Zelf eenvoudig opleidingen vergelijken

De zoektocht naar een passende opleiding kan best uitdagend zijn, zelfs als je weet in welke richting je zoekt. Met een keuze uit meer dan 6.500 opleidingen en trainingen is dat ook niet verwonderlijk! Onze handige opleidingsvergelijker helpt je een handje.

Vind precies de juiste opleiding op Opleiding.nl

We horen vaak van onze klanten dat zij het lastig vinden om een keuze te maken uit het enorme opleidingsaanbod in Nederland. Met onze opleidingsvergelijker is dat probleem verleden tijd. Je kunt hiermee namelijk eenvoudig drie opleidingen selecteren en op basis van bepaalde specificaties met elkaar vergelijken. Zo vind je precies de juiste opleiding of training voor jou.

Vergelijk opleidingen in vier eenvoudige stappen

De opleidingsvergelijker is zeer gebruiksvriendelijk. We leggen je kort uit hoe het werkt.

Stap 1: Selecteer de opleidingen (maximaal drie) die je wilt vergelijken

Wanneer je twijfelt tussen een aantal opleidingen, kun je deze selecteren om ze vervolgens met elkaar te vergelijken. Je kunt maximaal drie opleidingen tegelijk met elkaar vergelijken, op basis van verschillende criteria. Op de pagina met alle opleidingen kun je de checkbox ‘Vergelijken’ aanklikken. Wanneer je twee of drie opleidingen en/of trainingen hebt geselecteerd, verschijnt onderaan de pagina een pop-up met de geselecteerde opleidingen. Als je dat wilt, kun je je selectie nog aanpassen, door opleidingen toe te voegen of te verwijderen. Ben je tevreden over je selectie? Klik dan op de groene button ‘Vergelijken’.

Stap 2: Vergelijk de geselecteerde opleidingen

Je hebt nu in één oogopslag de twee of drie geselecteerde opleidingen voor je. In één overzicht heb je alle specificaties op een rij, zoals het niveau, de prijs, de duur en op welke dag je les hebt. Springt een opleiding er voor je uit? Dan kun je eenvoudig doorklikken naar de pagina van de desbetreffende opleiding voor meer informatie.

Stap 3: Schrijf je in!

Ben je helemaal overtuigd? Dan kun je je inschrijven via de groene button ‘Naar inschrijving’. Je gaat naar het inschrijfformulier waar duidelijk de startdata, locaties en varianten getoond worden. Kies de optie die het best bij jou past, vul je gegevens in en schrijf je in.

Stap 4: Klaar voor een nieuw hoofdstuk

Wat fijn! Je kunt binnenkort met je nieuwe opleiding of training beginnen. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Start nu zelf met vergelijken en vind de opleiding die helemaal bij jou past.


Liever persoonlijk studieadvies?

Bij Opleiding.nl zorgen we ervoor dat jij zo snel en gemakkelijk mogelijk een keuze kunt maken uit een fraaie selectie opleidingen en trainingen. We begrijpen het helemaal wanneer je hier hulp bij nodig hebt. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar om jou persoonlijk en professioneel advies te geven over de opleiding(en) die je bij ons vindt. Neem gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder op weg.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834