Omscholing richting logistiek

Omscholing richting logistiek

Ben je op zoek naar ander werk, maar is het moeilijk om een baan te vinden binnen je eigen vakgebied? Dan is het misschien interessant om je te laten omscholen naar een andere sector, zoals de logistiek. Er is namelijk in Nederland een groot tekort aan logistiek personeel. En dat terwijl we met zijn allen steeds meer en meer online bestellen. Om al die bestellingen goed te kunnen verwerken is de vraag naar goed opgeleide logistiek medewerkers dan ook hoog. Dat betekent dat je kansen op een baan hoog zijn wanneer je je laat omscholen naar een beroep in de logistiek.

Kansrijke beroepen in de logistiek

Hieronder zie je een overzicht van kansrijke beroepen in de logistiek. Zie je een beroep dat je interesseert? Klik er dan op om de relevante opleidingen voor deze functie te bekijken.

Logistiek managers, teamleiders/ meewerkend voorman logistiek centrum
Logistiek medewerkers, teamleiders/ meewerkend voorman logistiek/ transportcentrum

Waar kun je terecht voor omscholing richting logistiek?

Via Opleiding.nl kun je bij verschillende opleiders terecht voor een opleiding in de logistiek:

BLOM Opleidingen

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Waar zij ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen ze al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen.

Bekijk de logistieke opleidingen van BLOM Opleidingen

E&R Opleidingen

E&R Opleidingen is in 2002 gestart met het opleiden van beroepschauffeurs en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een verkeersschool met een breed aanbod aan trainingen in het openbaar en beroepsgoederen. Goede dienstverlening, oprechte aandacht, flexibiliteit en plezier staan hierbij centraal.

Bekijk de logistieke opleidingen van E&R Opleidingen

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Met maximale flexibiliteit, een praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten uit de praktijk en opleidingslocaties door heel Nederland zorgt NCOI Opleidingen ervoor dat studeren naast je baan haalbaar is.

Bekijk de logistieke opleidingen van NCOI Opleidingen

Scheidegger

Scheidegger verzorgt al meer dan zeventig jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO tot HBO Bachelorniveau. Scheidegger is er voor je, vóór en tijdens je studie. Ze adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Kortom: je krijgt van Scheidegger het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. 

Bekijk de logistieke opleidingen van Scheidegger

STC Training & Consultancy

STC Training & Consultancy (T&C) is dé opleider voor vakvolwassenen die werkzaam zijn of willen worden in de scheepvaart, transport en havenindustrie. Het aanbod kenmerkt zich door praktijkgericht, efficiënt, relevant en actueel cursusmateriaal gegeven door echte vakdocenten. STC T&C leidt op voor kansrijke beroepen. 

Bekijk de logistieke opleidingen van STC Training & Consultancy

 

Behoefte aan persoonlijk advies?

Twijfel je over welk beroep in de bouw het best bij jou past? En heb je behoefte aan persoonlijk omscholingsadvies? Dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Bel hen op 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Toch liever omscholen naar een andere sector?

Bekijk dan ook de andere kansrijke sectoren:

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834