Omscholing richting onderwijs

Omscholing richting onderwijs

Ben je op zoek naar ander werk en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is het misschien interessant om je te laten omscholen naar het onderwijs. Er is al jaren een groot tekort aan leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast is er ook veel vraag naar onderwijsassistenten. Wanneer je je laat omscholen naar een beroep in het onderwijs heb je dan ook goede kansen op een baan in deze sector.

Kansrijke beroepen in het onderwijs

Hieronder zie je een overzicht van kansrijke beroepen in het onderwijs. Zie je een beroep dat je interesseert? Klik er dan op om de relevante opleidingen voor deze functie te bekijken.

Waar kun je terecht voor omscholing richting onderwijs?

Via Opleiding.nl kun je bij verschillende opleiders terecht voor een opleiding in het onderwijs:

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Met maximale flexibiliteit, een praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgt NCOI Opleidingen ervoor dat studeren naast je baan haalbaar is.

Bekijk de onderwijsopleidingen van NCOI Opleidingen 

NTI

Flexibel studeren naast je baan en privéleven? Dat kan bij NTI. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Bovendien volg je bij NTI opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Bekijk de onderwijsopleidingen van NTI

Scheidegger

Scheidegger verzorgt al meer dan zeventig jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO tot HBO Bachelorniveau. Scheidegger is er voor je, vóór en tijdens je studie. Ze adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Kortom: je krijgt van Scheidegger het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden.

Bekijk de onderwijsopleidingen van Scheidegger

Behoefte aan persoonlijk advies?

Twijfel je over welk beroep in de bouw het best bij jou past? En heb je behoefte aan persoonlijk omscholingsadvies? Dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Bel hen op 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Toch liever omscholen naar een andere sector?

Bekijk dan ook de andere kansrijke sectoren:

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834