Omscholing richting overheid en schuldhulpverlening

Omscholing richting overheid en schuldhulpverlening

Ben je op zoek naar een andere baan en lijkt het je leuk om bij de overheid te werken? Dan kun je je laten omscholen naar deze interessante sector. Er is namelijk veel vraag naar beleidsmedewerkers ruimtelijke ordening, planologie en milieu. Ook de vraag naar goed opgeleide schuldhulpverleners is hoog. Wanneer je je laat omscholen naar een van deze functies heb je dan ook goede kansen op een baan bij de overheid.

Kansrijke beroepen bij de overheid

Hieronder zie je een overzicht van kansrijke beroepen bij de overheid. Zie je een beroep dat je interesseert? Klik er dan op om de relevante opleidingen voor deze functie te bekijken.

Waar kun je terecht voor omscholing richting overheid?

Via Opleiding.nl kun je je laten omscholen richting overheid bij Bestuursacademie Nederland:

Bestuursacademie Nederland

Bestuursacademie Nederland is al meer dan vijftig jaar dé opleider voor het openbaar bestuur. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leidt zij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo zorgt Bestuursacademie Nederland ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst.

Bekijk de overheidsopleidingen van Bestuursacademie Nederland

Behoefte aan persoonlijk advies?

Twijfel je over welk beroep in de bouw het best bij jou past? En heb je behoefte aan persoonlijk omscholingsadvies? Dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Bel hen op 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Toch liever omscholen naar een andere sector?

Bekijk dan ook de andere kansrijke sectoren:

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834