Zorg, welzijn en hulpverlening

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De...

Lees verder >

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De zorg is in alle gebieden in beweging maar met een goede opleiding of training ben jij daarop voorbereid....

Lees verder >

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De zorg is in alle gebieden in beweging maar met een goede opleiding of training ben jij daarop voorbereid.

Verpleging en Medische Zorg

Als je in de zorg werkt, weet je dat er voortdurend nieuwe uitdagingen zijn....

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Zorg, welzijn en hulpverlening

In deze sector staat het mensen helpen centraal. Of het nu om gehandicapten gaat, mensen met huidproblemen of sporters die goed willen leren eten. De zorg is in alle gebieden in beweging maar met een goede opleiding of training ben jij daarop voorbereid.

Verpleging en Medische Zorg

Als je in de zorg werkt, weet je dat er voortdurend nieuwe uitdagingen zijn. Er is sprake van vergrijzing, nieuwe technologieën en het zorgstelsel verandert voortdurend. Er wordt veel van je gevraagd, zowel aan kennis als vaardigheden. Blijf op de hoogte en leer bijvoorbeeld bij over het menselijk lichaam of communicatieve vaardigheden.

Meer over opleidingen binnen Verpleging en Medische Zorg

Paramedisch

Het domein van paramedici verandert ingrijpend. Of je nu diëtist of optometrist bent, ergotherapeut of praktijkverpleegkundige, in alle disciplines moet je je kennis over de gezondheidszorg bijspijkeren en de laatste ontwikkelingen bijhouden. 

Meer over opleidingen binnen Paramedisch

Welzijn

De beste zorg voor mensen die wat meer aandacht nodig hebben. Denk aan activiteiten, therapieën, behandelingen en begeleiding voor bijvoorbeeld senioren, gehandicapten, alcoholisten. Ben jij in staat om net dat beetje extra te geven? Bekijk de opleidingen op het gebied van Welzijn. 

Meer over opleidingen binnen Welzijn

Sociale Hulpverlening

Je ondersteunt mensen die tijdelijk of langdurig professionele hulp nodig hebben om hun leven op de rit te krijgen. Bijvoorbeeld bij hun woon-leefsituatie of verslaving. Je maakt samen met andere hulpverleners een behandelplan en zorgt dat deze goed wordt uitgevoerd. Weet jij wat je daarvoor nodig hebt? 

Meer over opleidingen binnen Sociale Hulpverlening

Zorgmanagement

Geef je managerskwaliteiten een stevige boost met een passende opleiding. Binnen de zorg gebeurt veel en je moet met veel zaken rekening houden. Efficientie, personeel, kosten. Het maakt niet uit of je werkzaam bent in een revalidatiecentrum, een kliniek of een verzorgingshuis. Zorg voor een stevig fundament. 

Meer over opleidingen binnen Zorgmanagement

Voeding

Hoe help je mensen aan een gezond eetpatroon? Is de schijf van vijf voor iedereen van toepassing? De meningen over wat goed je voor is vliegen je om de oren. Wat is werkelijk onderbouwd? Maar ook diabetici, mensen met kanker of nierproblemen hebben baat bij goede voeding. Zorg dat jij de juiste kennis in huis haalt.

Meer over opleidingen binnen Voeding

Uiterlijke verzorging

Hoe zorg je ervoor dat je klanten zich mooi en verzorgd voelen? Een nieuw kapsel, verzorgde nagels of een mooie huid geven mensen een goed gevoel. Volg een opleiding op het gebied van uiterlijke verzorging en open bijvoorbeeld je eigen schoonheidssalon.

Meer over opleidingen binnen Uiterlijke verzorging

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000