Payroll-, loon- en salarisadministratie

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want...

Lees verder >

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van payroll, loon en salarisadministratie, zal jij als professional...

Lees verder >

Payroll-, loon- en salarisadministratie: 63 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Trainingen (28) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

3 dagen Trainingen € 1.603,85
1 dag Trainingen € 598,01
1 dag Trainingen € 598,01
1 dag Trainingen € 598,01
1 dag Trainingen € 598,01
1 dag Trainingen € 598,01
1 dag Trainingen € 598,01

Vakopleiding (8) In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

6 maanden Vakopleiding € 1.918,30
3 maanden Vakopleiding € 1.279,56
21 maanden Vakopleiding € 6.251,28
12 maanden Vakopleiding € 5.247,65
12 maanden Vakopleiding € 2.757,45
15 maanden Vakopleiding € 4.077,45

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

3 maanden MBO-programma € 1.452,60

HBO-programma (11) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

HBO Associate degree (1) HBO Associate degree

NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Associate degree NVAO-geaccrediteerd € 14.371,45

HBO Bacheloropleiding (5) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
18 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd € 7.290,45
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd € 23.622,60
12 maanden HBO Bacheloropleiding € 7.438,45
12 maanden HBO Bacheloropleiding € 7.073,45
6 maanden HBO Bacheloropleiding € 5.406,75

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Payroll-, loon- en salarisadministratie

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van payroll, loon en salarisadministratie, zal jij als professional op dit gebied steeds meer een adviserende rol krijgen. Ondanks de automatisering, zal de werkdruk onverminderd hoog blijven. Er vindt een verschuiving van werkzaamheden plaats, maar dat betekent niet dat je achterover kunt gaan leunen.

Als salarisprofessional zal de adviestaak boven de rest van je werkzaamheden uittorenen en dit wordt alleen maar belangrijker. Het is dus van belang dat je goed kunt communiceren, jouw adviezen van gedegen argumenten kunt voorzien en organisaties helpt in de groei van hun omzet door een een actieve houding aan te nemen.

Daarnaast is het van belang dat je voldoende kennis hebt over de thema’s Werkkostenregeling (WKR), het thema CAO’s en het thema meldplicht datalekken. Deze onderwerpen zijn belangrijk in de komende jaren binnen dit vakgebied. Vooral rondom ‘datalekken’ dien je goede kennis te hebben, gezien de aankomende wetswijziging AVG en de mate waarin je als payroll professional met privacygevoelige informatie werkt.

Opvallend is dat zowel de interne als de externe payroll professional vaker voldoende tijd en budget voor vakontwikkeling van de werkgever krijgt. Dit zal alleen maar groeien, want werknemers die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen zijn hard nodig. Daarnaast zijn payroll professionals erg gewild op de arbeidsmarkt, dus wil het bedrijf dat jou al in dienst heeft je graag behouden! Dus waar wacht je nog op? Zoek vandaag nog een relevante opleiding!

Populaire opleidingen binnen Payroll, Loon en Salarisadministratie zijn:

HBO Bachelor Management Payroll Services

 

Leer alles op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen en wordt de payroll specialist waar iedereen op zit te wachten. Met de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services leer jij een waardevolle bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Zo ontwikkel je je tot een volwaardig gesprekspartner voor het management en dat komt je carrière beslist ten goede.

Praktijkdiploma Loonadministratie

Je wilt je kennis uitbreiden op het gebied van loon- en salarisadministratie en jezelf een perfecte kans op de arbeidsmarkt bieden. Met het Praktijkdiploma Loonadministratie weet je hoe je een loonadministratie moet opzetten, hoe je loonberekeningen moet  maken, hoe de huidige wet- en regelgeving werkt… Kortom, alles om een goede start te maken op een loonadministratie.

Vakopleiding Payroll Services

Ben je geïnteresseerd in een functie op het gebied van arbeid en belonen? Als allround payroll professional? Dan is het zaak veel te leren over zaken als fiscaal recht, sociaal verzekerings- en arbeidsrecht, HR, IT en verschillende administratieve processen. Onze ervaren docenten uit de praktijk leren je bovendien sterke adviesvaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.