBO-opleiding kun je een volgende stap in je carrière zetten, zonder dat je baan eronder hoeft te lijden. Heb je het diploma eenmaal behaald, dan bewijst dit dat je op hoog niveau denkt en werkt. Je kunt een opleiding volgen in elk vakgebied, zoals in de zorg, marketing, IT, bedrijfskunde, bouwkunde, hrm en psychologie. Opleiding.nl biedt jou keuze uit het grootste aanbod deeltijd HBO-opleidingen van Nederland.

Flexibel studeren met een deeltijd HBO-opleiding

Met deeltijd HBO-opleidingen studeer je wanneer het jou uitkomt. Je kunt kiezen voor een opleiding in de avonduren, overdag, op zaterdag of op afstand met online ondersteuning. Werken en leren op HBO-niveau is daardoor ook voor jou altijd mogelijk.

Alle klassikale HBO-opleidingen worden verzorgd op locaties door heel Nederland, van Leeuwarden tot Maastricht, van Zwolle tot Rotterdam. Op die manier kun je jouw opleiding dicht bij je woonplaats of werk volgen en blijft je reistijd beperkt. Een deeltijd HBO-opleiding is dus prima te combineren met je privéleven en je werk.

De praktijk centraal

HBO-opleidingen voor volwassenen onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak. Je kunt wat je geleerd hebt meteen toepassen in je werk. Tijdens de interactieve bijeenkomsten, onder leiding van ervaren docenten, wordt telkens een brug geslagen tussen theorie en praktijk. Hierdoor kun je direct met de kennis aan de slag.

Het beste overzicht HBO-opleidingen

Bij ons vind je een overzicht van alle HBO-opleidingen: van een kort HBO-programma tot een officieel erkende HBO Bacheloropleiding. Alle HBO-opleidingen en -programma’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld.

HBO Bachelor

Met een HBO Bacheloropleiding behaal je een officieel erkend getuigschrift. Hiermee heb je een zeer waardevol diploma in handen, dat internationale waarde heeft. De HBO Bacheloropleidingen zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Met een Bacheloropleiding combineer je werken en leren op een doeltreffende manier. Je maakt praktijkopdrachten in je eigen werkomgeving. Deze opdrachten maken het leren leuk en efficiënt. Het is voor deze aanpak wel belangrijk dat je werkplek goed aansluit bij de opleiding, zodat je de opdrachten goed kunt maken. Anders kun je eventueel stage lopen om de opdrachten toch in de praktijk uit te voeren.

Post Bachelor

Na het behalen van een Bachelordiploma blijft er altijd ruimte voor verdieping. Je wilt je verder ontwikkelen in een specifiek gebied of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vak. Dat kan met een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast.

HBO Associate degree

Vind je een volledige Bachelor te lang? Maar wil je wel een wettelijk erkend diploma? Kies dan voor een HBO Associate degree. Met dit HBO-programma volg je een deel van een HBO Bacheloropleiding. Je volgt dezelfde vakken, zodat je verzekerd bent van dezelfde kwaliteit. Wil je na afloop toch verder studeren? Je kunt dan makkelijk een Bacheloropleiding volgen en krijgt mogelijk vrijstelling voor de onderdelen die je hebt gedaan in de HBO Associate degree.

HBO-programma

Je kunt ook een HBO-programma volgen. Dit zijn korte programma’s over een specifiek onderwerp. Vaak bestaat dit uit delen van een HBO-Bacheloropleiding. Als je zo’n HBO-programma hebt gevolgd, kun je deze daarna inbrengen voor vrijstellingen in een volledige Bachelor. Een HBO-programma kun je volgen op alle mogelijke gebieden, zoals IT, bedrijfskunde, bouwkunde, psychologie, verpleegkunde, marketing of management.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je een HBO-deeltijdopleiding volgen, maar twijfel je, heb je vragen of wil je even sparren? Bel dan met onze opleidingsadviseurs.

Schrijf je nu in voor een Bacheloropleiding, Associate Degree, Post Bachelor of HBO-programma en til je carrière naar een hoger plan. Werken en leren op HBO-niveau is ook voor jou mogelijk. Bekijk alle deeltijd HBO-opleidingen en behaal een HBO-diploma of erkend Bachelorgetuigschrift!