MHBO

Met een MHBO-opleiding zet je een stap naar een HBO Bacheloropleiding. Het niveau van de opleiding zit...

Lees verder >

Met een MHBO-opleiding zet je een stap naar een HBO Bacheloropleiding. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO niveau 4 en HBO in. Zo wen je aan het...

Lees verder >

Met een MHBO-opleiding zet je een stap naar een HBO Bacheloropleiding. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO niveau 4 en HBO in. Zo wen je aan het hogere niveau en verbeter je tegelijkertijd je kennis en vaardigheden.

Twijfel je over een HBO Bacheloropleiding?...

Lees verder >

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

MHBO

Met een MHBO-opleiding zet je een stap naar een HBO Bacheloropleiding. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO niveau 4 en HBO in. Zo wen je aan het hogere niveau en verbeter je tegelijkertijd je kennis en vaardigheden.

Twijfel je over een HBO Bacheloropleiding?

Jij wilt alles uit jezelf halen en zit te denken aan een HBO Bacheloropleiding? Je twijfelt of dat misschien een te grote stap is? Daarvoor bestaan er MHBO-opleidingen. Een MHBO-opleiding is praktijkgericht en duurt veelal tussen de 5 tot 12 maanden.

Je verdiept je in jouw vakgebied en merkt meteen of een HBO Bacheloropleiding wat voor jou is. Bovendien ontvang je na afronding van de opleiding een MHBO-diploma, dat door het bedrijfsleven en de overheid zeer gewaardeerd wordt.

Jouw praktijk staat centraal in de MHBO-opleidingen

Je gaat praktijkgericht aan de slag onder leiding van ervaren docenten. Zij hebben veel ervaring in het vak. Tijdens een MHBO-opleiding staat de praktijk centraal en wordt telkens een brug geslagen tussen jouw eigen praktijk en de theorie. Hierdoor heb je direct profijt van je opleiding en nieuwe vaardigheden.

Studeren waar en wanneer jij wilt

Wil je een MHBO-opleiding combineren met een baan en privéleven? Je hebt bijna altijd de keuze tussen lessen overdag, in de avonduren of op zaterdag. Je hebt dan bijvoorbeeld maar 1 dag per 2 weken les.

Bovendien worden MHBO-opleidingen verzorgd op locaties door heel Nederland. Ook kun je vaak een deel van de opleiding via thuisstudie volgen. Je kunt je studietijd dan zelf indelen. En je hoeft het niet alleen te doen, want je krijgt wel persoonlijke begeleiding.

Uitgebreid MHBO-opleidingsprogramma

Omdat jij op elk gebied verder moet kunnen leren, is er een groot aanbod MHBO-opleidingen. Je kunt een MHBO-opleiding volgen op gebieden zoals bedrijfskundig management, informatica, civiele techniek, logistiek management, of projectmanagement. Het volledige aanbod tref je hierboven aan.