Uiterlijke verzorging

Bij uiterlijke verzorging denk je waarschijnlijk al snel aan het gezicht of het haar. Maar het vakgebied...

Lees verder >

Bij uiterlijke verzorging denk je waarschijnlijk al snel aan het gezicht of het haar. Maar het vakgebied is veel breder dan dat. Het draait om de verzorging...

Lees verder >

Bij uiterlijke verzorging denk je waarschijnlijk al snel aan het gezicht of het haar. Maar het vakgebied is veel breder dan dat. Het draait om de verzorging van top tot teen. Aan de slag in dit vakgebied?...

Lees verder >
Alle opleidingen en trainingen over uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging: 7 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Duur
Filteren

Opleidingen (7)

6 maanden Trainingen vanaf € 503,50 incl. BTW E-learning

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Uiterlijke verzorging

Bij uiterlijke verzorging denk je waarschijnlijk al snel aan het gezicht of het haar. Maar het vakgebied is veel breder dan dat. Het draait om de verzorging van top tot teen. Aan de slag in dit vakgebied? Bekijk dan snel de opleidingsmogelijkheden.

Welke uiterlijke verzorging opleidingen zijn er? 

Omdat er zoveel verschillende beroepen zijn op het gebied van uiterlijke verzorging, heb je ook de keuze uit heel veel opleidingen en trainingen. Of je nu op zoek bent naar een kappersopleiding voor volwassenen of een cursus schoonheidsspecialiste, op Opleiding.nl vind je altijd een passende opleiding of training. Ga bijvoorbeeld voor een:

  • opleiding schoonheidsspecialist
  • opleiding thuiskapper
  • opleiding visagie
  • opleiding helpende zorg en welzijn
  • opleiding pedicure

Opleiding schoonheidsspecialist

Met een opleiding tot schoonheidsspecialist leer je hoe je cosmetische, verzorgende en ontspannende behandelingen voor het lichaam en gezicht kunt geven. Ook ontdek je hoe je mensen goed kunt adviseren over het gebruik van cosmetica en verzorgingsproducten.

Opleiding thuiskapper

Met een opleiding tot thuiskapper leer je hoe je zelf de mooiste kapsels kunt knippen bij mannen, vrouwen en kinderen. Tijdens de opleiding combineer je theorie en praktijk, zodat je direct aan de slag kunt met wat je geleerd hebt.

Opleiding visagie

Ontdek hoe je mensen op professionele wijze kunt opmaken met een opleiding visagie. Hiermee leer je onder andere hoe je omgaat met verschillende huidtypes. Ook leer je mensen op te maken voor diverse gelegenheden.

Opleiding helpende zorg en welzijn

Wil jij het verschil maken voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen functioneren? Dan is werken als helpende in bijvoorbeeld een verpleeg- of verzorgingshuis misschien iets voor jou. Met een opleiding helpende zorg en welzijn ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Opleiding pedicure

Aan de slag als pedicure of voetverzorger? Kies dan voor een opleiding tot (medisch) pedicure. Hiermee leer je niet alleen alles over voetverzorging, maar ook hoe je aandoeningen kunt voorkomen. 

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan bovenaan deze pagina het volledige overzicht van de opleidingen uiterlijke verzorging in ons aanbod of bekijk alle opleidingen zorg, welzijn en hulpverlening.

Welke opleidingsniveaus heb je binnen uiterlijke verzorging? 

Wil je aan de slag binnen het vakgebied uiterlijke verzorging? Dan kun je kiezen voor een praktijkgerichte training of een opleiding op MBO-niveau. 

Uiterlijke verzorging en beauty opleidingen MBO

Ben je op zoek naar een vakgerichte opleiding uiterlijke verzorging, waarmee je een stevige basis legt voor jouw toekomstige beroep? Dan zit je goed met een opleiding op MBO-niveau. Welk MBO-niveau je precies nodig hebt, hangt af van het beroep dat je wilt uitoefenen. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding tot kapper volgen op MBO-niveau 2, maar wordt de opleiding tot medisch pedicure alleen aangeboden op MBO-niveau 4. 

Uiterlijke verzorging en beauty cursussen

Wil je kennismaken met het vakgebied of in korte tijd basiskennis opdoen over uiterlijke verzorging? Dan is een cursus of training een goede keuze. Je kunt hier ook voor kiezen wanneer je snel en doelgericht je kennis wilt verbreden of verdiepen.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw opleiding uiterlijke verzorging?

Weet je niet goed welke opleiding tot schoonheidsspecialiste het best bij jou past? Heb je moeite met het maken van een keuze uit de verschillende kappersopleidingen? Of wil je iets anders weten? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Bel 088 - 9 390 000 voor een persoonlijk studieadvies of vul ons contactformulier in.

Waarom kiezen voor een opleiding of training uiterlijke verzorging via Opleiding.nl? 

Op Opleiding.nl vind je een uitgebreid aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Zo vind je altijd precies de juiste opleiding of training voor jou. En omdat we samenwerken met de grootste opleiders van Nederland, ben je ervan verzekerd dat je kiest voor een opleiding van hoge kwaliteit. Bovendien profiteer je, wanneer je je inschrijft voor een opleiding via Opleiding.nl, van onze LaagstePrijsGarantie en extra voordelen.