Werken bij Opleiding.nl

Werken bij Opleiding.nl

Opleiding.nl is altijd in ontwikkeling. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.

Lijkt het jou leuk om jouw expertise in te zetten om samen met Opleiding.nl verder te groeien? Bekijk onze vacatures om te kijken of we een match zijn!

Bekijk onze vacatures

Drie redenen om bij Opleiding.nl te werken

Werken in een klein maar fijn team
Gezelligheid op kantoor, regelmatig uitjes en teambuildingactiviteiten!
Groeien met gratis trainingen
Gratis opleidingen en trainingen volgen om de beste te worden in je functie!
Werken met de allerbeste merken
Inmiddels zijn er al meer dan 50 van de beste opleiders bij ons aangesloten!
Leven lang ontwikkelen bij Opleiding.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat je op je best bent in een omgeving waarin je jezelf kunt blijven uitdagen. Niet alleen in de collegebanken, maar ook op onze eigen werkvloer. Als je bij ons komt werken, krijg je de mogelijkheid om gratis opleidingen of trainingen te volgen die jou helpen nóg beter te worden. In je vak én als persoon! 

De vacatures

Business Development Manager

Bouw met ons aan de toekomst van leren en ontwikkelen binnen organisaties. Neem klanten mee in de maatwerkoplossing van Opleiding.nl en overtuig ze met jouw kennis voor hun vraagstuk binnen learning en development.

Bekijk vacature

Backoffice medewerker

Krijg je energie van contact met klanten en collega’s, heb je een servicegerichte instelling en ben je administratief sterk? Dan leren we je graag kennen. Bij Opleiding.nl zijn we namelijk op zoek naar een backoffice medewerker voor 32 tot 40 uur in de week.

Bekijk vacature

Financieel administratief medewerker facturatie

Haal jij er voldoening uit als door jouw werk de facturatie op rolletjes loopt en hou je van zelf actie ondernemen? Dan leren we je graag kennen. Bij Opleiding.nl zijn we namelijk op zoek naar een financieel administratief medewerker facturatie voor 24 tot 40 uur in de week.

Bekijk vacature
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834