Omscholing richting industrie en installatie

Omscholing richting industrie en installatie

Ben je op zoek naar ander werk en heb je aanleg voor techniek? Dan is omscholing naar een beroep in de industrie en installatie misschien iets voor jou. Er is in Nederland namelijk een groot tekort aan technisch personeel. Dat is goed te zien aan het grote aantal vacatures voor bijvoorbeeld monteurs en installateurs. Wanneer je je laat omscholen naar een beroep in de industrie en installatie heb je dan ook goede kansen op een baan in deze sector.

Kansrijke beroepen in de industrie en installatie

Hieronder zie je een overzicht van kansrijke beroepen in de industrie en installatie. Zie je een beroep dat je interesseert? Klik er dan op om de relevante opleidingen voor deze functie te bekijken.

Installateurs/monteurs luchtbehandeling, koeltechniek, beveiligingsinstallaties, lifttechniek

Waar kun je terecht voor omscholing richting industrie en installatie?

Via Opleiding.nl kun je bij verschillende opleiders terecht voor een opleiding in de industrie en installatie:

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Met maximale flexibiliteit, een praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgt NCOI Opleidingen ervoor dat studeren naast je baan haalbaar is.

Bekijk de industrie en installatie opleidingen van NCOI Opleidingen

ROVC Technische Opleidingen

ROVC is al vijftig jaar dé opleider voor technisch Nederland. Bij ROVC volg je een praktijkgerichte opleiding, zoals elektrotechniek of koeltechniek. Betrokken docenten uit de praktijk helpen je bij het ontwikkelen van de competenties die voor jou belangrijk zijn. Zo leer je alleen wat jij nodig hebt.

Bekijk de industrie- en installatieopleidingen van ROVC Technische Opleidingen

Behoefte aan persoonlijk advies?

Twijfel je over welk beroep in de bouw het best bij jou past? En heb je behoefte aan persoonlijk omscholingsadvies? Dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Bel hen op 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Toch liever omscholen naar een andere sector?

Bekijk dan ook de andere kansrijke sectoren:

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834