• Home
  • Inkoop, kwaliteit en proces

Inkoop, kwaliteit en proces

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt...

Lees verder >

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige...

Lees verder >

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de...

Lees verder >

Inkoop, kwaliteit en proces: 236 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (236)

6 maanden Trainingen vanaf € 3.391,49 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 23-09-2024
36 maanden HBO Bacheloropleiding vanaf € 23.491,95 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 04-10-2024
4 maanden Trainingen vanaf € 971,- incl. BTW E-learning
12 maanden Trainingen vanaf € 4.403,79 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 02-09-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Inkoop, kwaliteit en proces

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LEAN, Scrum en agile werken. Kies de opleiding die bij jou past.

Supply Chain Management

De Supply Chain Manager heeft zicht op de gehele keten. Om te voorkomen dat een product is uitverkocht of er overtollige voorraden zijn, moet je goed kunnen voorspellen en plannen. Hoe kun jij zorgen dat alles op de juiste wijze blijft draaien en met elkaar in verbinding staat? Met een opleiding rondom Supply Chain Management vergroot je je kennis.

Meer over opleidingen binnen Supply Chain Management

Procesoptimalisatie en LEAN

De vraag op de arbeidsmarkt naar professionals op het gebied van procesoptimalisatie is groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen of voorkomen dat chauffeurs moeten wachten op nieuwe opdrachten. Door optimalisatie zijn gigantische bedragen te besparen. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen binnen het vakgebied Procesoptimalisatie en LEAN.  

Meer over opleidingen binnen Procesoptimalisatie en LEAN

Inkoop

Je kunt nooit genoeg over inkooptechnieken weten. Je wilt het beste voor de organisatie. Het is dus belangrijk dat jij kan beoordelen welke externe leverancier de juiste partij is. Ook de onderhandelingen spelen een belangrijke rol. En weet jij waar concurrenten zich mee bezig houden? De afdeling Inkoop vraagt om inkopers die hun kennis up-to-date houden en hun vaardigheden blijven ontwikkelen. Volg daarom een opleiding binnen het vakgebied Inkoop.

Meer over opleidingen binnen Inkoop

Facilitaire Dienstverlening

Medewerkers Facilitaire dienstverlening houden, vaak onopgemerkt, een organisatie draaiende. Dat zijn de professionals die zorgen voor het gebouwenbeheer, logistiek en eventuele verhuizingen. Ook hier volgen ontwikkelingen en trends elkaar in rap tempo op. Is jouw kennis up-to-date? Je ontdekt het met een opleiding binnen Facilitaire Dienstverlening.

Meer over opleidingen binnen Facilitaire Dienstverlening

Facilitair Management

Facilitair management zorgt ervoor dat organisaties optimaal draaien. Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra, ze hebben allemaal behoefte aan sterke professionals op dit gebied. Klanten willen steeds meer ontzorgd worden. Ben jij degene die het allemaal onder controle heeft en hiervoor kan zorgen? Met een opleiding binnen Facilitair Management beschik jij over een gedegen kennis. 

Meer over opleidingen binnen Facilitair Management

Projectmanagement en Scrum

Projectmanagers kunnen dankzij nieuwe technologieën steeds slimmer en efficiënter te werk gaan. Daarnaast willen steeds meer organisaties slagvaardiger worden. De vraag naar het toepassen van agile werken en het toepassen van de Scrum-methode neemt toe. Ontdek hoe hoe jij hier als projectmanager op in spelen met een opleiding binnen Projectmanagement en Scrum.

Meer over opleidingen binnen Projectmanagement en Scrum