Bedrijfskunde

Klanten veranderen, technologieën veranderen. Organisaties die zich niet aan de marktomgeving aanpassen,...

Lees verder >

Klanten veranderen, technologieën veranderen. Organisaties die zich niet aan de marktomgeving aanpassen, gaan roemloos ten onder. Als bedrijfskundige...

Lees verder >

Klanten veranderen, technologieën veranderen. Organisaties die zich niet aan de marktomgeving aanpassen, gaan roemloos ten onder. Als bedrijfskundige speel je een cruciale rol bij het succesvol beheersen en sturen van een organisatie. Kennis is hierbij...

Lees verder >

Bedrijfskunde: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (10)

3 maanden Trainingen vanaf € 2.813,49 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 21-09-2024
3 maanden Trainingen vanaf € 2.813,49 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 16-09-2024
3 maanden Trainingen vanaf € 2.813,49 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 30-11-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Bedrijfskunde

Klanten veranderen, technologieën veranderen. Organisaties die zich niet aan de marktomgeving aanpassen, gaan roemloos ten onder. Als bedrijfskundige speel je een cruciale rol bij het succesvol beheersen en sturen van een organisatie. Kennis is hierbij essentieel. Ben jij up-to-date?

Trends & ontwikkelingen

Om te overleven zullen organisaties, in de toekomst nog meer dan nu, in staat moeten zijn om snel en proactief te (re)ageren op steeds sneller veranderende omstandigheden. Strategische wendbaarheid is een vereiste.

Ook de klant verandert. Hij laat zich niet langer overtuigen door bedrijven met een stortvloed aan advertenties. Hij wil zinnige informatie en meepraten over producten en diensten. Luisteren naar de klant en een nauwe dialoog aangaan, wordt daarom steeds belangrijker. Dat een goede dialoog succesvol is, bewijst Coolblue met zijn verrassend andere aanpak. Alleen bedrijven die snel inspelen op of aanvoelen wat de klant wil, hebben nog bestaansrecht.

Klanten oefenen niet alleen invloed uit op de producten en diensten, maar ook op hoe deze tot stand komen. Bedrijven die niet bijdragen aan een betere wereld of worden betrapt op niet integer gedrag, gaan genadeloos ten onder. Corporate Social Responsibility zal in een wereld waarin het idealisme verder groeit, bepalend zijn voor het succes van een bedrijf.

Ook technologie zal bedrijfsstrategieën beïnvloeden. Nieuwe technologieën fungeren als aanjager om zaken efficiënter te doen. Steeds vaker zullen projecten worden uitgevoerd in flexibele samenwerkingsverbanden tussen bedrijven. Open en eerlijk kennis delen is noodzakelijk om te slagen.

Dagelijks zien we interessante voorbeelden van bedrijven die het goed doen omdat ze de organisatie weten aan te passen aan de marktomgeving. Dat wordt ook jouw uitdaging na de studie bedrijfskunde.

Soorten opleidingen

Naast natuurlijk de Master of Business Administration kun je ook op HBO-niveau een opleiding bedrijfskunde volgen en zelfs op MHBO-niveau. In alle opleidingen staat de praktijk centraal en leg je een hele goede basis voor je verdere loopbaan.

Master of business administration (mba)

Door de praktijkgerichte aanpak is de MBA-opleiding uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle van Nederland. Onder vakkundige begeleiding van topdocenten verdiep jij je strategisch denkvermogen en ontwikkel je een breed bedrijfskundig kader. De docenten zijn zelf actief op het gebied van bedrijfskunde en hebben een uitstekende en zeer diepgaande kennis van zaken. In deze praktijkgerichte Master leer je de nieuwe kennis direct in de praktijk toe te passen. Daarmee is de master de perfecte basis voor een carrièrestap richting hoger management.

HBO bachelor bedrijfskunde

De belangstelling vanuit de de arbeidsmarkt voor goed opgeleide bedrijfskundigen is bijzonder groot. Daarom is deze HBO Bachelor Bedrijfskunde zeer populair. Met deze opleiding leg je een stevig fundament voor je verdere loopbaan. Je wordt opgeleid tot volwaardig Bachelor en gaat direct aan de slag met de kern van bedrijfskunde. Het praktijkgerichte programma van deze uitdagende opleiding is specifiek afgestemd op werkenden. De modules worden verzorgd door ervaren docenten uit de praktijk. Deze opleiding kun je prima combineren met je baan.

Verkort HBO bedrijfskunde

Een integrale benadering van bedrijfsvoering is de essentie van bedrijfskunde en vormt de kern van dit HBO-programma. Het zeer gewaarde programma is uitgegroeid tot het grootste bedrijfskunde programma van Nederland. Onder leiding van topdocenten uit de praktijk leer je organisatievraagstukken vanuit verschillende kanten bekijken en oplossen.

Je werkt aan je bedrijfskundige kennis en ontwikkelt praktische vaardigheden. Het diploma HBO Bedrijfskunde kan later mogelijk vrijstelling opleveren in de volledige NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding Bedrijfskunde.

MHBO bedrijfskundige informatica

Deze opleiding is ideaal als jij je op MHBO-niveau wilt ontwikkelen op het gebied van data science, de cloud en bedrijfsprocessen. Je krijgt inzicht in cloud computing, informatiestromen en -systemen en kijkt naar de relatie tussen informatie en bedrijfsprocessen.De praktijk staat in deze opleiding centraal en je krijgt les van docenten die uit het vakgebied komen. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten ga je direct met de stof aan de slag. Zo ontwikkel jij je tot een professional op het gebied van bedrijfskundige informatica. Dit biedt veel nieuwe carrièrekansen.