Master

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding...

Lees verder >

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht op het hoogste niveau....

Lees verder >

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht op het hoogste niveau. Je wordt zo een expert in je discipline. Met een Masteropleiding geef je je carrière een boost!...

Lees verder >

Master: 330 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (330)

1 dag Masteropleiding vanaf € 937,75 incl. BTW Dag Onbekend 1e startmoment: 10-06-2024 STAP
1 dag Masteropleiding vanaf € 937,75 incl. BTW Dag Utrecht 1e startmoment: 06-06-2024 STAP
24 maanden Masteropleiding vanaf € 13.885,80 incl. BTW E-learning
44 uren WO Bacheloropleiding vanaf € 7.684,13 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 25-06-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Master

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht op het hoogste niveau. Je wordt zo een expert in je discipline. Met een Masteropleiding geef je je carrière een boost!

Je kunt kiezen voor een erkende Masteropleiding, korter Masterprogramma of losse Masterclass. De opleidingen zijn zo ontwikkeld en georganiseerd dat je ze goed kunt combineren met je baan. En ze worden allemaal in het Nederlands gegeven. 

Kies voor een praktijkgerichte Master

Met een Masteropleiding verbreed je je kennis, waardoor je diepgaander inzicht in je vakgebied krijgt. De Masters van de opleiders achter Opleiding.nl zijn gericht op de praktijk. Ze zijn ontwikkeld voor werkenden, waarbij je meteen leert hoe je de kennis in de praktijk toepast.

Je kunt een Masteropleiding volgen als je een HBO Bachelor of universitaire Bachelor hebt afgerond. Heb je niet de juiste vooropleiding maar wel het niveau, dan kun je starten met een Masterclass. Maar maak je een 21+ toets dan zou je ook direct kunnen instromen in een volledige Master. Op basis van die toets wordt beoordeeld of je toelaatbaar bent. Houd er rekening mee dat er per opleiding aanvullende eisen kunnen gelden. Soms moet je een overbruggingsprogramma afronden, voordat je de gewenste Master kunt volgen.

Masteropleiding naast je werk volgen?

Werk en privé combineren met het volgen van een Masteropleiding? Je kunt kiezen uit dag-, avond- of weekendopleidingen op verschillende locaties door heel Nederland. Wil je liever zelfstandig studeren waar en wanneer jij wilt, dan kan dat ook. Je vindt alle mogelijkheden op Opleiding.nl.

Masteropleidingen zijn veelal opgebouwd uit meerdere, losse Masterclasses die je afzonderlijk kunt volgen en afronden. Je bent daardoor flexibel wat betreft studieplanning en studieduur.

Erkende deeltijd Masteropleidingen

Bijna alle Masters van de opleiders achter Opleiding.nl zijn officieel erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Je bent dus verzekerd van hoge kwaliteit van de opleiding. En van internationale erkenning na het behalen van het erkende getuigschrift. Je versterkt hiermee je waarde op de arbeidsmarkt.

Professional Master: thema centraal

Naast de volledige Masteropleidingen zijn er ook Professional Masters. Dit zijn kortere programma’s rondom een bepaald thema, zoals Online marketing en Social media, Projectleiderschap, Business engineering, HRM, Psychologie of Controlling. Wanneer je alsnog een volledige Masteropleiding wilt volgen, kun je de voltooide Professional Master inbrengen en zo je studieduur verkorten.

Als je je snel op Masterniveau wilt ontwikkelen en je cv wilt versterken in een bepaald onderwerp, dan is een Professional Master dus een goede keuze. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om kennis te maken met de Masteropleiding als je nog niet zeker weet of je een volledige opleiding wilt volgen.

Masterclasses: kort en krachtig

Masteropleidingen zijn opgebouwd uit meerdere losse Masterclasses. Deze Masterclasses kan je ook los volgen en afronden met een diploma. Dit is erg interessant als je je op Masterniveau in een bepaald thema wilt verdiepen, maar nog niet toe bent aan een langer opleidingstraject. De gevolgde Masterclasses kun je later alsnog inbrengen in een Professional Master of volledige Masteropleiding.

Je kunt kiezen uit Masterclasses over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld Business intelligence en Big data, Cloud, Beleidsontwikkeling, Riskmanagement, Financial accounting, Verandermanagement of Vastgoedmanagement.
 
Verdiep je inzicht en versterk je cv met een Masteropleiding, Professional Master of Masterclass. Start een van de opleidingen of programma’s en behaal de internationaal erkende titel Master of een ander zeer gewaardeerd diploma! Kies hierboven je vakgebied.