Het Cum Laude loyaliteitsprogramma

Opleiding.nl is hét online platform voor een Leven Lang Leren. Vergelijkbaar met de websites die je kent voor koophuizen, vliegtickets of hotelboekingen, maar dan met alle bekende opleiders. Opleiding.nl is namelijk ontwikkeld door de beste en bekendste opleidings- en trainingsinstituten van Nederland, die samen met de overheid een gezamenlijk doel hebben; Nederlanders stimuleren zich hun leven lang te blijven ontwikkelen. Het Cum Laude loyaliteitsprogramma is hier een belangrijk onderdeel van. Door je gratis aan te melden kun je optimaal profiteren van de vele extra voordelen die Opleiding.nl te bieden heeft, zoals:

  • Welkomskortingen tot €500,- op geselecteerde trainingen en opleidingen
  • Toegang tot gratis online trainingen

Een van de manieren om je bij het leven lang leren te stimuleren, is het aanbieden van aantrekkelijke kortingen op vervolgopleidingen en –trainingen. En hoe meer opleidingen of trainingen je via ons boekt, hoe hoger die korting wordt. Na registratie ontvang je direct een aantrekkelijke welkomstkorting van ons. Daar bovenop ontvang je vier weken gratis toegang tot 26 speciaal door ons geselecteerde online trainingen van onze partner Online Academy.

Veelgestelde vragen

Wat houdt het Cum Laude loyaliteitsprogramma in?
Hoe neem ik deel aan het Cum Laude loyaliteitsprogramma?
Wanneer ontvang ik korting?
Hoe krijg ik toegang tot gratis online trainingen?
Welke voordelen biedt het Cum Laude loyaliteitsprogramma nog meer?
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834