Overheid en non-profit

Ga jij je specialiseren tot sterke professional binnen de overheids- en non-profitsector? Dan zijn er...

Lees verder >

Ga jij je specialiseren tot sterke professional binnen de overheids- en non-profitsector? Dan zijn er legio mogelijkheden voor je. De maatschappij is...

Lees verder >

Ga jij je specialiseren tot sterke professional binnen de overheids- en non-profitsector? Dan zijn er legio mogelijkheden voor je. De maatschappij is immers snel aan het veranderen en dat heeft ook impact op publieke en non-profit organisaties. Met de...

Lees verder >

Overheid en non-profit: 738 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (738)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.009,34 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 13-09-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 1.677,79 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 02-12-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Overheid en non-profit

Ga jij je specialiseren tot sterke professional binnen de overheids- en non-profitsector? Dan zijn er legio mogelijkheden voor je. De maatschappij is immers snel aan het veranderen en dat heeft ook impact op publieke en non-profit organisaties. Met de juiste opleiding zorg jij ervoor dat je een stevige basis hebt en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. 

Beleid en bestuur

Steeds meer gemeenten worden samengevoegd en gaan met elkaar samenwerken. Dit kan veel voordelen brengen, maar zorgt ook voor complexe uitdagingen. Dit vraagt om beleidsadviseurs die niet bang zijn voor complexe bestuursvragen. Ben jij in staat om het overzicht te bewaren en een verbindende schakel te zijn? Kom erachter met onze opleidingen op het gebied van beleid en bestuur.

Meer over opleidingen binnen Beleid en Bestuur

Management

Een manager moet ontzettend veel vaardigheden bezitten. Hij of zij is een ware duizendpoot. Van mensen coachen en aansturen, tot de processen in de gaten houden, budgetten bewaken en op tijd kunnen bijsturen als er een crisis dreigt. Wil jij je helikopterperspectief ontwikkelen of verder uitbouwen? Volg dan een stevige management opleiding.

Meer over opleidingen binnen Management

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering gaat over de manier waarop een bedrijf of organisatie wordt bestuurd of beheerd. Organisaties zijn op zoek naar wendbaarheid en flexibiliteit en daar is nog volop terrein te winnen. Zorg dat je de juiste kennis in huis haalt, zodat jij in staat bent om deze processen optimaal te managen. 

Meer over opleidingen binnen Bedrijfsvoering

Openbare orde en veiligheid

De behoefte aan stabiliteit en veiligheid is van alle tijden. Of dat nu om het handhaven van de openbare orde gaat of om het voorkomen van een cyberaanval. Er is dan ook veel vraag naar professionals die in staat zijn om gevaarlijke situaties te identificeren, te voorkomen en te beheersen. Ben jij de persoon die ze zoeken?

Meer over opleidingen binnen Openbare Orde en Veiligheid

Burger- en publiekszaken

De samenwerking tussen gemeenten en burgers wordt steeds belangrijker. De politiek doet steeds vaker beroep op de burger. Hoe kun je samen zorgen voor een betere toekomst? Welke gegevens mogen daarbij gedeeld worden? Ontdek de opleidingen die je voorbereiden op deze nieuwe rol.

Meer over opleidingen binnen Burger- en Publiekszaken

Belastingen

Ieder jaar worden er diverse belastingregels en -richtlijnen veranderd en toegevoegd. Als professional op dit gebied is het daarom belangrijk dat jouw kennis up-to-date is. Welke opleiding is voor jou relevant? Ontdek de vele mogelijkheden binnen dit dynamische speelveld.

Meer over opleidingen binnen Belastingen

Sociale zorg

Mensen met psychische problemen en het toenemende aantal ouderen hebben passende zorg nodig. En hoe ga je om met patiënten die zelf toegang hebben tot online informatie over ziektes en aandoeningen? Beleidsmakers binnen de sociale zorg moeten met veel zaken rekening houden. Wat zijn de  laatste ontwikkelingen op het gebied van sociaal beleid? En hoe bevorder je het herstelproces van cliënten?

Meer over opleidingen binnen Sociale Zorg

Ruimtelijk domein

Winkels die sluiten omdat ze de concurrentiestrijd met internet verliezen. De bevolkingsgroei, vergrijzing, leegloop uit de dorpen en trek naar de steden. Het is slechts een greep van de uitdagingen binnen het ruimtelijk domein. Hoe kun jij de juiste bewegingen op gang brengen? Zorg dat je de juiste kennis in huis haalt.

Meer over opleidingen binnen Ruimtelijk Domein

Vaardigheden

Burgers zijn steeds mondiger en veel informatie is online eenvoudig te vinden. De ontwikkelingen in de publieke sector hebben ook consequenties voor de ambtenaar. Essentiële vaardigheden zoals debatteren, standpunten stevig onderbouwen en netwerken worden steeds belangrijker. Zorg dat jij over de juiste capaciteiten beschikt en blijf jezelf ontwikkelen.

Meer over opleidingen binnen Vaardigheden