Payroll-, loon- en salarisadministratie

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een...

Lees verder >

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want...

Lees verder >

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de...

Lees verder >

Payroll-, loon- en salarisadministratie: 193 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (193)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 14-10-2024 STAP
3 maanden Trainingen vanaf € 1.828,50 incl. BTW Dag 17 locaties 1e startmoment: 02-09-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Payroll-, loon- en salarisadministratie

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van payroll, loon en salarisadministratie, zal jij als professional op dit gebied steeds meer een adviserende rol krijgen. Ondanks de automatisering, zal de werkdruk onverminderd hoog blijven. Er vindt een verschuiving van werkzaamheden plaats, maar dat betekent niet dat je achterover kunt gaan leunen.

Als salarisprofessional zal de adviestaak boven de rest van je werkzaamheden uittorenen en dit wordt alleen maar belangrijker. Het is dus van belang dat je goed kunt communiceren, jouw adviezen van gedegen argumenten kunt voorzien en organisaties helpt in de groei van hun omzet door een een actieve houding aan te nemen.

Daarnaast is het van belang dat je voldoende kennis hebt over de thema’s Werkkostenregeling (WKR), het thema CAO’s en het thema meldplicht datalekken. Deze onderwerpen zijn belangrijk in de komende jaren binnen dit vakgebied. Vooral rondom ‘datalekken’ dien je goede kennis te hebben, gezien de aankomende wetswijziging AVG en de mate waarin je als payroll professional met privacygevoelige informatie werkt.

Opvallend is dat zowel de interne als de externe payroll professional vaker voldoende tijd en budget voor vakontwikkeling van de werkgever krijgt. Dit zal alleen maar groeien, want werknemers die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen zijn hard nodig. Daarnaast zijn payroll professionals erg gewild op de arbeidsmarkt, dus wil het bedrijf dat jou al in dienst heeft je graag behouden! Dus waar wacht je nog op? Zoek vandaag nog een relevante opleiding!

Populaire opleidingen binnen Payroll, Loon en Salarisadministratie zijn:

HBO Bachelor Management Payroll Services

 

Leer alles op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen en wordt de payroll specialist waar iedereen op zit te wachten. Met de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services leer jij een waardevolle bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Zo ontwikkel je je tot een volwaardig gesprekspartner voor het management en dat komt je carrière beslist ten goede.

Praktijkdiploma Loonadministratie

Je wilt je kennis uitbreiden op het gebied van loon- en salarisadministratie en jezelf een perfecte kans op de arbeidsmarkt bieden. Met het Praktijkdiploma Loonadministratie weet je hoe je een loonadministratie moet opzetten, hoe je loonberekeningen moet  maken, hoe de huidige wet- en regelgeving werkt… Kortom, alles om een goede start te maken op een loonadministratie.

Vakopleiding Payroll Services

Ben je geïnteresseerd in een functie op het gebied van arbeid en belonen? Als allround payroll professional? Dan is het zaak veel te leren over zaken als fiscaal recht, sociaal verzekerings- en arbeidsrecht, HR, IT en verschillende administratieve processen. Onze ervaren docenten uit de praktijk leren je bovendien sterke adviesvaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.