Over Opleiding.nl

Waarom Opleiding.nl?

Bijna de helft van alle Nederlanders vindt het moeilijk om de juiste opleiding of training te vinden. Ze vinden het aanbod van de talrijke opleidingsinstituten lastig met elkaar te vergelijken. Er zijn enorm veel websites, maar ook die bieden weinig houvast. Voor ruim een derde van de Nederlanders is dit zelfs reden om het volgen van een opleiding of training uit te stellen. Die complexiteit is nu eindelijk opgelost. De beste en grootste opleiders van Nederland hebben met Opleiding.nl het zoeken en boeken van een opleiding of training voor jou heel eenvoudig gemaakt. Opleiding.nl biedt een compleet en makkelijk overzicht van alle kwaliteitsopleidingen, in ieder vakgebied en op elk niveau. Er is geen enkele reden meer om een opleiding of training uit te stellen. Op Opleiding.nl vind en boek je heel eenvoudig en snel precies de opleiding of training die je zoekt.

Hoe werkt opleiding.nl?

Je kunt op allerlei manieren zoeken op Opleiding.nl. We hebben het overzicht van de opleidingen en trainingen zo simpel mogelijk gemaakt. Alle relevante informatie is in één oogopslag beschikbaar. Heb je gevonden wat je zoekt? Dan kun je jezelf meteen op Opleiding.nl aanmelden bij de aangesloten opleider.

Hoe boeken?

Als je een opleiding gekozen hebt, kunt je direct inschrijven via Opleiding.nl. Alle stappen zijn simpel online te doorlopen. Van de opleider ontvang je alle informatie over je opleiding waardoor je snel van start kunt. Veel succes!

Wat vind je op opleiding.nl?

Opleiding.nl biedt een compleet overzicht van relevante opleidingen en trainingen in elk vakgebied, op elk niveau. De opleidingen en trainingen zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit. Alleen het beste is opgenomen op Opleiding.nl. Daarmee maken we het voor jou veel makkelijker om een opleiding of training te zoeken. Je hoeft niet uit honderden alternatieven te kiezen, waarvan je niet precies weet wat het inhoudt en of de kwaliteit goed is. Per vak en niveau vind je slechts een paar mogelijkheden, zodat je direct de juiste keuze kunt maken. Vertrouwd met alleen A-kwaliteit, van de beste opleiders van Nederland. Dat is waar Opleiding.nl voor staat.

Heb je een vraag?

We helpen graag, ook als je nog niet goed weet wat je wil. Opleiding.nl heeft een compleet team van ervaren opleidingsadviseurs beschikbaar om jou te helpen in je opleidingskeuze. Neem gerust contact met ze op. Op basis van een paar vragen helpen we jou de goede kant op en weet jij wat je wil gaan doen.

De opleiders achter Opleiding.nl

Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werkgerelateerde opleiders van Nederland. Samen bieden ze alle opleidingen en trainingen aan die je nodig kunt hebben voor je werk, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. Jaarlijks leiden deze opleiders zo’n 200.000 werkenden op. Zij krijgen daarbij les van ruim 3.500 docenten, die zelf ook werken in het vakgebied waarin ze lesgeven. Deze opleiders zijn allemaal bekende namen bij werkgevers. Sterker nog, meer dan 15.000 organisaties besteden hun eigen opleidingen en trainingen uit aan een van de opleiders achter Opleiding.nl. Samen werken we aan een levenlang ontwikkelen, een goed perspectief voor jou in je carrière.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.

 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834