• Home
  • Administratief en secretarieel

Administratief en secretarieel

Administratief of secretarieel medewerker is een veelzijdige functie. Je vervult immers een cruciale...

Lees verder >

Administratief of secretarieel medewerker is een veelzijdige functie. Je vervult immers een cruciale rol voor het management. Daarbij zijn coördineren,...

Lees verder >

Administratief of secretarieel medewerker is een veelzijdige functie. Je vervult immers een cruciale rol voor het management. Daarbij zijn coördineren, organiseren en communicatie essentiële vaardigheden. Er zijn diverse opleidingen die jou kunnen omtoveren...

Lees verder >

Administratief en secretarieel: 17 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (17)

24 maanden Trainingen vanaf € 9.319,79 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 28-09-2024
3 maanden Trainingen vanaf € 2.178,79 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 30-09-2024
24 maanden Trainingen vanaf € 9.145,39 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 10-09-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 4.946,29 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 17-09-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 9.145,39 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 10-09-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 5.012,89 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 05-10-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 5.033,49 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 28-10-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 5.033,49 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 28-10-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Administratief en secretarieel

Administratief of secretarieel medewerker is een veelzijdige functie. Je vervult immers een cruciale rol voor het management. Daarbij zijn coördineren, organiseren en communicatie essentiële vaardigheden. Er zijn diverse opleidingen die jou kunnen omtoveren tot die onmisbare duizendpoot. Wat het beste bij jou past hangt af van wat je graag wilt doen en bereiken. 

Financieel administratief

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich razendsnel en steeds meer werkzaamheden worden overgenomen door slimme programma’s en systemen. Als financieel medewerker is het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze ontwikkelingen en proactief mee te bewegen. Zorg dat jouw kennis up-to-date is en je onmisbaar blijft voor organisaties.

Meer over opleidingen binnen Financieel administratief

Loon- en salarisadministratie

De wet- en regelgeving rondom salarisadministratie, arbeid en lonen is volop in beweging. Het speelveld is breed: van de diverse schijventarieven tot de regels met betrekking tot loondoorbetaling bij ziekte. Zorg dat je op de hoogte blijft van veranderingen en update je kennis met een opleiding op het gebied van loon- en salarisadministratie.

Meer over opleidingen binnen Loon- en salarisadministratie

Managementsupport en Secretarieel

Communiceren, organiseren en coördineren. Het zijn de drie gouden vaardigheden als jij het management wilt ondersteunen. Kun jij goed multitasken? Ben je een waardevolle gesprekspartner met kennis van zaken? Wil jij een onmisbare steunpilaar zijn voor jouw manager? Zorg dan dat je een stevige opleiding volgt op het gebied van managementsupport en secretariële werkzaamheden.

Meer over opleidingen binnen Management en Secretarieel

Computervaardigheden

Software en applicaties kunnen jouw leven een stuk gemakkelijker maken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Ontdek wat programma’s zoals Word, Photoshop, Excel en Powerpoint allemaal te bieden hebben. Als je ze goed weet te gebruiken, dan kun jij veel sneller en effectiever je werk doen. Ontwikkel daarom je computervaardigheden met een opleiding.

Meer over opleidingen binnen Computervaardigheden