• Home
  • Inburgering en loopbaan

Inburgering en loopbaan

Toe aan de volgende stap in je professionele loopbaan? Dan helpen we je bij Opleiding.nl graag bij het...

Lees verder >

Toe aan de volgende stap in je professionele loopbaan? Dan helpen we je bij Opleiding.nl graag bij het vinden van een passend loopbaantraject. Heb je...

Lees verder >

Toe aan de volgende stap in je professionele loopbaan? Dan helpen we je bij Opleiding.nl graag bij het vinden van een passend loopbaantraject. Heb je behoefte aan een persoonlijk loopbaanadvies? Of wil je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen met...

Lees verder >

Binnen welk vakgebied wil je groeien?

Inburgering en loopbaan: 0 opleiding

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (0)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Inburgering en loopbaan

Toe aan de volgende stap in je professionele loopbaan? Dan helpen we je bij Opleiding.nl graag bij het vinden van een passend loopbaantraject. Heb je behoefte aan een persoonlijk loopbaanadvies? Of wil je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen met een loopbaan assessment? In ons brede aanbod vind je altijd een mogelijkheid om van jouw verdere loopbaan een succes te maken.

Zet de volgende stap in je professionele loopbaan

Wat wordt jouw volgende stap? Wil je verder groeien in je huidige functie, of wil je je juist laten omscholen tot een ander beroep? Wat jouw wens ook is, bij onze partner EVC Centrum Nederland staat jouw loopbaan centraal. Zij bieden altijd een passende oplossing om jou verder te helpen in je loopbaanontwikkeling. 

Behoefte aan loopbaanadvies?

Haal je geen voldoening uit je huidige werk, of is er niet genoeg werkgelegenheid in jouw branche? Dan kan het een goed idee zijn om je te laten omscholen. Maar tot welk beroep? Dat kan een lastige keuze zijn als je altijd hetzelfde werk hebt gedaan. Een Online Beroepskeuzescan of loopbaantraject kan je hierbij helpen.

Laat zien waar je staat in je professionele loopbaan

Na je studie ben je niet uitgeleerd. Ook tijdens je loopbaan blijf je je altijd ontwikkelen. Zo kun je over een niveau of kennis en vaardigheden beschikken, waar je niet voor bent opgeleid. Maar hoe kun je dat aan je (toekomstige) werkgever aantonen als je geen diploma hebt? Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals een Online Niveauscan, een Beroepsoverstijgende Competentiestandaard of een EVC-Procedure. Hiermee laat je eenvoudig zien wat jij als professional in huis hebt.

Waar liggen jouw kansen op het gebied van loopbaanontwikkeling?

Wil je wel een nieuwe stap in je loopbaan zetten, maar weet je niet goed in welke richting? Laat dan een Ervaringsprofiel opstellen om erachter te komen waar je kansen liggen. Ook met een Ontwikkelassessment breng je jouw ontwikkelpotentieel overzichtelijk in kaart.

Werk aan de loopbaanontwikkeling van jouw werknemers

Ben je werkgever? Dan kun je de competenties en ontwikkelmogelijkheden van jouw medewerkers in kaart brengen met de Online Ontwikkelscan. Heb je hulp nodig bij de selectie van nieuwe werknemers? Dan biedt de Online Selectiescan of het Selectie Assessment uitkomst.

Liever met een opleiding aan je loopbaanontwikkeling werken?

Dat kan natuurlijk ook. Bekijk het complete opleidingsaanbod of neem contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij geven je graag een persoonlijk opleidingsadvies op basis van jouw huidige loopbaan en leerdoelen.