Over Opleiding.nl

Opleidingswijzer voor werkenden

Toen je nog op school zat, kon je met al je opleidingsvragen terecht bij een mentor of decaan. Maar als volwassene moet je zelf op zoek naar de juiste opleiding of training. Met zo’n groot aanbod is dat best lastig. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer en stop je met zoeken. Zonde! Want juist in deze tijd is het enorm belangrijk om verder te groeien en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Makkelijk je opleiding zoeken én boeken

Via Opleiding.nl vind je wél de opleiding die je zoekt. Met onze opleidingswijzer zoek je binnen het aanbod van alle grote deeltijdopleiders voor werkenden in Nederland. Jij geeft aan waarnaar je op zoek bent en wij vinden voor jou de opleiding die daarbij past. Of het nu gaat om een volledige erkende MBO-, HBO- of Masteropleiding, of om een kortdurende module of training: wij helpen je op een snelle en overzichtelijke manier bij het vinden van precies de juiste opleiding. En heb je jouw opleiding gevonden? Dan kun je je meteen inschrijven. Zo zet je gelijk de eerste stap in je ontwikkeling.

De opleiders achter Opleiding.nl

Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werkgerelateerde opleiders van Nederland. Samen bieden ze alle opleidingen en trainingen aan die je nodig kunt hebben voor je werk, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. Jaarlijks leiden deze opleiders zo’n 200.000 werkenden op. Zij krijgen daarbij les van ruim 3.500 docenten, die zelf ook werken in het vakgebied waarin ze lesgeven. Deze opleiders zijn allemaal bekende namen bij werkgevers. Sterker nog, meer dan 15.000 organisaties besteden hun eigen opleidingen en trainingen uit aan een van de opleiders achter Opleiding.nl.

Erkende diploma’s en certificaten

Natuurlijk wil je dat je diploma of certificaat waardevol is. Alle opleiders die je via Opleiding.nl vindt, zijn erkend door de overheid en/of brancheorganisaties. Dit betekent dat zij nationaal en internationaal erkende diploma’s, getuigschriften en certificaten mogen uitreiken. Een waardevolle aanvulling dus voor je cv. Werkgevers hebben dan ook niet voor niets een voorkeur voor professionals die een opleiding of training hebben gevolgd bij een van de instituten achter Opleiding.nl.

Certificering

Al onze opleiders zijn bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. Dat wil zeggen dat alle processen aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Zo weet je zeker dat je voor een organisatie van goede kwaliteit kiest.

Opleiding.nl is zelf ook ISO-gecertificeerd, volgens de ISO 27001-norm. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Dit betekent onder andere dat onze informatieveiligheid goed is en dat we voldoen aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Je kunt er dus van uitgaan dat we vertrouwelijk en op een betrouwbare manier met al jouw gegevens omgaan.

Laagsteprijsgarantie

Je wilt niet alleen de juiste opleiding of training volgen, je wilt ook alle zekerheden die daarbij horen. Bijvoorbeeld de zekerheid dat je nooit te veel betaalt. Daarom bieden wij je een laagsteprijsgarantie. De voor jou geselecteerde opleiding of training vind je op andere websites gegarandeerd niet goedkoper.

Persoonlijk advies nodig?

Opleiding.nl biedt je niet alleen het gemak van alle opleidingen en trainingen in één overzicht, je kunt ook gratis persoonlijk advies krijgen. Hierbij kiezen we samen op basis van jouw persoonlijke leerbehoefte, werkervaring, carrièreambities en privésituatie de ideale opleiding of training voor jou. Je kunt ons daarvoor bellen, mailen of appen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

    088 - 9 390 000