De opleiders achter Opleiding.nl

Opleiding.nl is hét nummer 1 opleidingsplatform van Nederland met een totaalaanbod van de allerbeste opleiders. Hieronder vind je een overzicht van de opleiders achter Opleiding.nl.

 

112BHV

Als werkgever en/of opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving, met mensen die weten hoe ze vakkundig en veilig werken en die adequaat kunnen optreden bij calamiteiten. Graag helpen wij je hierbij, want voor ons allemaal geldt: we willen aan het einde van de dag weer naar de mensen van wie we houden.

Lees meer over 112BHV

Academie voor Holistisch Coachen

Academie voor Holistisch Coachen is sinds 2007 hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. Wij leiden je graag op tot professioneel en zelfstandig coach. Je leert mensen te begeleiden vanuit een holistisch oogpunt, dus met zorg voor het denken, het voelen, het lichamelijk en energetisch welbevinden en met aandacht voor zingeving. Wij doen dit met veel passie, plezier en overtuiging op onze eigen sfeervolle vestiging in Bilthoven.

Lees meer over Academie voor Holistisch Coachen

Aram Academy B.V.

Wij zijn de educatieve business unit van de Aram Group, kennispartner in projectmanagement, projectbeheersing en projectmanagementsoftware. Wij verzorgen opleidingen in het vak waarin wij al meer dan 25 jaar actief zijn. Onze specialistische vakinhoudelijke cursussen worden gegeven door docenten die zelf ervaring hebben opgedaan of nog actief zijn bij spraakmakende projecten. De kennis die gedoceerd wordt komt dan ook direct uit onze praktijk. Dit onderscheid ons van reguliere opleiders, waarbij docenten uitsluitend theorie beheersen. Kiest u voor een cursus bij de Aram Academy BV, dan kiest u voor kwaliteit.

Lees meer over Aram Academy B.V.

ATVE

ATVE biedt veiligheidstrainingen voor vrijwel alle medewerkers die in hun werk te maken hebben met bepaalde risico’s – of ze nou in hoogspanningsmasten zitten, met gevaarlijke stoffen werken of in de buurt van een meterkast graafwerkzaamheden moeten uitvoeren. ATVE biedt een compleet aanbod van trainingen voor elke vereiste certificering, op alle mogelijke niveaus en geschikt voor medewerkers met allerlei functies. Cursisten die een training met succes afronden, beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken en risico’s te herkennen en te voorkomen. 

Lees meer over ATVE

Babel

Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Jaarlijks helpen wij ruim 6.000 mensen om beter te communiceren.

Lees meer over Babel

Bestuursacademie Nederland

Bestuursacademie Nederland is al meer dan 50 jaar dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leiden wij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo helpen wij jou het verschil te maken.

Lees meer over Bestuursacademie Nederland

BLOM Opleidingen

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen we al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar we ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen. 

Lees meer over BLOM Opleidingen

Boertien Vergouwen Overduin

Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland weet Boertien Vergouwen Overduin als geen ander: het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. De trainingen van Boertien Vergouwen Overduin spelen optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen, zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie. Leerrendement en return on investment staan hierbij voorop. De voorwaarde is dan ook: leren moet leiden tot resultaat. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijft Boertien Vergouwen Overduin al meer dan 40 jaar het vak voortdurend vernieuwen door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken.

Lees meer over Boertien Vergouwen Overduin

Brain Box

Brain Box is sinds jaren marktleider in professioneel praktijkgerichte mediatrainingen, maar ook onze presentatietrainingen worden door onze klanten met een hoog cijfer gewaardeerd. Brain Box verzorgt (Engelstalige) trainingen voor zowel bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen als voor het midden- en kleinbedrijf.

Lees meer over Brain Box

BTR Trainingen

Wij bieden een nuchtere aanpak, steken ontzettend veel tijd aan de “voorkant” om uiteindelijke kwalitatieve oplossingen voor de meest complexe vraagstukken te bieden. Dit doen wij door persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en ons ruime aanbod van trainingen en trainers! Wat ons verder onderscheidt van andere trainingsbureaus is het feit dat iedere training op maat wordt gemaakt, geen training is hetzelfde. De leerdoelen van de deelnemers staan centraal! Wil je meer weten over BTR Trainingen?

Lees meer over BTR Trainingen

Civas Opleidingen

Civas Opleidingen is al 20 jaar dé onderwijsspecialist op het gebied van coaching, voeding en complementaire zorg. Wij zijn er voor de professional die meer voor een ander wil betekenen. Wil je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Je verdiepen in leefstijl en vitaliteit? Of overweeg je een carrièreswitch in de richting van coaching of voedingsadvies? Kies je eigen leerpad en ga voor een van de 100 geaccrediteerde thuisstudies en praktijkopleidingen. Civas Opleidingen. De verdieping die je verdient.

Lees meer over Civas Opleidingen

Computrain

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.

Lees meer over Computrain

Coniche

Coniche is met meer dan 30 jaar ervaring dé opleider op het gebied van klantcontact. Onze visie is om Nederland klantgedreven te maken: met onze praktijkgerichte e-learnings, trainingen, masterclasses en erkende opleidingen zetten we hiermee een stap richting klantgedreven Nederland. Met een compleet aanbod op verschillende niveaus helpen wij in de ontwikkeling en groei van huidige en toekomstige professionals in customer service.

Lees meer over Coniche

De Baak

De Baak is al meer dan 70 jaar hét trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo/wo werk- en denkniveau. In de intensieve trainingen van de Baak word je uitgedaagd op intellect, intuïtie en interactie. Je leert hoe je bewust en op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten en die van anderen inzet. De Baak verzorgt open trainingen en incompany trajecten, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkelen. De Baak is gevestigd in Noordwijk en Driebergen. 

Lees meer over De Baak

De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit geldt voor de boer, de inkoper, de brander, barista en zelfs voor de consument.

Maar hoe haal je de beste smaken uit de koffie? Hoe bereid je je koffie op zo’n manier dat ie er niet alleen heel mooi uit ziet, maar ook het lekkerste smaakt voor jou en je gasten? Welke koffie is de koffie die het best bij jou past? Bij de Koffieschool helpen we jou bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Wij maken van jou een professioneel barista. 
 
Lees meer over De Koffieschool

Building Human Talent

Building Human Talent is jouw partner voor persoonlijke groei én organisatorische ontwikkeling. Als experts in training, duurzameinzetbaarheid en talentontwikkeling bieden wij (maatwerk)programma's die zowel individuen als organisaties in staat stellen om te floreren.
 
Bij Building Human Talent hechten we veel waarde aan transparantie en vertrouwen, wat essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Onze inzet voor kwaliteit wordt erkend door het NRTO keurmerk, wat onze professionaliteit en betrouwbaarheid bevestigt.

Lees meer over Building Human Talent

D-ICT Solutions

D-ICT Solutions (Detachering, Interim management Consultancy & Training Solutions)  is opleidings- en consultancy specialist op het gebied van Management, Advies, Implementatie en Beheer van ICT Organisaties, ICT processen en ICT projecten. D-ICT Solutions wordt vaak "getypecast" als dé expert op gebied van Agile Scrum, Agile PM, ITIL® en PRINCE2®, maar levert wereldwijd ook trainingen op  andere Management en ICT gebieden.  

Lees meer over De Baak

DON Opleidingen

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Met ruim vijftig ervaring kennen wij als geen ander het belang van ontzorgen, innoveren en het bieden van opleidingen die voor een breed publiek geschikt zijn. Dat begon ooit met het letterlijk luisteren naar de vragen van (potentiële) klanten. Hadden zij behoefte aan een heftruck- of EHBO-cursus? Dan zorgden wij ervoor dat ze die konden volgen. Die mindset resulteerde uiteindelijk in een assortiment van ruim honderd beroepsopleidingen. 

Lees meer over DON Opleidingen

Dutch Drone Academy

Sinds 2013 is Dutch Drone Academy een van de eerste en meest succesvolle dronescholen én de enige drone leermiddelen ontwikkelaar en uitgever van Nederland. Onze organisatie beschikt over tal van erkenningen (RTF, ROC, ROC-Light, Attest Klasse 2) en ontwikkelt zélf de leerboeken voor haar opleidingen, alsook voor andere drone-scholen en het MBO. Gaat het om de beste drone-opleiding, een professionele drone operatie (van concertregistratie tot inspectie) of het ontwikkelen van maatwerk drone-leermiddelen, dan ben je bij Dutch Drone Academy aan het beste adres!

Lees meer over Dutch Drone Academy

Edumia

Als (online) marketing en communicatie opleider versterken wij al ruim 10 jaar de kennis en kunde van onze deelnemers. Met een praktijkgerichte aanpak leiden wij deelnemers met volledige up-to-date skills op voor hun huidige of toekomstige baan. 
 
Wij hebben ons volledig gespecialiseerd op het gebied van online marketingdata drivensocial mediacustomer experiencecontent en webdesign & -ontwikkeling. Variërend van eendaagse trainingen tot meerdaagse opleidingen leiden we professionals op tot de nieuwe generatie vooroplopende online marketeers!

Lees meer over Edumia B.V.

Eduvision

Bij Eduvision bieden we opleidingen op het gebied van IT, Tech en Business in de breedste zin van het woord. IT, Tech en Business zijn in de praktijk vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden; daarom bieden we onze opleidingen en trainingen niet alleen aan op deze drie afgebakende gebieden, maar ook op de snijvlakken daarvan. Ons doel is om je altijd een training, cursus of opleiding te bieden die precies aansluit bij jouw specifieke wensen, behoefte of praktijksituatie. 

Lees meer over Eduvision

eLearning eXpert Group

De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen bijna 20 jaar e-learning ervaring. Al onze diensten zijn gericht op toepassing binnen een zakelijke omgeving, dus voor bedrijven en non-profit organisaties en altijd met het (bedrijfs)doel in het achterhoofd.

Lees meer over eLearning eXpert Group

E&R Opleidingen

E&R Opleidingen is in 2002 gestart met het opleiden van beroepschauffeurs en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een verkeersschool met een breed aanbod aan trainingen in het openbaar- en beroepsgoederen.

Lees meer over E&R Opleidingen

EVC Nederland

Heb jij door werkervaring en trainingen een bepaald werkniveau bereikt? Dan heb je vaak geen officieel erkend diploma om dit aan te tonen. Maar soms heb je wel dat diploma nodig, bijvoorbeeld om promotie te maken. Gelukkig is er een oplossing: laat je werkervaring erkennen bij onze samenwerkingspartner EVC Nederland. Zo kun je objectief aantonen wat je kunt en krijg je mogelijk vrijstellingen bij je opleiding.

Lees meer over EVC Nederland

Fast Lane

Fast Lane is een wereldwijde IT-opleider, gespecialiseerd in geautoriseerde trainingen over de cloud stack voor IT-professionals en -gebruikers. Wij werken nauw samen met vendoren als Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, AWS, Google, Citrix, SUSE en Salesforce. In aanvulling op de officiële trainingscurricula van de vendoren ontwikkelt Fast Lane technische en sales-trainingen.

Lees meer over Fast Lane

Feedback Training & Consulting

Jezelf kunnen zijn in elke rol die je vervult. Wie wil dat niet? Van daaruit kun je bouwen aan effectieve relaties om vervolgens samen doelen te realiseren. Kortom, wij geloven er in dat vanuit verbinding met jezelf, je je kunt verbinden met anderen en met de doelstellingen van je organisatie. Het proces van ontdekken en groeien vanuit verbinding ondersteunen wij graag op individueel, team en organisatieniveau met ons blended aanbod trainingen en e-learnings. Trots zijn we op ons CEDEO keurmerk en onze ISO 270001 certificatie. Een erkenning voor de wijze waarop we al vele jaren op een veilige wijze omgaan met vertrouwelijke informatie van onze deelnemers en klanten. Zeker nu online trainen, coachen en begeleiden steeds belangrijker wordt!

Lees meer over Feedback Training & Consulting

FIRSTT

FIRSTT biedt opleidingen aan om je om te scholen tot rijinstructeur. We hebben een jarenlange ervaring met het opleiden van instructeurs. Ook hebben we in de loop van de tijd een prima beeld gekregen van de wensen en behoeften van onze cursisten. Daar is onze opleiding inmiddels volledig op afgestemd. Je weet dus zeker dat een opleiding bij FIRSTT aan je verwachtingen zal voldoen en dat er rekening is gehouden met alles wat er nodig is om jou efficiënt en doelgericht door je opleiding te loodsen.

Lees meer over FIRSTT

FrisseStart Flex en Opleiden B.V.

Wij zijn een klein team van enthousiaste opleiders gericht op de transport en logistiek. Deze opleidingen verzorgen wij met onze eigen docenten die vele jaren ervaring in het werkveld hebben opgedaan, en vullen dit aan met een netwerk van geselecteerde instructeurs die specialistische kwaliteiten hebben. Door deze mix kunnen wij u niet alleen helpen met de standaard lesstof maar ook ingaan en handvatten geven bij situaties uit de praktijk. Op deze manier wordt iedere opleiding direct een stukje maatwerk!

Lees meer over FrisseStart Flex en Opleiden B.V.

Gezond in Bedrijf

Gezond in Bedrijf Business School ontwikkelt al meer dan 20 jaar opleidingen op het gebied van verzuim, re-integratie, vitaliteit en inzetbaarheid. Wij zijn een spin in het web, kennen alle grote en kleine partijen op dit speelveld en weten als geen ander wat HR-, Arbo- en OR professionals nodig hebben om te kunnen excelleren in hun vak.

Lees meer over Gezond in Bedrijf

Geo-ICT

Geo-ICT Training Center, Nederland, platform voor Geo-ICT professionals, is een opleidingsinstituut voor geo-informatie. We dragen onze kennis over middels cursussen, moocs en online supports op gebied van CAD, GIS, Geodesie, Hydrografie, BAG, BIM, WOZ, BGT, Kadaster, Softwareontwikkeling en Spatial Databases.  Daarnaast nemen we voortdurend Geo-ICT trainees aan die meedoen aan onze cursussen. De geosector heeft de komende jaren honderden nieuwe professionals nodig.

Lees meer over Geo-ICT

Global Knowledge

Global Knowledge is de wereldwijde marktleider in trainingen voor IT-professionals. Global Knowledge voorziet organisaties en werknemers van de juiste kennis, met als motto: “Building skills to enable success”. Continu leren, zowel online als in het klaslokaal, is van groot belang door de snelheid waarin de huidige maatschappij zich ontwikkeld. We helpen IT-professionals door heel Nederland aan de juiste skills door middel van trainingen, certificeringen en assessments. En we denken daarbij niet alleen aan de harde IT, maar ook aan de soft skills. Global Knowledge zorgt ervoor dat jij succesvol bent én blijft.

Lees meer over Global Knowledge

Grafische Cursussen

Grafische Cursussen leidt creatieven en marketeers op in grafische en video-pakketten als Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Animate en Apple Keynote. Naast de basis-cursussen kun je bij ons terecht voor gevorderde cursussen en specialistische cursussen als DTP Compleet, Infographics, Interactieve publicaties en MailChimp. De cursusduur varieert van 1 tot 6 dagen, meerweekse trainingen en ook een jaaropleiding van 36 bijeenkomsten: onze special de jaar-cursus 'Grafsche Vormgeving'.

Lees meer over Grafische Cursussen

Het Eerste Huis

Bevlogen medewerkers, plezierige samenwerking, betekenisvol werk en heldere doelen en werkwijzen, dat brengt organisaties werkelijk verder. Het Eerste Huis brengt bezieling en verbinding terug in mensen in organisaties.

Lees meer over Het Eerste Huis

HBtraining

HBtraining is sinds 2010 een trainingsbureau met de passie om mensen en organisaties te ontwikkelen. Wij geloven sterk dat beter presterende mensen en teams de sleutel zijn tot succes van een organisatie. 

Lees meer over HBtraining

Heijning Techniek Support

Heijning Techniek Support is geen grote opleider, maar specialist in opleiden van trainers/docenten en praktijkbegeleiders in de techniek. Een kleine groep ervaren docenten uit diverse technische vakgebieden heeft haar kennis en ervaring gebundeld en trainingen samengesteld voor docenten en trainers in de techniek. De basis hiervoor is hun eigen jarenlange ervaring van vallen en opstaan, groeien en finetunen.

Lees meer over Heijning Techniek Support

IMK Opleidingen

IMK Opeidingen richt zich op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen met een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

Lees meer over IMK Opleidingen

InkoopAcademie

InkoopAcademie is dé vernieuwende inkoopopleider in Nederland. Onze aanpak rust op drie pijlers: inkopen met business focus, het inkoopvak ‘emotionaliseren’ en een verfrissende aanpak. Bij business focus staat ‘business’ voor ‘zaken doen’ waarbij de klant centraal staat en opbrengsten en bestaansrecht de uitgangspunten zijn. Daarnaast is er bij ons veel aandacht voor de psychologie van het inkopen. Bedrijven doen geen zaken met bedrijven, mensen doen zaken met mensen. En mensen zijn voorspelbaar irrationeel, primair emotioneel gedreven en enorm beïnvloedbaar. 

Lees meer over InkoopAcademie

Ingenium

Ingenium is een landelijk werkende opleider, kantoorhoudend in Hengelo en Lexmond. Onze NEN 3140 en NEN 1010 cursussen worden verzorgd op 25 locaties in Nederland waaronder ons keurmeester praktijkcentrum in Lexmond (midden Nederland) en uiteraard in-company bij u op het bedrijf.

Lees meer over Ingenium dé opleider

Intact Academy

Intact Academy biedt sinds 1992 ICF en EMCC geaccrediteerde training voor coaching en consultancy. We hebben tot nu toe meer dan 4500 mensen in 14 verschillende landen geaccrediteerd. Onze missie is om business coaches te leren hoe je wendbare structuren, coöperatieve culturen en inspirerende leiderschapsteams kan ontwikkelen. We gebruiken hierbij Transactionele Analyse, NLP, Systemisch werk, Groepsrelaties, Gestalt en OD.

Lees meer over Intact Academy

International Anti Crime Academy (IACA)

International Anti Crime Academy biedt je een breed scala aan praktische, klassikale beroepsopleidingen op het gebied van Informatiegestuurd werken (IGW). Onze topdocenten, onze uitstekende faciliteiten in Nederland en Amerika, en het feit dat alle opleidingen worden geëvalueerd door specialisten binnen het operationele werkveld, zorgen voor een waardevolle opleiding en diploma.

Lees meer over International Anti Crime Academy (IACA)

ISBW

ISBW biedt ruim 200 uiterst praktijkgerichte managementopleidingen en -trainingen aan op zowel MBO-, HBO- als Post HBO-niveau. In onze aanpak koppel je de geleerde vaardigheden direct en actief aan je eigen werkomgeving. Zo voer je tijdens je opleiding praktische opdrachten uit die relevant zijn binnen jouw (toekomstige) werk. Zo kun je wat je vandaag leert morgen al toepassen, waardoor niet alleen jij zelf, maar ook je werkomgeving direct profiteert van de opgedane kennis.

Lees meer over ISBW

Kenneth Smit Direct

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling.  Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Lees meer over Kenneth Smit Direct

Leslokaal 10A

Bij Leslokaal 10A vindt u een ruim aanbod aan Adobe, Microsoft 365 en Microsoft Office trainingen gegeven door een ervaren trainer. Trainingen worden klassikaal gegeven in ons leslokaal of online via Teams te volgen. Alle trainingen worden ondersteund met uitgebreid naslagwerk.

Lees meer over Leslokaal 10A

LEEUW Opleidingen

LEEUW opleidingen is sinds 1962 een begrip in het verzorgen van rijopleidingen voor consumenten en bedrijfsopleidingen op het gebied van intern transport, code 95 en veiligheid voor de zakelijke klanten. Wij doen er alles aan om jou te laten slagen voor je rijbewijs, certificaat of nascholing. Wij staan voor de beste kwaliteit en werken daarom alleen met vakmensen die zich blijven ontwikkelen en altijd het beste uit de leerling naar boven halen.

Lees meer over LEEUW Opleidingen
De LOI op Opleiding.nl

Lloyd's Register

 

De LOI op Opleiding.nl

LOI

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.

Lees meer over LOI
De LOI op Opleiding.nl

Ludiek Trainingen

Ludiek Trainingen is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en uitvoering van diverse trainingen, cursussen en opleidingen op het gebied van communicatie en gedrag. Door de opbouw en inhoud van onze trainingen investeren wij in een positieve en energieke leerbeleving.

Lees meer over Ludiek Trainingen

Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is de opleider voor financieel professionals , zoals de financieel manager, controller, boekhouder, accountant, belastingconsulent, belastingadviseur, salarisadministrateur en zorgadministrateur. Door de grote technologische veranderingen in hun vakgebied moeten zij zich altijd blijven ontwikkelen. En dat naast hun baan en privéverplichtingen. Markus Verbeek Praehep weet wat zij nodig hebben en biedt het complete en kwalitatief meest hoogstaande pakket aan opleidingen voor de financieel professional: van MBO tot en met Master en van bedrijfsleven tot overheid. Met een diploma van Markus Verbeek Praehep ben je zeker van je zaak.

Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Master IT

Als het om IT trainingen en IT kennis vergroten gaat, dan weten we hoe we je het beste kunnen helpen. We doen dit al ruim 25 jaar en weten waar we over praten. Maar ruim 25 jaar bestaan is nog geen garantie voor jouw succes, daarom zijn we ook voortdurend bezig met onze eigen ontwikkeling, onze eigen groei, zowel als team als individueel. Iedere dag een beetje beter…..voor jou.
 
Life is beter when you grow
 
We kijken er naar uit dat je bij ons komt trainen. Of je nu fysiek of online bij ons traint, hopelijk voel je je thuis.

Lees meer over Master IT

Merlijn Groep

Dé specialist in het voorkomen, begeleiden en oplossen van conflicten: praktijk en opleiding gaan altijd hand in hand. In alles wat we doen combineren we de praktijkuitoefening met trainingen.

Deze combinatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van beide diensten constant wordt vernieuwd en verbeterd. Als voorbeeld: alle praktijkervaringen van onze mediators worden periodiek verzameld, geëvalueerd en verwerkt in de trainingen. En de vele trainingen en specialisaties leveren weer stof op die we constant en nadrukkelijk ook tijdens onze interne kwaliteitsbijeenkomsten doorgeven aan de uitvoerende mediators. Een opwaartse kwaliteitsspiraal.

Lees meer over Merlijn Groep

My HBM Center

Vanuit de passie om samen met bedrijven van Human Resource Management naar Human Being Management te gaan, zijn wij ons gaan toeleggen op het accrediteren van professionals in HBM en Analytical Competence Tool (ACT®). Samen met ruim 350 actieve HBM-professionals werken we aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Lees meer over MY HBM Center

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Daarnaast zijn wij toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Door onze unieke onderwijsmethode hebben inmiddels al ruim 100.000 werkenden een erkend diploma bij ons behaald. Want onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgen ervoor dat studeren naast uw baan haalbaar is.

Lees meer over NCOI

NIBE SVV

NIBE-SVV is dé opleider voor de financiële dienstverlening. Ze helpt medewerkers uit het bank-, verzekerings- en effectbedrijf om succesvol te zijn en het verschil te maken. Dat kunnen beginnende medewerkers zijn, maar ook gevestigde medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. Zij kunnen kiezen uit een breed aanbod Wft-(PE-) en vakopleidingen. Deze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast werkt NIBE-SVV zelf voortdurend aan verbetering van haar opleidingen, trainingen en dienstverlening. NIBE-SVV is onderdeel van Salta Group en werkt nauw samen met externe partijen en businesspartners. Met hun specialistische kennis geven ze toegevoegde waarde aan de opleidingen. Zo heeft NIBE-SVV een compleet opleidingsaanbod van hoge kwaliteit.

Lees meer over NIBE-SVV

Nieuwetijds Opleidingen

Als spirituele opleider brengen we je in contact met je intuïtieve staat van zijn. We bieden je de handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken, universele wijsheden te omarmen en spiritueel te ontwikkelen. Tevens bieden we je de leer aan om als therapeut, cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te kunnen begeleiden.

Lees meer over Nieuwetijds Opleidingen

NLtraining

NLtraining is één van de grootste Nederlandse taalaanbieders. Of je nu al heel lang in Nederland woont of hier nog maar net bent, of je geboren bent in Nederland of in een ander land; jij kan bij ons terecht om je Nederlands te verbeteren! 

NTI

Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot Masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met de erkende diploma’s van NTI creëer je voor jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt.

Lees meer over NTI

Obex

Obex Opleidingen is al meer dan vijftien jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. Jaarlijks leidt Obex duizenden vakmensen op die specialist willen worden op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid. Het opleidingsaanbod bestaat uit meer dan 40 opleidingen die op verschillende locaties door heel Nederland gegeven worden. 

Lees meer over Obex

Office Elearning Menu

Bij OEM Office Elearning Menu opent zich een wereld van onmisbare training, inclusief Incompany opties. Als trotse Microsoft Partner en Certiport Partner, bieden we een overvloed aan kansen met meer dan 1000+ cursussen en ICT-trainingen van ruim 200+ toonaangevende merken. Onze bekroonde E-Learning en gepassioneerde, gecertificeerde docenten stralen pure excellentie uit. Van het verfijnen van uw Microsoft Office-skills tot uitdagende IT-certificeringstrajecten, worden uw expertise en carrièreperspectieven met elke klik versterkt. Verdien waardevolle certificaten die uw geloofwaardigheid een boost geven. En dat alles op uw eigen tijd, terwijl u zich vastbijt in onmiddellijk toepasbare vaardigheden. Kies voor persoonlijke groei, investeer slim en onderscheid uzelf in stijl.     

Lees meer over Office Elearning Menu

Online Academy

Online Academy is het ideale e-learning abonnement, waarmee je onbeperkt online trainingen kunt volgen. Kies je voor Online Academy, dan krijg je gelijk toegang tot het volledige aanbod online trainingen en hoef je dus niet meer voor een bepaalde training te kiezen. Dankzij de unieke ’10 minuten-methode’ leer je bovendien steeds in kleine blokken, waardoor je de lesstof beter onthoudt en het leren je maar een paar minuten van je tijd per dag kost. Inmiddels bestaat het aanbod van Online Academy uit meer dan 300 online trainingen, webinars en podcasts.

Lees meer over Online Academy

Orcasecure

Wij zijn ervan overtuigd dat incidenten kunnen worden voorkomen, investeringen in beveiliging kunnen worden geëffectueerd en beveiliging een bijdrage kan leveren aan het succes van de organisatie. Dit kan worden bereikt door inzicht te verkrijgen in het integrale proactieve beveiligingsproces, het invullen van de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie en het borgen van de kwaliteit van de actoren in het beveiligingsproces. Wij bieden inspirerende cursussen en trainingen over integraal proactief beveiligen en de wijze waarop de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Lees meer over Orcasecure

OSR Juridische Opleidingen

Wij geloven dat ambitieuze professionals zich voortdurend blijven ontwikkelen, met opleidingen die uitdagen en je faciliteren om een stap te zetten in je loopbaan. OSR beantwoordt al sinds 1981 alle leer- en ontwikkelvragen van juridisch professionals, hun werkgevers en beroepsverenigingen. Met de juiste mix van kennis en vaardigheden leren we juristen een houding aan die recht doet aan de rechtstaat, de rechtzoekende en mensen in kwetsbare posities. Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit met een gemiddelde beoordeling van ruim 8,3 voor ons opleidingsaanbod. 

Lees meer over OSR Juridische Opleidingen

Porro Opleidingen

Porro Opleidingen staat voor de puurheid in de breedste zin van het woord. Wij zijn er om jou de springplank te bieden naar een bestaan als ondernemer. Dit doen we met de beste en nieuwste lesmethodes én cursussen aan te bieden voor jouw NIWO vergunning. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers bij elkaar te brengen en willen we daarmee je vrijheid als ondernemer vergroten.

Lees meer over Porro Opleidingen

Primaned Academy

De Primaned Academy leidt op in Project Controls met thema’s rond de planning (applicaties), risico, kosten, claim en meer. Project Controls, in het Nederlands vrij vertaald als projectbeheersing, is een vakgebied dat internationaal sterk in opkomst is. Bedrijven richten zich steeds meer in als matrixorganisatie en werken projectmatig. Om doeltreffend projecten te kunnen beheersen is een strategie nodig en hierbinnen is het analytisch opleiden van medewerkers essentieel.

Lees meer over Primaned Academy

Procurement Tactics

Procurement Tactics leidt inkopers op om betere deals te sluiten, supply risico's te beperken, en sneller carrière te maken. Het team van Procurement tactics is gespecialiseerd in het trainen van inkopers. Wij geloven dat betere deal resultaten voortkomen uit 3 belangrijke variabelen:

  1. empathisch onderhandelen
  2. onderhandel voorbereidingen
  3. onderhandel tactieken

In onze trainingen leggen we uit hoe je van deze variabelen gebruik maakt en hoe je ze in je voordeel gebruikt.

Lees meer over Procurement Tactics

Pro Education

Pro Education is een van de grootste opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende Bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.

Lees meer over Pro Education

Prowareness

Prowareness Agile Academy verzorgt virtual classrooms, klassikale trainingen en e-learnings op het gebied van Scrum, Agile, Kanban, Lean Starup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile Leiderschap, Servant Leadership, Agile HR, Digital Transformations en Agile Marketing. In een wereld waarin continu wordt geïnnoveerd is het belangrijk om mee te gaan en in te spelen op verandering. Organisaties worden wendbaarder en medewerkers leveren sneller waarde op voor hun klanten.

Lees meer over Prowareness

ROVC Technische Opleidingen

Al 50 jaar is ROVC marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. We zijn betrokken bij jouw markt, organisatie en medewerkers.

Lees meer over ROVC Technische Opleidingen

Scheidegger

Scheidegger verzorgt al meer dan 70 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen mensen een of meerdere diploma’s bij Scheidegger behaald en daarmee zijn wij dé diplomaspecialist van Nederland! We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. Kortom: je krijgt van ons het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Dat garanderen we, met onze 6 gouden garanties.

Lees meer over Scheidegger

Schoevers

Schoevers verzorgt al ruim 100 jaar opleidingen en trainingen voor ambitieuze managementondersteuners op erkend MBO- en HBO-niveau. Ondersteuners van Schoevers zijn op-en-top professionals en vormen het visitekaartje voor hun organisatie: ze zijn representatief, klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast zijn ze de steun en toeverlaat van het management: ze denken vanuit het organisatiebelang en proberen managers zo veel mogelijk te ontzorgen. Het is dan ook niet voor niets dat managers in hun vacatures vragen om ‘een van Schoevers’. 

Lees meer over Schoevers

Schrijversacademie

De Schrijversacademie hanteert een unieke combinatie van (online) groepslessen en zelfstudie. Alle opleidingen zijn modulair opgebouwd en bestaan uit een basis- en specialisatiedeel. Na het doen van het basisdeel kun je jouw creatieve of zakelijke specialisatie kiezen. Denk daarbij aan Autobiografisch schrijven, Romans en korte verhalen, Kinderboeken of Fantasy. Maar ook aan Redactie, Storytelling of Columns & blogs. Kies voor online of op locatie en verzeker je van een plek in een klas met enthousiaste medestudenten en een bevlogen docent.

Lees meer over Schrijversacademie

SkillsTown

Online trainingen voor professionals

Start met online onbeperkt trainingen op het gebied van communiceren, time management, excel, persoonlijke effectiviteit, samenwerken, taal en nog veel meer.

Lees meer over SillsTown

SRM

Sinds het ontstaan van het vakgebied hebben wij generaties marketeers en communicatieprofessionals opgeleid. Zowel startende als ervaren professionals zijn bij SRM aan het goede adres. Opleidingen van SRM worden verzorgd door topdocenten en trainers die zelf succesvol in het vak werkzaam zijn. Een diploma van SRM is dan ook toonaangevend in de vakgebieden marketing en communicatie. Onze vertrouwde vakopleidingen op A-, B- en C-niveau gelden als standaard in het vak en zowel het diploma van SRM als de diploma’s van Education Partners zoals NIMA zijn een versterking voor je cv.

Lees meer over SRM

Staan Finance Academy

Bij de Staan Finance Academy werken wij met kleine groepen om er zeker van te zijn dat iedereen zijn uitdagingen kan overwinnen. Bovendien werken wij met de beste docenten die ruime ervaring hebben in lesgeven en nog steeds actief zijn in de wereld van finance. Ook zijn alle cursussen en materialen beschikbaar in het Engels. Alle cursussen kunnen worden gevormd tot een oplossing op maat voor een inhouse programma.

Lees meer over Staan Finance Academy

STC Training & Consultancy

STC Training & Consultancy (T&C) is dé opleider voor vak volwassenen die werkzaam zijn of willen worden in de scheepvaart, transport en havenindustrie. Het aanbod kenmerkt zich door praktijkgericht, efficiënt, relevant en actueel cursusmateriaal gegeven door echte vakdocenten. STC T&C leidt op voor kansrijke beroepen.

Lees meer over STC Training & Consultancy

STE Languages

STE (sinds 1995 actief) is marktleider op het gebied van talenonderwijs in de high tech regio Zuidoost Brabant en een toonaangevende aanbieder in de rest van Nederland. STE is een bruisende interculturele ontmoeting. Ruim 20 talen klinken door de leslokalen, en meer dan 80 nationaliteiten werken aan een gedeelde droom: taalvaardig worden in een vreemde taal.

Lees meer over STE Languages

Succesfactor.nu

De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online leren en persoonlijke begeleiding door één van onze online marketing coaches. Deze coach is expert op het gebied waarover jij wilt leren en helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen. Ook voorziet jouw persoonlijke coach je van (strategische) adviezen zodat jij jezelf straks een volwaardig online marketeer kunt noemen.

Lees meer over Succesfactor.nu

Symbol

Wij ontwikkelen organisaties door medewerkers te inspireren en processen te verbeteren. Inspiratie is de drijvende kracht achter onze coaching-aanpak. Medewerkers raken gemotiveerd om hun eigen rol in het proces te zien en te verbeteren. De passie en expertise van onze adviseurs leidt tot tastbare resultaten voor onze klanten. Met meer dan 15 jaar ervaring, mogen wij onszelf Pioniers op het gebied van Lean & Six Sigma noemen.

Lees meer over Symbol

VAPRO

VAPRO is van oudsher een instituut dat industriële bedrijven helpt om hun werknemers zich te laten ontplooien op een manier die impact maakt. Wij weten hoe cruciaal de menselijke factor is in branches die worden voortgestuwd door technologische ontwikkelingen. Onze producten en diensten zijn erop gericht om werknemers en hun bedrijven te laten groeien.

Lees meer over VAPRO

Vastgoed Business School

Vastgoed Business School biedt een breed palet aan opleidingen en cursussen voor professionals in de vastgoedsector. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau worden verschillende aspecten van het vakgebied behandeld: de klant, huisvestingskwaliteit, technische kwaliteit, financiële aspecten, juridische aspecten en marktontwikkelingen. Voor vastgoedprofessionals, werkende bij gemeenten, woningcorporaties of woningsector, in de zorg of het onderwijs, bieden wij diverse cursussen aan specifiek toegesneden op de betreffende sector.

Lees meer over Vastgoed Business School

Vijfhart IT-Opleidingen

Wij zijn Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider met bijna 40 jaar ervaring. Het delen van kennis zit in ons dna en inmiddels hebben we al meer dan 500.000 mensen opgeleid tot IT-professional. Het is onze missie om Nederland (nog) slimmer te maken. 

Lees meer over Vijfhart IT-Opleidingen

Visie Partners

Visie Partners is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van supply chain management, operations management en logistiek. We verzorgen al meer dan twintig jaar APICS opleidingen in binnen- en buitenland. Visie Partners is door ASCM erkend als de leidende opleidingspartner in Nederland. 

Lees meer over Visie Partners

VK Makelaars & Taxateurs

Makelaarstraining.nl is onderdeel van het succesvolle Haarlemse + Amsterdamse makelaarskantoor: VK Makelaars&Taxateurs.

Lees meer over VK Makelaars & Taxateurs

Westpoort

Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je nooit zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat altijd uit de cursus, het examen en het lesmateriaal (bij sommige cursussen is het lesmateriaal op leenbasis). Daarnaast krijgt de cursist op de cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee, frisdrank en een tussendoortje. In het weekend gooien we de barbecue aan of gaan we voor een broodje bal. Leuk toch?

Lees meer over Westpoort

Winc Academy

Winc Academy biedt intensieve praktijkgerichte opleidingen aan voor mensen die hun digitale vaardigheden willen vergroten of een carrièreswitch willen maken tot developer of data analist. Hiervoor is een unieke data-gedreven methode ontwikkeld, waardoor iedereen remote en in eigen tempo een opleiding kan volgen. De docenten en mentoren van Winc Academy zijn experts in hun vakgebied, Nederlandstalig en zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de studenten. De opleidingen zijn zowel fulltime als parttime te volgen en je kunt op elk gewenst moment met een opleiding beginnen.

Lees meer over Winc Academy

WTOL Academy

Deze basis wijntraining is geschikt voor medewerkers in horeca, wijnhandels, supermarkten en groothandel. Ook is deze wijntraining prima geschikt voor de enthousiaste thuis hobby kok en wijnliefhebber. Je hebt geen vooropleiding of uitgebreide wijnkennis nodig om mee te kunnen doen.

Xebia Academy

Onze 20+ jaar ervaring heeft ons een wereldwijd netwerk aan gepassioneerde trainers en consultants opgeleverd. Dag, dag uit leveren zij baanbrekende training, coaching en consulting aan bedrijven die op het punt staan te transformeren. Of je nu gaat voor jouw persoonlijke ontwikkeling, je team nieuwe vaardigheden wilt leren of jouw hele team wilt opleiden: wij zijn er om de benodigde skills te trainen.

Lees meer over Xebia Academy

Zen.nl

Bij Zen.nl geven wij zenmeditatie-trainingen en meditatiecursussen op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.

Lees meer over Zen.nl

ZWOpleidingen

Onze opleidingen, cursussen, trainingen en coaching zijn erop gericht om jou of een heel team verder te helpen bij het ontdekken van je talenten, het ontwikkelen van je vaardigheden of het vergroten van je inzicht. ZWOpleidingen verzorgt sinds 2001 met veel plezier begeleiding, coaching, trainingen en opleidingen voor organisaties en bedrijven, en mensen die zich professioneel of persoonlijk willen ontwikkelen.

Lees meer over ZWOpleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.

 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834