Beleggen

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger...

Lees verder >

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt...

Lees verder >

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt interessante beleggingen zijn? Of het nu een start-up...

Lees verder >

Beleggen: 30 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (30)

6 maanden Trainingen vanaf € 449,- incl. BTW
2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 06-06-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Beleggen

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt interessante beleggingen zijn? Of het nu een start-up is of een bedrijf met een jarenlange staat van dienst? En hoe verhoudt zich dat tot het risicoprofiel van je klanten? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met een opleiding beleggen.

Waarom een opleiding beleggen?

Als belegger bevind je je in een sterk veranderende financiële wereld. Wat gisteren nieuw was, is vandaag alweer oud. Zo snel kan het gaan. Daarom is het van groot belang om je constant te blijven ontwikkelen, ook wanneer je al langer in het vak zit. Als belegger moet je risico’s durven nemen, maar dat doe je wel altijd met gezond verstand. Lees je in over nieuwe mogelijkheden, maak gebruik van ervaring van andere beleggers en zorg dat jouw kennis helemaal up-to-date is met een opleiding aandelen of beleggen. 

Populaire opleidingen beleggen

Op zoek naar een passende studie beleggen? Misschien is één van deze populaire opleidingen op het gebied van beleggen iets voor jou:

Opleiding ESMA Informeren

Wil je klanten informeren over beleggingen, dan is het zaak dat je goed op de hoogte bent van de kenmerken, de risico’s en de financiële gevolgen van verschillende beleggingsproducten. Met de opleiding ESMA Retail Informeren ben je goed voorbereid op een functie binnen een beursorderlijn of een afdeling die zich bezighoudt met het uitvoeren, ontvangen of doorgeven van beleggingen.

Opleiding Beleggen

Welke beleggingen zijn geschikt? Hoeveel risico wil een klant lopen? Dat zijn vragen die jij als financieel adviseur goed weet te beantwoorden. Tijdens de opleiding Beleggen krijg je inzicht in de basisbeginselen van beleggen en beleggingsproducten, de kansen en risico’s op korte en lange termijn en het belang van een risicoprofiel. Kortom, een ideale basisopleiding is de wereld van het beleggen.

Opleiding DSI Effectenhandelaar

Je weet alles over de effectenhandel en de onderliggende factoren voor koersvorming. Je handelt binnen limieten voor fondsen, financiële organisaties of in opdracht van cliënten. Als DSI-effectenhandelaar ken jij de wettelijke kaders en de regelgeving en heb je de boeiendste baan die er is. De opleiding DSI Effectenhandelaar bereidt je er perfect op voor.

Update je kennis met een training beleggen

Wil je in korte tijd je kennis van beleggen een update geven? Kies dan voor een training of cursus beleggen. Tijdens de training Asset Management krijg je bijvoorbeeld inzicht in het beheer van grotere vermogens van klanten. Je analyseert de mogelijke risico's en kosten en bent daardoor goed in staat om te adviseren over beleggingen en investeringen. Of kies voor de training Beleggen en Financieren met Crowdfunding en verdiep je in crowdfunding in de beleggingspraktijk.