Techniek en bouw

Er is een continu tekort aan technische specialisten en een schreeuwend tekort aan woningen. Kortom,...

Lees verder >

Er is een continu tekort aan technische specialisten en een schreeuwend tekort aan woningen. Kortom, er is volop behoefte aan technische professionals...

Lees verder >

Er is een continu tekort aan technische specialisten en een schreeuwend tekort aan woningen. Kortom, er is volop behoefte aan technische professionals met kennis van zaken. Ben jij degene die ze zoeken? Zorg ervoor dat jouw kennis up-to-date is en maak...

Lees verder >

Techniek en bouw: 42 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (42)

4 maanden MBO Niveau 1 vanaf € 1.435,- incl. BTW

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Techniek en bouw

Er is een continu tekort aan technische specialisten en een schreeuwend tekort aan woningen. Kortom, er is volop behoefte aan technische professionals met kennis van zaken. Ben jij degene die ze zoeken? Zorg ervoor dat jouw kennis up-to-date is en maak het verschil.

Bouwkunde

Er wordt steeds meer circulair gebouwd. Door veranderende wetgeving en een grote behoefte aan duurzaamheid is de bouwsector continu in beweging. Daarnaast is de vraag naar nieuwe woningen groot. Daarom zijn er nog strakkere procedures nodig en professionals die deze kunnen opstellen en controleren. Met een opleiding binnen de Bouwkunde op zak beschik jij over een gedegen kennis en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Meer over opleidingen binnen Bouwkunde

Architectuur en Binnenhuisarchitectuur

Er is veel behoefte aan woningen en commercieel vastgoed en dus wordt er in rap tempo gebouwd. Daarmee neemt ook de vraag op het gebied van architectuur en binnenhuisarchitectuur toe. Wil jij je ontwikkelen tot professional met bouwkundige kennis en creativiteit? Bekijk dan met welke opleidingen je je carrière een boost geeft.

Meer over opleidingen binnen Architectuur en Binnenhuisarchitectuur

Civiele Techniek

Op het gebied van civiele techniek liggen veel kansen. Nederland is toonaangevend binnen dit gebied en er is veel vraag naar vakmensen. Wil jij bijdragen aan slimme oplossingen in onze leefomgeving? Volg dan een opleiding op het gebied van civiele techniek. Technisch veelzijdig, maatschappelijk relevant en uitdagend.

Meer over opleidingen binnen Civiele Techniek

Elektrotechniek

Zonder elektriciteit zijn we nergens. Gebouwen, elektrische auto’s, robotisering, de mogelijkheden binnen de wereld van elektrotechniek zijn eindeloos. De professionals die de meest actuele kennis in huis hebben, zullen mooie stappen kunnen zetten in dit vakgebied. Van het plaatsen van een stopcontact tot het modelleren van virtual reality? Waar ligt jouw interesse?

Meer over opleidingen binnen Elektrotechniek

Installatie-, Koude- en Klimaattechniek

Installatie-, koude- en klimaattechniek is een enorm breed vakgebied. Maar het onderliggende doel is altijd hetzelfde: gebouwen creëren met een comfortabel leef- en werkklimaat. Wil jij daaraan bijdragen? Zorg dan dat je jezelf ontwikkelt tot professional binnen de installatie-, koude en klimaattechniek met een opleiding binnen dit vakgebied.

Meer over opleidingen binnen Installatie-, Koude- en Klimaattechniek

Procestechniek

Kortweg is procestechniek het omzetten van grondstoffen naar een eindproduct. In een fabriek wordt stap voor stap van één of meerdere grondstoffen een product gemaakt. Bijna alles om ons heen is gemaakt door procestechniek, van frisdrank tot koekjes, telefoon of benzine. Vergroot je kennis met een opleiding binnen Procesgebied en de werkgevers staan voor je in de rij.

Meer over opleidingen binnen Procestechniek

Procesautomatisering en Mechatronica

Robotisering is een belangrijk thema in het bedrijfsleven. Door slimme procesautomatisering en mechatronica kan de effectiviteit omhoog en kunnen de kosten omlaag. Bedrijven die robots, slimme besturingstechnieken en intelligente machines slim inzetten hebben de toekomst in handen. Als jij productieprocessen efficiënter en duurzamer kunt maken dan staat de markt om je te springen. 

Meer over opleidingen binnen Procesautomatisering en Mechatronica

Werktuigbouwkunde en Maintenance

Werktuigbouwkunde en Maintenance is volop in ontwikkeling, met name door de inzet van nieuwe technologieën, vraag naar duurzaamheid en economische groei. Dat vraagt om professionals die hun kennis up-to-date houden en zich blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen. Blijf op de hoogte met een opleiding binnen Werktuigbouwkunde en Maintenance.

Meer over opleidingen binnen Werktuigbouwkunde en Maintenance

Technische Bedrijfskunde

Technische Bedrijfskunde maakt je niet alleen wegwijs in de wereld van de techniek, maar richt zich ook op de vakgebieden economie en organisatiekunde. Als professional op het gebied van technische bedrijfskunde combineer je kennis van management met techniek: hoe kan een bedrijf beter, duurzamer, goedkoper en sneller produceren? Mensen die het antwoord kennen op deze vragen kunnen overal aan de slag.  

Meer over opleidingen binnen Technische Bedrijfskunde

Technisch Kader en Management

De wereld is aan het veranderen en dat heeft ook gevolgen voor techniek en bouw. Met name de vraag naar duurzame gebouwen neemt enorm toe. Techniek speelt daarin een grote rol. Ben jij op de hoogte van de nieuwste programma’s en technologie? Weet jij wat je kunt inzetten om je werk beter te kunnen uitvoeren? Zorg dat je op de hoogte bent, dan staat de markt om je te springen.

Meer over opleidingen binnen Technisch Kader en Management

Vastgoed

Woningen, kantoren of winkels, de vraag naar vastgoed is van alle tijden. Demografische ontwikkelingen, de roep om verduurzaming, economische invloeden: allemaal drukken ze een stempel op de vastgoedsector. Daarom is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent. Met een opleiding Vastgoed zorg jij dat je kennis actueel is. Dan sta je altijd een stapje voor.

Meer over opleidingen binnen Vastgoed

Ruimte

Er komen steeds meer mensen bij. De vraag naar woningen, met name in de steden, neemt toe. Hoe zorg je ervoor dat gebieden leefbaar en goed bereikbaar blijven? Dat is geen eenvoudige vraag om te beantwoorden en vraagt veel specialistische kennis. Van milieu tot verkeersveiligheid, van duurzaamheid tot stedenbouw. Welk thema past bij jou?

Meer over opleidingen binnen Ruimte

Makelaardij

De vraag naar woningen neemt toe. De bouw is volop in beweging. Makelaars hebben dus meer dan genoeg te doen. Tegelijkertijd is de markt aan het veranderen. Kopers en verkopers kunnen elkaar ook vinden via websites. Hoe kun jij je blijven onderscheiden als makelaar en ook in de toekomst toegevoegde waarden bieden? Je ontdekt het in een opleiding binnen Makelaardij.

Meer over opleidingen binnen Makelaardij