Technische bedrijfskunde

Mensen met een technische achtergrond die verstand hebben van alles wat met de bouw te maken heeft:...

Lees verder >

Mensen met een technische achtergrond die verstand hebben van alles wat met de bouw te maken heeft: grote bouwprojecten schreeuwen erom. Mensen die kennis...

Lees verder >

Mensen met een technische achtergrond die verstand hebben van alles wat met de bouw te maken heeft: grote bouwprojecten schreeuwen erom. Mensen die kennis hebben van alle management-, administratieve...

Lees verder >

Technische bedrijfskunde: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (4)

2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 07-03-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Technische bedrijfskunde

Mensen met een technische achtergrond die verstand hebben van alles wat met de bouw te maken heeft: grote bouwprojecten schreeuwen erom. Mensen die kennis hebben van alle management-, administratieve of organisatieprocessen. Als technisch bedrijfskundige ben je van grote waarde in de bouwsector. Mits je beschikt over actuele kennis en inzicht hebt in de laatste ontwikkelingen.  

Trends & ontwikkelingen

De arbeidsmarkt zit al een tijdje niet meer op slot. Met grote overheidsprojecten in de markt is er een enorme vraag naar hoogopgeleide technici. Maar ook de private markt staat niet stil. Een veel gevraagd profiel is dat van iemand met een technische vooropleiding die ook thuis is op het terrein van de technische bedrijfskunde.

Dat is natuurlijk ook niet gek. Voor een groot bouwproject is overzicht nodig; begrip van alle facetten van de bouw. Zowel technisch, commercieel, als administratief. Pas dan kun je projecten op de juiste manier uitvoeren. Als bedrijfskundige ben je bij uitstek de spin in het web, zowel bij grote bouwprojecten als bij de grotere bouwers.

Met jouw inzichten koppel je de juiste leiderschapsstijlen aan de verschillende disciplines binnen het bouwproces. Je weet precies welke kennis op welke plek nodig is. Een uitdaging, want de huidige bouw gaat allang niet meer alleen over ‘goed bouwen’. Weet jij de balans te vinden tussen duurzaam bouwen en gezonde winstmarges? Denk je dat jij het in je hebt om een system engineer met een stratenmaker te laten communiceren? Dan ben je hier op de juiste plek.

Populaire opleidingen binnen Technische Bedrijfskunde zijn:

Master Business Engineering

Heb jij technisch inzicht? Voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering is dat onmisbaar. Door strategisch en technisch inzicht te combineren zijn bedrijfsprocessen immers op meerdere manieren te analyseren en te verbeteren. De Master Business Engineering is gericht op ontwerp, ontwikkeling, verbetering, implementatie en evaluatie van processen en productontwikkeling.

HBO Bachelor Technische Bedrijfskunde

Werkzaam in de techniek en wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van technische bedrijfskunde.? Tijdens deze HBO-opleiding ga je met alle belangrijke onderwerpen aan de slag. Er is een belangrijke rol weggelegd voor management en bedrijfskunde binnen de context van een technische omgeving. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de bedrijfseconomische aspecten, product- en procesontwikkeling en verandermanagement.

HBO Technische Bedrijfskunde

Met deze opleiding koppelt u stevige technische kennis met management en organisatie. Daarnaast ontwikkel je sterke verdieping binnen het werkgebied van technische bedrijfskunde. De uitbreiding van kennis over bedrijfskundige processen en de organisatie, planning en kwaliteit daarvan, staan centraal. Hierdoor ben je na afloop onder andere in staat organisatieprocessen aan te sturen en nieuwe processen op te zetten.