Post Bachelor

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan...

Lees verder >

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast. Bovendien staat een Post Bachelor goed...

Lees verder >

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast. Bovendien staat een Post Bachelor goed op je cv. Kies uit het ruime aanbod Post Bacheloropleidingen, gericht op uiteenlopende vakgebieden en specialisaties....

Lees verder >

Financieel voordeel

Persoonlijk finacieel voordeel

Levenlanglerenkrediet

Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.

Lees verder

Sinds het studiejaar 2017-2018 kan iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid voor studiekosten in het hoger onderwijs. Deze aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen heet het levenlanglerenkrediet en geldt voor de opleidingen HBO Associate degree, HBO Bachelor en Master.

Wanneer je niet direct een volledige HBO Bacheloropleiding of Masteropleiding wilt volgen, kun je ook starten met het eerste jaar. Ook dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, mits je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Lees verder

Post Bachelor

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast. Bovendien staat een Post Bachelor goed op je cv. Kies uit het ruime aanbod Post Bacheloropleidingen, gericht op uiteenlopende vakgebieden en specialisaties.

Met een Post Bacheloropleiding volg je een praktijkgerichte programma waarbij nieuwe inzichten, methodes en technieken worden aangeboden. Door de praktische insteek kun je wat je leert meteen toepassen in je eigen beroepspraktijk. Daarnaast kun je voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen waardoor je leert van, voor en door je eigen werkomgeving.

Specialisaties Post Bachelor

Je kunt kiezen uit allerlei richtingen en specialisaties op het gebied van bedrijfskunde, management, HRM en risicomanagement. In een Post Bacheloropleiding worden onderwerpen diepgaand behandeld en krijg je een goed inzicht in het vakgebied of de specialisatie. Tijdens interactieve bijeenkomsten onder leiding van ervaren docenten wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en de praktijk.

Studeren waar en wanneer jij wilt

Naast je werk studeren is goed mogelijk met een Post Bachelor. Je kunt vaak kiezen om een opleiding overdag, ’s avonds of op zaterdag te volgen. Meestal is het ook mogelijk om de opleiding op afstand te volgen.

Post Bacheloropleidingen zijn veelal opgebouwd uit modules. Elke module kun je los volgen en sluit je apart af, bijvoorbeeld met een opdracht of examen. Dit zorgt ook voor veel flexibiliteit om de studie in je eigen tempo te volgen.

Doorstuderen naar een Master

Met een Post Bacheloropleiding kun je prima doorstuderen naar een Masterstudie. Wil je bijvoorbeeld de Master of Business Administration volgen, en heb je wel een HBO Bachelor- of WO-diploma, maar niet op het brede terrein van bedrijfskunde, economie en management? Dan kun je een Post Bacheloropleiding gebruiken als MBA-instroomprogramma.
 
Een Post Bacheloropleiding opent de deur naar een nieuwe carrière. Schrijf je dus nu in en geef jouw carrière een nieuwe impuls!