Automatisering en IT

De wereld wordt steeds digitaler. Daarmee neemt ook de vraag naar professionals op het gebied van automatisering...

Lees verder >

De wereld wordt steeds digitaler. Daarmee neemt ook de vraag naar professionals op het gebied van automatisering en IT toe. Of het nu gaat om het verzorgen...

Lees verder >

De wereld wordt steeds digitaler. Daarmee neemt ook de vraag naar professionals op het gebied van automatisering en IT toe. Of het nu gaat om het verzorgen van het computernetwerk, het ontwikkelen van software of het benutten van de nieuwste technologieën....

Lees verder >

Automatisering en IT: 14 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (14)

2 dagen Trainingen vanaf € 1.203,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 05-08-2024
1 dag Trainingen vanaf € 786,50 incl. BTW Dag Apeldoorn 1e startmoment: 06-08-2024
1 dag Trainingen vanaf € 840,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 06-08-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Automatisering en IT

De wereld wordt steeds digitaler. Daarmee neemt ook de vraag naar professionals op het gebied van automatisering en IT toe. Of het nu gaat om het verzorgen van het computernetwerk, het ontwikkelen van software of het benutten van de nieuwste technologieën. Blijf op de hoogte van dit vakgebied via diverse trainingen en opleidingen.  

Business IT en Management

De vraag op de arbeidsmarkt naar goed opgeleide IT’ers is groot. Wil jij alles weten over cloud computing, Internet of Things, chatbots en andere nieuwe technologieën? Ontdek hoe je met slimme IT-oplossingen de bedrijfsvoering naar een hoger niveau kunt brengen. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen binnen Business IT en Management.  

Meer over opleidingen binnen Business IT en Management

Informatica

Er komen steeds nieuwe mogelijkheden om de business slimmer in te richten. Denk aan digitaliseren en gebruikmaken van big data en buyer persona's. Professionals die inzicht hebben in het ontwikkelen, programmeren, testen en beheren zijn goud waard. Met een opleiding binnen Informatica zorg jij dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen.

Meer over opleidingen binnen Informatica

Beheer

Als IT-beheerder heb je veel verantwoordelijkheden. Taken zoals een stabiel computernetwerk verzorgen, storingen snel oplossen en klantgegevens beveiligen zijn belangrijk om de organisatie draaiende te houden. Dat vraagt om beheerders die hun kennis up-to-date houden en hun vaardigheden blijven ontwikkelen. Volg daarom een opleiding binnen het vakgebied Beheer.

Meer over opleidingen binnen Beheer

Software development

De vraag op de arbeidsmarkt naar goed opgeleide IT’ers is groot. Met behulp van goede software kunnen organisaties hun processen slimmer inrichten. Daarnaast kan software een oplossing zijn voor een lastig vraagstuk. Ben jij degene die in professionele programmeertaal de oplossing kan aandragen? Je leert er alles over in een opleiding binnen software development. 

Meer over opleidingen binnen Software development

Projectmanagement

De projectmanager is de spin in het web. Het is de multitasker, die het overzicht heeft en veel verantwoordelijkheden draagt. Hoe zorg je voor de beste resultaten binnen planning en budget? Werk jij agile? En hoe kunnen methodes zoals scrum daaraan bijdragen? Met een opleiding binnen Projectmanagement houd jij je kennis en vaardigheden up-to-date. 

Meer over opleidingen binnen Projectmanagement

IT-trainingen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Informatietechnologie is het vakgebied dat zich bezighoudt met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Ben jij al goed voorbereid op de toekomst? Kennis is de sleutel tot succes. Slimmer werken willen we allemaal wel. Met de juiste IT-training kun jij je verder ontwikkelen op het gebied van IT.

Meer over opleidingen binnen IT-trainingen