Financieel

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die...

Lees verder >

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die gemaakt moeten worden of er is een maximum budget waarmee je het zal moeten doen. Een goede bestuurlijke...

Lees verder >

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die gemaakt moeten worden of er is een maximum budget waarmee je het zal moeten doen. Een goede bestuurlijke informatievoorziening is dan ook de ruggengraat van de organisatie. Gedegen kennis van de financiële wereld...

Lees verder >

Financieel voordeel

Persoonlijk finacieel voordeel

Levenlanglerenkrediet

Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.

Lees verder

Sinds het studiejaar 2017-2018 kan iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid voor studiekosten in het hoger onderwijs. Deze aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen heet het levenlanglerenkrediet en geldt voor de opleidingen HBO Associate degree, HBO Bachelor en Master.

Wanneer je niet direct een volledige HBO Bacheloropleiding of Masteropleiding wilt volgen, kun je ook starten met het eerste jaar. Ook dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, mits je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Lees verder

Financieel

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die gemaakt moeten worden of er is een maximum budget waarmee je het zal moeten doen. Een goede bestuurlijke informatievoorziening is dan ook de ruggengraat van de organisatie. Gedegen kennis van de financiële wereld en zicht op de nieuwste ontwikkelingen zijn onmisbaar bij het uitvoeren van je werk als financieel professional. 

Accountancy

De vraag naar accountants met een adviserende rol wordt steeds groter. Zeker nu veel standaard werkprocessen worden overgenomen door robots. Een gedegen kennis als basis is daarbij onmisbaar. In een opleiding op het gebied van Accountancy leer jij alles over het vak en de nieuwste ontwikkelingen: van wet- en regelgeving tot jaarrekeningen, van debiteur- en crediteurenadministratie tot auditing.  Zo houd jij je kennis up-to-date.

Meer over opleidingen binnen Accountancy

Bedrijfsadministratie en Financial control

Wie werkt als financial controller of medewerker van de financiële afdeling krijgt te maken met allerlei nieuwe technologieën. Big data, realtime digital betalingsverkeer, artificial intelligence: ze zetten de financiële wereld op zijn kop. Met een opleiding binnen bedrijfsadministratie en financial control blijf jij helemaal bij!

Meer over opleidingen binnen Bedrijfsadministratie en Financial control

Financieel management en Business control

Als financieel professional is het essentieel om mee te groeien met alle ontwikkelen in de financiële wereld. Je zult continu moeten bijblijven op gebieden als bedrijfsadministratie, belastingwetgeving, financiering, controle en kostencalculatie. Met een opleiding op het gebied van Financieel Management en Business Control blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Meer over opleidingen binnen Financieel management en Business control

Bedrijfseconomie en Management

Van verzekeraars tot ziekenhuizen, van banken tot winkelketens; allemaal zijn ze op zoek naar goed opgeleide professionals op het gebied van Bedrijfseconomie en Management. Professionals met een gedegen kennis van financieel-economische processen gaan een glansrijke carrière tegemoet. Geef jij je carrière een flinke impuls met een opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie en Management?

Meer over opleidingen binnen Bedrijfseconomie en Management

Fiscaal recht

Fiscale veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. De belastingwetgeving is heel dynamisch en verandert regelmatig voor zowel bedrijven, organisaties als zelfstandig ondernemers. Wil jij graag de beste fiscale adviezen kunnen geven? Verdiep dan je kennis in een opleiding op het gebied van Fiscaal recht. 

Meer over opleidingen binnen Fiscaal recht


Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Veel taken van de salarisprofessional worden geautomatiseerd. De nadruk komt dan ook steeds meer op advisering te liggen. Een gedegen basiskennis en een goede kennis van de meest actuele ontwikkelingen zijn daarbij van groot belang. Een opleiding op het gebied van Payroll, Loon- en Salarisadministratie helpt jou bij je ontwikkeling op dit gebied.

Meer over opleidingen binnen Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Financiële dienstverlening

Het vakgebied Financiële dienstverlening is niet alleen enorm breed; het is ook constant in beweging. Wijzigingen in regel- en wetgeving, vergaande automatisering en nieuwe technologieën beïnvloeden het dagelijks werken op het gebied van hypotheken tot verzekeringen, van vermogensbeheer tot schuldenproblematiek. Houd je kennis up-to-date met een opleiding binnen het vakgebied Financiële dienstverlening.

Meer over opleidingen binnen Financiële dienstverlening

Bank

Net als in andere gebieden van de financiële wereld, volgen ook in het bankwezen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Wat weet jij van Basel III, Blockchain en crowdfunding? Ook de concurrentie groeit. Dat heeft impact op alle facetten van het bankwezen: van de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten tot het verbeteren van bestaande. Blijf bovenop de actualiteit met een opleiding binnen het vakgebied Bank. 

Meer over opleidingen binnen Bank

Verzekeringen

Door nieuw consumentengedrag, technologische ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving is de verzekeringsmarkt constant aan het veranderen. Of je nu polissen opmaakt, als adviseur vragen van klanten beantwoordt of schades afhandelt; het up-to-date houden van je kennis en vaardigheden is van cruciaal belang. Dat kan met een van de opleidingen binnen het vakgebied verzekeringen. 

Meer over opleidingen binnen Verzekeringen

Beleggen

Hoe weet jij wat echt interessante beleggingen zijn? Kun je nu het beste investeren in een start-up of beter in een bedrijf met een lange staat van dienst? Hoe past de belegging in het risicoprofiel van je klanten? Met een opleiding binnen het vakgebied Beleggen leer je hier alles over én houd je je kennis bij. 

Meer over opleidingen binnen Beleggen

Pensioenen

Banen verdwijnen. Mensen worden ouder. We werken steeds vaker als zzp’er en gaan steeds langer door. En we nemen vaker een langere pauze voor een sabbatical of mantelzorg. Al deze ontwikkelingen hebben invloed op onze pensioenopbouw. Professionals met een actuele kennis op dit gebied zijn dan ook onmisbaar. Met een opleiding op het gebied van Pensioenen word en blijf jij daar een van. 

Meer over opleidingen binnen Pensioenen

Wft en Wft-PE

De Wet op het Financieel Toezicht verplicht je om de juiste papieren te behalen voor het onderwerp waarin je adviseert. Wat je specialisatie ook is. Van vermogensbeheer tot hypothecair krediet; deze eis geldt voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Met een opleiding binnen Wft en Wft-PE heb jij altijd de benodigde beroepskwalificaties in huis. 

Meer over opleidingen binnen Wft en Wft-PE

Regelgeving, Risk en Compliance

Compliance en risicomanagement krijgen een steeds grotere rol. Ook buiten de financiële sector, binnen de media en overheid neemt de vraag naar compliance professionals toe. Daarbij verschuift de focus steeds meer van puur regelgeving naar gedragsverandering. Houd je kennis op het gebied van Regelgeving, Risk en Compliance daarom up-to-date met een opleiding binnen het vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen Regelgeving, Risk en Compliance