• Home
  • Communicatie en multimedia

Communicatie en multimedia

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties...

Lees verder >

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te...

Lees verder >

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te versterken? Wil jij weten waar je het over hebt in een dynamische wereld van online en offline mogelijkheden?...

Lees verder >

Communicatie en multimedia: 0 opleiding

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (0)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Communicatie en multimedia

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te versterken? Wil jij weten waar je het over hebt in een dynamische wereld van online en offline mogelijkheden? Volg dan een communicatie-opleiding. 

Schriftelijke communicatie

Er zijn vele manieren om klanten te bereiken. Welk kanaal je ook gebruikt, het belangrijkste is dat je de boodschap op heldere wijze overneemt. Zowel voor communicatiespecialisten als voor werknemers in andere vakgebieden. Schrijf jij heldere teksten, memo’s of zakelijke mails? In een opleiding Schriftelijke communicatie leer jij hoe je jouw boodschap keer op keer op effectieve wijze overbrengt.

Meer over opleidingen binnen Schriftelijke communicatie

Mondelinge communicatie

In een wereld vol verandering is het niet altijd eenvoudig om iedereen mee te krijgen. Ben jij mondeling sterk genoeg om mensen te overtuigen? Ken jij de juiste gesprekstechnieken? En weet jij hoe je ze in de praktijk moet toepassen? Volg een opleiding binnen mondeling communicatie en houd je vaardigheden op peil. 

Meer over opleidingen binnen Mondelinge communicatie

Communicatie-opleidingen

Alles is communicatie en toch is communicatie een vak apart. Er ontstaan nieuwe kanalen, nieuwe media en nieuwe doelgroepen. Iedereen is druk en bedrijven vuren continu boodschappen af op (potentiële) consumenten. Hoe kun jij opvallen en impact maken? Door jouw kennis up-to-date te houden met een communicatie-opleiding draai jij maximaal mee in deze dynamische wereld.

Meer over opleidingen binnen Communicatie

Communicatie en Design

De hele dag door komt er een duizelingwekkende stroom aan informatie op ons af. Push-berichten, e-mails, appjes. De grenzen tussen privé en zakelijk vervagen, we zijn altijd en overal bereikbaar. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap toch opvalt? En welke nieuwe technologieën kun je daarbij inzetten? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen met een opleiding binnen Communicatie en Design.

Meer over opleidingen binnen Design

Adviesvaardigheden

Inhoudelijk ben je ontzettend sterk en toch worden jouw adviezen niet altijd opgevolgd. Wil jij het effect van je adviezen vergroten? Zorg dan dat je een opleiding volgt op het gebied van adviesvaardigheden. Je leert draagvlak creëren, belangen van anderen te behartigen en adviesgesprekken te voeren.

Meer over opleidingen binnen Adviesvaardigheden