Opleiders

Opleiding.nl is hét nummer 1 opleidingsplatform van Nederland met een totaalaanbod van de allerbeste opleiders. Hieronder vind je een overzicht van de opleiders achter Opleiding.nl.

Academie voor Holistisch Coachen

Academie voor Holistisch Coachen is sinds 2007 hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. Wij leiden je graag op tot professioneel en zelfstandig coach. Je leert mensen te begeleiden vanuit een holistisch oogpunt, dus met zorg voor het denken, het voelen, het lichamelijk en energetisch welbevinden en met aandacht voor zingeving. Wij doen dit met veel passie, plezier en overtuiging op onze eigen sfeervolle vestiging in Bilthoven.

Babel

Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Jaarlijks helpen wij ruim 6.000 mensen om beter te communiceren.

Behavior Change Academy

'The art and science of human behavior'

Behavior Change Academy is hét opleidingsinstituut op het gebied van gedragsverandering in Nederland. We leren professionals en organisaties hoe menselijk gedrag tot stand komt, welke (on)bewuste drijfveren hierbij een rol spelen en hoe je hier vervolgens op in kunt spelen. Onze missie is om de fundamentele, wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie toepasbaar te maken om zo wetenschap en praktijk te verbinden. Het team van Behavior Change Academy bestaat uit ervaren en gediplomeerde gedragspsychologen, die de 'art and science' van gedragsverandering beheersen. Door de nauwe band met de Radboud Universiteit is Behavior Change Academy altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de gedragswetenschappen.

Bestuursacademie Nederland

De opleider voor het openbaar bestuur

Bestuursacademie Nederland is al meer dan 50 jaar dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leiden wij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo helpen wij u het verschil te maken.

BLOM Opleidingen

BLOM verbetert en verheft

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen we al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar we ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen. Heftruckchauffeurs vormen een belangrijke schakel in intern transport. Focus op hun kennis en vaardigheden is daarmee een must.

Boertien Vergouwen Overduin

Leiders in trainingen

Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland weet Boertien Vergouwen Overduin als geen ander: het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. De trainingen van Boertien Vergouwen Overduin spelen optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen, zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie. Leerrendement en return on investment staan hierbij voorop. De voorwaarde is dan ook: leren moet leiden tot resultaat. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijft Boertien Vergouwen Overduin al meer dan 40 jaar het vak voortdurend vernieuwen door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken.

Lees hier meer over Boertien Vergouwen Overduin

Brain Box

Brain Box, opgericht in 1989, is toonaangevend op het gebied van mediatrainingen in Nederland. De trainers van Brain Box zijn expert op hun gebied: ze werken in de communicatiebranche, bij de media of hebben daar gewerkt. 

Brain Box is sinds jaren marktleider in professioneel praktijkgerichte mediatrainingen, maar ook onze presentatietrainingen worden door onze klanten met een hoog cijfer gewaardeerd. Brain Box verzorgt (Engelstalige) trainingen voor zowel bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen als voor het midden- en kleinbedrijf. 

Brain Box beschikt over een eigen trainingslocatie in Hilversum, op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s. In onze tv-studio’s en lesruimtes kunnen we het trainen van levensechte media-optredens en presentaties faciliteren. 

Voor meer informatie over Brain Box, onze werkwijze en de trainingen verwijzen we je naar www.brainbox.nl.

Bricks and Business

Bricks and Business is uw (inter)nationaal partner voor het opleiden en trainen van facilitators in de LEGO SERIOUS PLAY methode.

Code Institute

Code Institute is opgericht in 2015 om carrières in technologie en software development voor iedereen - ongeacht je achtergrond - toegankelijk te maken.

Onder meer Accenture, Capgemini, Ebay, Jobbio, Microsoft, MorganKinley, Paypal, Red Hat, Salesforce, Trinity College Dublin, Vusion en WorkJuggle maken deel uit van ons Industry Advisory Council. In samenspraak met het Industry Advisory Council, worden onze opleidingen steeds aangepast aan de behoeften van de markt. Hierdoor hebben onze afgestudeerden de best mogelijke kansen op de arbeidsmarkt.   

Studenten van over de hele wereld studeren via het platform van Code Institute. Het leren vindt 100% online plaats en er is 24/7 ondersteuning van het Academic Team. Verder kan gebruik worden gemaakt van intensieve mentoring en carrièrecoaching.

Code Institute is uniek in de zin dat de opleiding is gevalideerd door de Edinburgh Napier University en dat afgestudeerden een Diploma in Software Development krijgen dat recht geeft op Europees overdraagbare ECTS credits.

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.

Lees hier meer over Computrain

Coniche

De naam Coniche staat voor Consultancy in een Níche. Die niche is klantcontact. Waarbij het specialisme bij de oprichting in 1994 zich richtte op de op- en inrichting van callcenters, heeft zich dit door de jaren heen ontwikkeld tot een breder specialisme dat verder reikt dan het callcenter alleen. 

Coniche is dé specialist op het gebied van het ontwerp, de inrichting en optimalisatie van klantcontact. Klantcontactoptimalisatie is een vak dat vanuit meerdere disciplines benaderd moet worden om het goed te laten renderen. Daarom biedt Coniche alle kennisvormen onder één dak, zodat klanten de theorie direct in de praktijk kunnen brengen met hun eigen professionals en waarmee ze bouwen aan een duurzame omgeving voor klantcontact. 

Coniche is gevestigd in Houten. De diensten van Coniche worden onderverdeeld in 4 domeinen:

  1. Advies & Analyse
  2. Recruitment: vast of tijdelijk
  3. Training & Coaching
  4. Erkende opleidingen (MBO/Post-hbo/MBA)

De Baak

De Baak is al meer dan 70 jaar hét trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo/wo werk- en denkniveau. In de intensieve trainingen van de Baak word je uitgedaagd op intellect, intuïtie en interactie. Je leert hoe je bewust en op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten en die van anderen inzet. De Baak verzorgt open trainingen en incompany trajecten, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkelen. De Baak is gevestigd in Noordwijk en Driebergen. 
 

DON opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Met ruim vijftig ervaring kennen wij als geen ander het belang van ontzorgen, innoveren en het bieden van opleidingen die voor een breed publiek geschikt zijn. Dat begon ooit met het letterlijk luisteren naar de vragen van (potentiële) klanten. Hadden zij behoefte aan een heftruck- of EHBO-cursus? Dan zorgden wij ervoor dat ze die konden volgen. Die mindset resulteerde uiteindelijk in een assortiment van ruim honderd beroepsopleidingen. 

Stopt dat onze innovatiedrang als totaalopleider? Absoluut niet! Onze opleidingsadviseurs bouwen nog langdurige relaties met (nieuwe) klanten op en helpen hen met:

  • Flexibele planningen: ook ’s avonds en in het weekend opleidingen;
  • Alternatieve lesvormen: naast klassikale opleidingen, ook e-learning, incompany en virtuele klas;
  • Maatwerkopleidingen: een EHBO-cursus speciaal voor beroepschauffeurs? Bij ons kan het!

Bekijk direct ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons opleidingsadviseurs staan je graag te woord.

Dutch Drone Academy

Eduvision

Eduvision: altijd een passende oplossing

Bij Eduvision bieden we opleidingen op het gebied van IT, Tech en Business in de breedste zin van het woord. IT, Tech en Business zijn in de praktijk vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden; daarom bieden we onze opleidingen en trainingen niet alleen aan op deze drie afgebakende gebieden, maar ook op de snijvlakken daarvan. Ons doel is om je altijd een training, cursus of opleiding te bieden die precies aansluit bij jouw specifieke wensen, behoefte of praktijksituatie. Voor jou alleen, voor je team of voor je hele bedrijf. Dus welke opleidingsbehoefte je ook hebt, bij ons mag je altijd rekenen op een passende oplossing..

eLearning eXpert Group

De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen bijna 20 jaar e-learning ervaring. Al onze diensten zijn gericht op toepassing binnen een zakelijke omgeving, dus voor bedrijven en non-profit organisaties en altijd met het (bedrijfs)doel in het achterhoofd.

We leveren een aantal diensten op het gebied van e-learning:

  1. Opleidingen en kortere trainingen voor trainers, consultants en coaches die hun eigen kennis willen omzetten naar inspirerende e-learning. Vaak als aanvulling op hun live activiteiten. Daarnaast hebben we de praktijkgerichte Vakopleiding E-Learning Specialist opgezet. Deze vakopleiding, op HBO-niveau, is bestemd voor iedereen die in opdracht van anderen professionele e-learning wil ontwikkelen en daarvan zijn/haar beroep wil maken.
  2. We leveren het EasyLearning LMS: een privé LMS met een uitgebreide functionaliteit en toch betaalbaar. Het beheer en onderhoud wordt volledig uit handen genomen van de klant.
  3. We ontwikkelen e-learning programma’s in opdracht en zorgen voor audio, video, toetsen en andere interactieve werkvormen. Zodat er maatwerk trainingen ontstaan die de deelnemers graag volgen en waarbij ze de leerdoelen behalen.

EVC Centrum Nederland

EVC Centrum Nederland is uw partner voor loopbaanontwikkeling

De juiste diploma’s en startkwalificaties zijn erg belangrijk op de Nederlandse arbeidsmarkt. EVC Centrum Nederland is een navigator voor loopbaanontwikkeling van individuen en van menselijk kapitaal in organisaties. We hebben een groot aantal verschillende meet- en analysemethodieken en trajecten ontwikkeld, die inzicht bieden in de kennis en kunde van mensen en organisaties. U maakt bijvoorbeeld een keuze uit een EVC-procedure, waarbij kennis en ervaring formeel wordt beoordeeld en vastgelegd in een officieel Ervaringscertificaat of een EVP-traject waarvoor geen Assessment nodig is en u een gedegen Ervaringsprofiel ontvangt.

Een Loopbaantraject van EVC Centrum Nederland helpt bij het navigeren in uw loopbaan. In dit traject worden de loopbaanmogelijkheden onderzocht door te reflecteren op talenten, kwaliteiten, ambities en interesses. Het resultaat van een Loopbaantraject biedt concrete handvatten om inzetbaarheid te vergroten of om passend werk te vinden.

EVC Centrum Nederland biedt naast de EVC-procedures, Ervaringsprofielen (EVP) en Loopbaantrajecten ook Assessments aan. U heeft de keuze uit een persoonlijkheids-, capaciteiten- en motivatietest, welke uitgevoerd wordt door een NIP gecertificeerde Assessmentpsycholoog. Het resultaat van de test wordt vastgelegd in een rapport.

EVC Centrum Nederland is als erkend EVC aanbieder bevoegd om voor verschillende kwalificaties EVC procedures uit te voeren.

Fast Lane

Fast Lane is een wereldwijde IT-opleider, gespecialiseerd in geautoriseerde trainingen over de cloud stack voor IT-professionals en -gebruikers. Wij werken nauw samen met vendoren als Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, AWS, Google, Citrix, SUSE en Salesforce. In aanvulling op de officiële trainingscurricula van de vendoren ontwikkelt Fast Lane technische en sales-trainingen.

Fast Lane biedt de trainingen in verschillende leervormen aan zodat de manier van leren optimaal aansluit op de wensen, behoeften en doelstellingen van zowel de deelnemer als de organisatie. Zo maken blended learning-trajecten, online trainingen, klassikale trainingen, FLEX-trainingen en e-learningtrainingen onderdeel uit van ons aanbod.

Naast trainingen in het open rooster stellen wij op maat gemaakte, klantspecifieke trainingsprogramma's samen.

Fast Lane werd in 1996 opgericht en is op dit moment wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen met hoofdkantoren in Berlijn, Cary/NC, San Jose (Costa Rica), Ljubljana, Sint Petersburg, Singapore, Sydney, Bangalore, Beijing en Johannesburg. Fast Lane Benelux heeft kantoren en diverse trainingslocaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg met het hoofdkantoor in Utrecht.

FIRSTT

FIRSTT biedt opleidingen aan om je om te scholen tot rijinstructeur. We hebben een jarenlange ervaring met het opleiden van instructeurs. Ook hebben we in de loop van de tijd een prima beeld gekregen van de wensen en behoeften van onze cursisten. Daar is onze opleiding inmiddels volledig op afgestemd. Je weet dus zeker dat een opleiding bij FIRSTT aan je verwachtingen zal voldoen en dat er rekening is gehouden met alles wat er nodig is om jou efficiënt en doelgericht door je opleiding te loodsen.

Er wordt bij FIRSTT gewerkt met persoonlijke begeleiding in plaats van met klassikaal onderwijs. Dat geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo te studeren, langer stil te staan bij de onderdelen waar je meer aandacht aan wilt besteden en de materie die je al beheerst wat sneller te doorlopen. Bovendien garandeert FIRSTT jou een stageplaats, dus daar hoef je niet zelf achteraan.

De gemiddelde opleidingstermijn bedraagt 6 tot 8 maanden. Je studeert veelal vanuit huis zodat je de opleiding goed kunt combineren met andere belangrijke sociale verplichtingen. Natuurlijk is dit voor een ieder verschillend daarom krijg je dan ook een persoonlijke begeleiding zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gezond in Bedrijf

Gezond in Bedrijf Business School ontwikkelt al meer dan 20 jaar opleidingen op het gebied van verzuim, re-integratie, vitaliteit en inzetbaarheid. Wij zijn een spin in het web, kennen alle grote en kleine partijen op dit speelveld en weten als geen ander wat HR-, Arbo- en OR professionals nodig hebben om te kunnen excelleren in hun vak.

Wij verzorgen masterclasses, congressen, events en langer lopende opleidingen. Hierbij selecteren wij uit ons uitgebreide netwerk de beste en meest sprankelende docenten. We staan bekend om onze hoge kwaliteit en dat zien we dan ook terug in de waardering die wij van onze deelnemers krijgen.

Geo-ICT

Geo-ICT Training Center, Nederland, platform voor Geo-ICT professionals, is een opleidingsinstituut voor geo-informatie. We dragen onze kennis over middels cursussen, moocs en online supports op gebied van CAD, GIS, Geodesie, Hydrografie, BAG, BIM, WOZ, BGT, Kadaster, Softwareontwikkeling en Spatial Databases.  Daarnaast nemen we voortdurend Geo-ICT trainees aan die meedoen aan onze cursussen. De geosector heeft de komende jaren honderden nieuwe professionals nodig.

Global Knowledge

Global Knowledge is de wereldwijde marktleider in trainingen voor IT-professionals. Global Knowledge voorziet organisaties en werknemers van de juiste kennis, met als motto: “Building skills to enable success”. Continu leren, zowel online als in het klaslokaal, is van groot belang door de snelheid waarin de huidige maatschappij zich ontwikkeld. We helpen IT-professionals door heel Nederland aan de juiste skills door middel van trainingen, certificeringen en assessments. En we denken daarbij niet alleen aan de harde IT, maar ook aan de soft skills. Global Knowledge zorgt ervoor dat jij succesvol bent én blijft.

Grafische Cursussen

Heb jij vandaag al iets leuks geleerd?

Grafische Cursussen leidt creatieven en marketeers op in grafische en video-pakketten als Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Animate en Apple Keynote. Naast de basis-cursussen kun je bij ons terecht voor gevorderde cursussen en specialistische cursussen als DTP Compleet, Infographics, Interactieve publicaties en MailChimp. De cursusduur varieert van 1 tot 6 dagen, meerweekse trainingen en ook een jaaropleiding van 36 bijeenkomsten: onze special de jaar-cursus 'Grafsche Vormgeving'. Cursussen kunnen klassikaal –in real life– worden gevolgd en een aantal cursussen ook klassikaal online. Je vind onze leslocaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Breda. 

Grafische Cursussen is een docenteninitiatief met grafisch opgeleide en in het vakgebied werkzame experts met aandacht voor de juiste techniek, toegepaste didactiek en multimediaal lesmateriaal. Het maximum aantal deelnemers per cursus bedraagt 6 (m.u.v. de avondcursussen).

Het Eerste Huis

Bevlogen medewerkers, plezierige samenwerking, betekenisvol werk en heldere doelen en werkwijzen, dat brengt organisaties werkelijk verder. Het Eerste Huis brengt bezieling en verbinding terug in mensen in organisaties.

IMK Opleidingen

De beste opleidingen & trainingen voor doorgegroeide vakmensen

IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Klantgerichtheid & Sales, HR Management en Medezeggenschap. Binnen ieder thema tref je zowel korte trainingen als opleidingen met diploma aan. Nagenoeg alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor jouw organisatie, zelfs opleidingen met diploma’s. Door de onderwerpen op maat te kiezen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk te gebruiken, krijg je een programma dat niet alleen functioneel is, maar ook een positief effect heeft richting de gewenste bedrijfscultuur.

IMK Opeidingen richt zich op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen met een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

InkoopAcademie

Inkopen met business focus

InkoopAcademie is dé vernieuwende inkoopopleider in Nederland. Onze aanpak rust op drie pijlers: inkopen met business focus, het inkoopvak ‘emotionaliseren’ en een verfrissende aanpak. Bij business focus staat ‘business’ voor ‘zaken doen’ waarbij de klant centraal staat en opbrengsten en bestaansrecht de uitgangspunten zijn. Daarnaast is er bij ons veel aandacht voor de psychologie van het inkopen. Bedrijven doen geen zaken met bedrijven, mensen doen zaken met mensen. En mensen zijn voorspelbaar irrationeel, primair emotioneel gedreven en enorm beïnvloedbaar. Wij geloven in kleine groepen, een comfortabele en leuke leeromgeving en aandacht voor de vertaling naar de individuele dagelijkse werkelijkheid. Ons studiemateriaal bestaat uit interactieve iBooks. Inkoop en leren leuker maken.

ISBW

Voor de managers van vandaag én die van morgen

ISBW biedt ruim 200 uiterst praktijkgerichte managementopleidingen en -trainingen aan op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau. In onze aanpak koppel je de geleerde vaardigheden direct en actief aan je eigen werkomgeving. Zo voer je tijdens je opleiding praktische opdrachten uit die relevant zijn binnen jouw (toekomstige) werk. Zo kun je wat je vandaag leert morgen al toepassen, waardoor niet alleen jij zelf, maar ook je werkomgeving direct profiteert van de opgedane kennis.

Kenneth Smit Direct

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling.  Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Aan de hand van jouw eigen persoonlijke leerdoelen ga je je carrièrepad samenstellen, of het nou gaat om training, coaching of een Insights Discovery assessment: samen gaan we deze leerdoelen behalen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen groei, maar wij helpen je hier graag bij.

Vanuit jarenlange ervaring, kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering bouwen we een duurzaam ontwikkeltraject op, zodat jij de volgende stap kan maken. We dagen je uit en begeleiden je van A tot Z, en dragen zorg voor borging naar de praktijk. We maken hiervoor gebruik van de meest moderne, unieke, technische tools. Samen gaan we voor persoonlijke groei, meetbaar resultaat en hierdoor voor meer plezier in je werk. Van begin tot eind, van assessment tot coaching.

Ongeacht je functie: jij bent de manager van jouw carrière, dit noemen we carrièremanagement. Wij geloven dat er (juist nu) behoefte is aan een direct, bereikbaar en benaderbaar kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons kun je je carrièrepad borgen door te onderzoeken, te regelen en uit te voeren, maar dan wel op een eigentijdse manier. Bij ons gaat het om JOU.

De LOI op Opleiding.nl

Lloyd's Register

 

De LOI op Opleiding.nl

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.

Lees hier meer over LOI

Markus Verbeek Praehep

Al 125 jaar de opleider voor financieel professionals

Markus Verbeek Praehep is de opleider voor financieel professionals , zoals de financieel manager, controller, boekhouder, accountant, belastingconsulent, belastingadviseur, salarisadministrateur en zorgadministrateur. Door de grote technologische veranderingen in hun vakgebied moeten zij zich altijd blijven ontwikkelen. En dat naast hun baan en privéverplichtingen. Markus Verbeek Praehep weet wat zij nodig hebben en biedt het complete en kwalitatief meest hoogstaande pakket aan opleidingen voor de financieel professional: van MBO tot en met Master en van bedrijfsleven tot overheid. Met een diploma van Markus Verbeek Praehep ben je zeker van je zaak.

Lees hier meer over Markus Verbeek Praehep

My HBM Center

Vanuit de passie om samen met bedrijven van Human Resource Management naar Human Being Management te gaan, zijn wij ons gaan toeleggen op het accrediteren van professionals in HBM en Analytical Competence Tool (ACT®). Samen met ruim 350 actieve HBM-professionals werken we aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Wij hebben een ontmoetingsruimte in Driebergen-Rijsenburg (Utrecht). Hier geven wij onze trainingen en opleidingen en deze centrale plek biedt ook werkplekken en coach- en trainingsruimtes voor HBM Professionals.

NCOI Opleidingen

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Daarnaast zijn wij toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Door onze unieke onderwijsmethode hebben inmiddels al ruim 100.000 werkenden een erkend diploma bij ons behaald. Want onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgen ervoor dat studeren naast uw baan haalbaar is.

Lees hier meer over NCOI Opleidingen

NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.

NIBE SVV

Dé opleider voor de financiële dienstverlening

NIBE-SVV is dé opleider voor de financiële dienstverlening. Ze helpt medewerkers uit het bank-, verzekerings- en effectbedrijf om succesvol te zijn en het verschil te maken. Dat kunnen beginnende medewerkers zijn, maar ook gevestigde medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. Zij kunnen kiezen uit een breed aanbod Wft-(PE-) en vakopleidingen. Deze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast werkt NIBE-SVV zelf voortdurend aan verbetering van haar opleidingen, trainingen en dienstverlening. NIBE-SVV is onderdeel van NCOI Groep en werkt nauw samen met externe partijen en businesspartners. Met hun specialistische kennis geven ze toegevoegde waarde aan de opleidingen. Zo heeft NIBE-SVV een compleet opleidingsaanbod van hoge kwaliteit.

Lees hier meer over NIBE SVV

Nieuwetijds Opleidingen

Als spirituele opleider brengen we je in contact met je intuïtieve staat van zijn. We bieden je de handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken, universele wijsheden te omarmen en spiritueel te ontwikkelen.

Tevens bieden we je de leer aan om als therapeut, cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te kunnen begeleiden.

Wij geven o.a. Hypnose opleidingen via de “new school” moderne technieken op basis van sublinear leren. Een methodiek die voorziet in versneld studeren, met nadruk op efficiënte inzet van de aangeleerde technieken en kennis.

NTI

Flexibel Studeren®

Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot Masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met de erkende diploma’s van NTI creëer je voor jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt.

Obex

Obex Opleidingen is al meer dan vijftien jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. Jaarlijks leidt Obex duizenden vakmensen op die specialist willen worden op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid. Het opleidingsaanbod bestaat uit meer dan 40 opleidingen die op verschillende locaties door heel Nederland gegeven worden. 

De medewerkers van Obex zijn erg bekwaam in hun werk. De docenten van Obex, zijn naast het verzorgen van opleidingen, ook actief in de praktijk. Daarmee zijn de opleidingen van Obex gegarandeerd actueel!

Online Academy

Onbeperkt online leren

Online Academy is het ideale e-learning abonnement, waarmee je onbeperkt online trainingen kunt volgen. Kies je voor Online Academy, dan krijg je gelijk toegang tot het volledige aanbod online trainingen en hoef je dus niet meer voor een bepaalde training te kiezen. Dankzij de unieke ’10 minuten-methode’ leer je bovendien steeds in kleine blokken, waardoor je de lesstof beter onthoudt en het leren je maar een paar minuten van je tijd per dag kost. Inmiddels bestaat het aanbod van Online Academy uit meer dan 300 online trainingen, webinars en podcasts.

Lees hier meer over Online Academy

Orcasecure

Wij zijn ervan overtuigd dat incidenten kunnen worden voorkomen, investeringen in beveiliging kunnen worden geëffectueerd en beveiliging een bijdrage kan leveren aan het succes van de organisatie.

Dit kan worden bereikt door inzicht te verkrijgen in het integrale proactieve beveiligingsproces, het invullen van de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie en het borgen van de kwaliteit van de actoren in het beveiligingsproces.

Wij bieden inspirerende cursussen en trainingen over integraal proactief beveiligen en de wijze waarop de kwaliteit wordt geborgd.

Wij gaan er vanuit dat volwassenen met name leren door ervaring. Daarom zit er in onze opleidingen ook een flinke dosis praktijk.

OSR Juridische Opleidingen

'Bijna 40 jaar marktleider in juridische opleidingen'

Wij geloven dat ambitieuze professionals zich voortdurend blijven ontwikkelen, met opleidingen die uitdagen en je faciliteren om een stap te zetten in je loopbaan. OSR beantwoordt al sinds 1981 alle leer- en ontwikkelvragen van juridisch professionals, hun werkgevers en beroepsverenigingen. Met de juiste mix van kennis en vaardigheden leren we juristen een houding aan die recht doet aan de rechtstaat, de rechtzoekende en mensen in kwetsbare posities. Met inspirerende opleidingen en altijd in verbinding met vakgenoten en topdocenten. 

Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit met een gemiddelde beoordeling van ruim 8,3 voor ons opleidingsaanbod. 

Lees meer over de visie, accreditaties en werkwijze van OSR

Pro Education

De opleider voor paramedisch professionals

Pro Education is een van de grootste opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende Bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.

Lees hier meer over Pro Education

Prowareness

A TEAM OF ENERGETIC, CRAZY, PASSIONATE AGILISTS
Prowareness Agile Academy verzorgt virtual classrooms, klassikale trainingen en e-learnings op het gebied van Scrum, Agile, Kanban, Lean Starup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile Leiderschap, Servant Leadership, Agile HR, Digital Transformations en Agile Marketing. 

In een wereld waarin continu wordt geïnnoveerd is het belangrijk om mee te gaan en in te spelen op verandering. Organisaties worden wendbaarder en medewerkers leveren sneller waarde op voor hun klanten.

Lees hier meer over Prowareness

ROVC Technische Opleidingen

Technisch de beste opleider

Al 50 jaar is ROVC marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. We zijn betrokken bij jouw markt, organisatie en medewerkers.

Lees hier meer over ROVC

Scheidegger

Studeren met de wind in de rug

Scheidegger verzorgt al meer dan 70 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen mensen een of meerdere diploma’s bij Scheidegger behaald en daarmee zijn wij dé diplomaspecialist van Nederland! Wij doen er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We zijn er voor je, vóór en tijdens je studie. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. Kortom: je krijgt van ons het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Dat garanderen we, met onze 6 gouden garanties.

Lees hier meer over Scheidegger

Schoevers

Dan ben je meer waard

Schoevers verzorgt al ruim 100 jaar opleidingen en trainingen voor ambitieuze managementondersteuners op erkend MBO- en HBO-niveau. Ondersteuners van Schoevers zijn op-en-top professionals en vormen het visitekaartje voor hun organisatie: ze zijn representatief, klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast zijn ze de steun en toeverlaat van het management: ze denken vanuit het organisatiebelang en proberen managers zo veel mogelijk te ontzorgen. Het is dan ook niet voor niets dat managers in hun vacatures vragen om ‘een van Schoevers’. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen, dat we voor een aantal zelfs een baangarantie durven te geven!

Lees hier meer over Schoevers

SRM

Al 65 jaar een begrip in marketing en communicatie

Sinds het ontstaan van het vakgebied hebben wij generaties marketeers en communicatieprofessionals opgeleid. Zowel startende als ervaren professionals zijn bij SRM aan het goede adres. Opleidingen van SRM worden verzorgd door topdocenten en trainers die zelf succesvol in het vak werkzaam zijn. Een diploma van SRM is dan ook toonaangevend in de vakgebieden marketing en communicatie. Onze vertrouwde vakopleidingen op A-, B- en C-niveau gelden als standaard in het vak en zowel het diploma van SRM als de diploma’s van Education Partners zoals NIMA zijn een versterking voor je cv.

Lees hier meer over SRM

Staan Finance Academy

Bij de Staan Finance Academy werken wij met kleine groepen om er zeker van te zijn dat iedereen zijn uitdagingen kan overwinnen. Bovendien werken wij met de beste docenten die ruime ervaring hebben in lesgeven en nog steeds actief zijn in de wereld van finance. Ook zijn alle cursussen en materialen beschikbaar in het Engels.

Alle cursussen kunnen worden gevormd tot een oplossing op maat voor een inhouse programma.

VAPRO

VAPRO is van oudsher een instituut dat industriële bedrijven helpt om hun werknemers zich te laten ontplooien op een manier die impact maakt. Wij weten hoe cruciaal de menselijke factor is in branches die worden voortgestuwd door technologische ontwikkelingen.

Onze producten en diensten zijn erop gericht om werknemers en hun bedrijven te laten groeien.

Vastgoed Business School

Vastgoed Business School biedt een breed palet aan opleidingen en cursussen voor professionals in de vastgoedsector. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau worden verschillende aspecten van het vakgebied behandeld: de klant, huisvestingskwaliteit, technische kwaliteit, financiële aspecten, juridische aspecten en marktontwikkelingen. Voor vastgoedprofessionals, werkende bij gemeenten, woningcorporaties of woningsector, in de zorg of het onderwijs, bieden wij diverse cursussen aan specifiek toegesneden op de betreffende sector.

Visie Partners

Visie Partners is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van supply chain management, operations management en logistiek. We verzorgen al meer dan twintig jaar APICS opleidingen in binnen- en buitenland. Visie Partners is door ASCM erkend als de leidende opleidingspartner in Nederland. 

We werken samen met leidende instituten in de wereld waaronder Assocation for Supply Chain Management (ASCM), Institute of Business Forecasting & Planning (IBF), APICS Supply Chain Council (APICS SCC) en Demand Driven Institute (DDI). Deze instituten houden zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten op het gebied van supply chain management en zij vertalen deze concepten naar opleidingen en trainingen. Visie Partners bouwt hierop door met het aanbieden van aanvullend studiemateriaal. 

Met onze internationale Engelstalige opleidingsprogramma’s dragen we bij aan het innovatief vermogen van professionals. Hierdoor zijn zij in staat om de kennis van supply chain management binnen organisaties naar een hoger niveau te tillen. 

Lees hier meer over Visie Partners

Winc Academy

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur of contact opnemen via whatsapp van 10:00 tot 15:00.

Partner worden?

Wilt u ook partner worden op Opleiding.nl? Neem dan met ons contact op en samen kijken wij graag naar de mogelijkheden?
U kunt een e-mail sturen naar zakelijk@opleiding.nl of bellen naar 088 - 9 390 000
Tot binnenkort.
Team Opleiding.NL