Financieel

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die...

Lees verder >

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die gemaakt moeten worden of er is een maximum budget waarmee je het zal moeten doen. Een goede bestuurlijke...

Lees verder >

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die gemaakt moeten worden of er is een maximum budget waarmee je het zal moeten doen. Een goede bestuurlijke informatievoorziening is dan ook de ruggengraat van de organisatie. Gedegen kennis van de financiële wereld...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

1 ACCA Full Course

Post Bachelor

2 HBO Financieel Data-analist

€ 5.540,00
HBO-programma
12 maanden

3 HBO Bank- en Verzekeringswezen - 2 jaar

€ 6.138,00
HBO-programma
24 maanden

4 Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

€ 1.378,00
MBO-programma
3 maanden

5 HBO Bedrijfseconomie en Administratie

€ 2.861,00
HBO-programma
6 maanden

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Financieel

In welke sector je organisatie ook actief is, uiteindelijk gaat het altijd over geld. Er zijn targets en die moeten gehaald worden. Er zijn kosten die gemaakt moeten worden of er is een maximum budget waarmee je het zal moeten doen. Een goede bestuurlijke informatievoorziening is dan ook de ruggengraat van de organisatie. Gedegen kennis van de financiële wereld en zicht op de nieuwste ontwikkelingen zijn onmisbaar bij het uitvoeren van je werk als financieel professional. 

Accountancy

De vraag naar accountants met een adviserende rol wordt steeds groter. Zeker nu veel standaard werkprocessen worden overgenomen door robots. Een gedegen kennis als basis is daarbij onmisbaar. In een opleiding op het gebied van Accountancy leer jij alles over het vak en de nieuwste ontwikkelingen: van wet- en regelgeving tot jaarrekeningen, van debiteur- en crediteurenadministratie tot auditing.  Zo houd jij je kennis up-to-date.

Meer over opleidingen binnen Accountancy

Bedrijfsadministratie en Financial control

Wie werkt als financial controller of medewerker van de financiële afdeling krijgt te maken met allerlei nieuwe technologieën. Big data, realtime digital betalingsverkeer, artificial intelligence: ze zetten de financiële wereld op zijn kop. Met een opleiding binnen bedrijfsadministratie en financial control blijf jij helemaal bij!

Meer over opleidingen binnen Bedrijfsadministratie en Financial control

Financieel management en Business control

Als financieel professional is het essentieel om mee te groeien met alle ontwikkelen in de financiële wereld. Je zult continu moeten bijblijven op gebieden als bedrijfsadministratie, belastingwetgeving, financiering, controle en kostencalculatie. Met een opleiding op het gebied van Financieel Management en Business Control blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Meer over opleidingen binnen Financieel management en Business control

Bedrijfseconomie en Management

Van verzekeraars tot ziekenhuizen, van banken tot winkelketens; allemaal zijn ze op zoek naar goed opgeleide professionals op het gebied van Bedrijfseconomie en Management. Professionals met een gedegen kennis van financieel-economische processen gaan een glansrijke carrière tegemoet. Geef jij je carrière een flinke impuls met een opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie en Management?

Meer over opleidingen binnen Bedrijfseconomie en Management

Fiscaal recht

Fiscale veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. De belastingwetgeving is heel dynamisch en verandert regelmatig voor zowel bedrijven, organisaties als zelfstandig ondernemers. Wil jij graag de beste fiscale adviezen kunnen geven? Verdiep dan je kennis in een opleiding op het gebied van Fiscaal recht. 

Meer over opleidingen binnen Fiscaal recht


Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Veel taken van de salarisprofessional worden geautomatiseerd. De nadruk komt dan ook steeds meer op advisering te liggen. Een gedegen basiskennis en een goede kennis van de meest actuele ontwikkelingen zijn daarbij van groot belang. Een opleiding op het gebied van Payroll, Loon- en Salarisadministratie helpt jou bij je ontwikkeling op dit gebied.

Meer over opleidingen binnen Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Financiële dienstverlening

Het vakgebied Financiële dienstverlening is niet alleen enorm breed; het is ook constant in beweging. Wijzigingen in regel- en wetgeving, vergaande automatisering en nieuwe technologieën beïnvloeden het dagelijks werken op het gebied van hypotheken tot verzekeringen, van vermogensbeheer tot schuldenproblematiek. Houd je kennis up-to-date met een opleiding binnen het vakgebied Financiële dienstverlening.

Meer over opleidingen binnen Financiële dienstverlening

Bank

Net als in andere gebieden van de financiële wereld, volgen ook in het bankwezen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Wat weet jij van Basel III, Blockchain en crowdfunding? Ook de concurrentie groeit. Dat heeft impact op alle facetten van het bankwezen: van de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten tot het verbeteren van bestaande. Blijf bovenop de actualiteit met een opleiding binnen het vakgebied Bank. 

Meer over opleidingen binnen Bank

Verzekeringen

Door nieuw consumentengedrag, technologische ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving is de verzekeringsmarkt constant aan het veranderen. Of je nu polissen opmaakt, als adviseur vragen van klanten beantwoordt of schades afhandelt; het up-to-date houden van je kennis en vaardigheden is van cruciaal belang. Dat kan met een van de opleidingen binnen het vakgebied verzekeringen. 

Meer over opleidingen binnen Verzekeringen

Beleggen

Hoe weet jij wat echt interessante beleggingen zijn? Kun je nu het beste investeren in een start-up of beter in een bedrijf met een lange staat van dienst? Hoe past de belegging in het risicoprofiel van je klanten? Met een opleiding binnen het vakgebied Beleggen leer je hier alles over én houd je je kennis bij. 

Meer over opleidingen binnen Beleggen

Pensioenen

Banen verdwijnen. Mensen worden ouder. We werken steeds vaker als zzp’er en gaan steeds langer door. En we nemen vaker een langere pauze voor een sabbatical of mantelzorg. Al deze ontwikkelingen hebben invloed op onze pensioenopbouw. Professionals met een actuele kennis op dit gebied zijn dan ook onmisbaar. Met een opleiding op het gebied van Pensioenen word en blijf jij daar een van. 

Meer over opleidingen binnen Pensioenen

Wft en Wft-PE

De Wet op het Financieel Toezicht verplicht je om de juiste papieren te behalen voor het onderwerp waarin je adviseert. Wat je specialisatie ook is. Van vermogensbeheer tot hypothecair krediet; deze eis geldt voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Met een opleiding binnen Wft en Wft-PE heb jij altijd de benodigde beroepskwalificaties in huis. 

Meer over opleidingen binnen Wft en Wft-PE

Regelgeving, Risk en Compliance

Compliance en risicomanagement krijgen een steeds grotere rol. Ook buiten de financiële sector, binnen de media en overheid neemt de vraag naar compliance professionals toe. Daarbij verschuift de focus steeds meer van puur regelgeving naar gedragsverandering. Houd je kennis op het gebied van Regelgeving, Risk en Compliance daarom up-to-date met een opleiding binnen het vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen Regelgeving, Risk en Compliance

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000