De opleiders

NCOI Opleidingen

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is niet alleen het grootste merk binnen de groep, maar ook de grootste opleider van Werkend Nederland. Met een totaalpakket van erkende MBO- HBO- en masteropleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Deze erkende opleidingen worden verzorgd in meer dan 20 plaatsen door heel Nederland. In deze opleidingen is alles afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van werkenden. NCOI zorgt ervoor dat werkenden hun ambities waar kunnen maken.

Scheidegger

Met Scheidegger sta je sterker

Scheidegger heeft een breed aanbod aan opleidingen en trainingen. Zowel vakgerichte en specialistische opleidingen als landelijk erkende MBO-opleidingen en praktijkgerichte HBO-programma’s. Het onderwijsconcept is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Klassikaal, korter dan gemiddeld en helemaal op de praktijk gericht. Met intensieve en persoonlijke begeleiding. Daardoor worden kennis en vaardigheden sneller opgepikt. Scheidegger is speciaal voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, promotie willen maken, een andere baan ambiëren of herintreden. 

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.

Pro Education

Met recht dé opleider voor Paramedici in Nederland

Pro Education is één van de grootste en snelstgroeiende opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van erkende permanente educatieprogramma’s voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.

Boertien Vergouwen Overduin

Het beste naar boven

Door de bundeling van de Boertien Groep en Vergouwen Overduin beschikt dit bureau over meer dan 30 jaar ervaring in het trainen van professionals. Boertien Vergouwen Overduin biedt innovatieve trainingsmethodieken met de allerhoogste return on investment. De missie is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van individuele talenten en anderzijds het optimaliseren van de performance van organisaties. De trainingen leiden dan ook tot optimaal resultaat voor zowel het individu als de organisatie. Die combinatie maakt Boertien Vergouwen Overduin dé trainingsorganisatie van werkend Nederland. 

Markus Verbeek Praehep

De opleidingspartner voor financiële professionals

Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van opleidingen voor financiële professionals.Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional.Op meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland worden erkende MBO-, HBO en diverse vakopleidingen verzorgd. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.

NIBE SVV

Opleider voor de financiële dienstverlening

NIBE SVV is hét kennisinstituut voor de financiële dienstverlening. Ze zijn veruit de grootste opleider in Nederland voor mensen die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Zij helpen hen succesvol te zijn. Via certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen ze de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en een diepgaande marktkennis.Daarmee zijn zij een onuitputtelijke bron voor opleidingen, contacten en specialistisch advies. Een onmisbare schakel om op de hoogte te blijven van elke ontwikkeling in de financiële sector. En om deze toe te passen in het dagelijks werk.

ISBW

Pitstop voor professionals

ISBW biedt meer dan 500 korte, krachtige en praktijkgerichte opleidingen en trainingen voor (toekomstige) managers. Op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau. ISBW weet als geen ander deze opleidingen en trainingen overzichtelijk en helder te houden.

Bestuursacademie Nederland

Dé opleider voor het openbaar bestuur

Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.

Lectric

Verder met internet

LECTRIC biedt opleidingen en trainingen op het gebied van social media, online marketing en communicatie, traffic en conversie, websiteontwikkeling, webredactie en internet en organisatie. LECTRIC volgt de actualiteit in dit snel veranderende vakgebied op de voet en past deze direct toe in de verschillende programma’s. Zo zijn de opleidingen en trainingen van LECTRIC altijd up-to-date.

Schoevers

Schoevers. Dan ben je meer waard.

Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers de belangrijkste aanbieder van opleidingen en trainingen voor secretaresses en managementondersteuners. De opleidingen van Schoevers bieden een geweldige start voor de carrière van vele jonge, gedreven en servicegerichte mensen. Daarnaast biedt Schoevers een compleet pakket van opleidingen en trainingen voor werkende supportprofessionals. Op erkend MBO- en HBO-niveau.

NTI

Het NTI is opgericht in de tweede wereldoorlog. De eerste opleiding was een cursus Engels, zodat iedereen in Nederland de gelegenheid kreeg om Engelstalige berichten op de radio te volgen. Ondertussen is het NTI uitgegroeid tot een onderwijsinstelling met ruim 850 opleidingen en cursussen, van korte cursus tot volledige masteropleiding. Het NTI staat voor Het Nieuwe Studeren, hierdoor kun je studeren waar en wanneer je wilt, in een moderne online leeromgeving. De voordelen van online en klassikaal onderwijs worden met elkaar gecombineerd.

NCOI Techniek

NCOI Techniek is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met de overname van Reed Business Opleidingen heeft NCOI Techniek een compleet aanbod aan opleidingen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen over de volle breedte, waaronder VCA cursussen, ATEX opleidingen, Middelbare Veiligheidskunde (MVK), Hogere Veiligheidskunde (HVK), meet- en regeltechniek, elektrotechniek en bedrijfskunde. NCOI Techniek biedt mensen niet alleen kansen om door te groeien in hun vak maar ook toegang tot vakspecialistische ondersteuning gedurende de gehele loopbaan. NCOI Techniek werkt alleen met ervaren docenten die rechtstreeks uit de praktijk komen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl