Bedrijfsvoering

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen...

Lees verder >

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis...

Lees verder >

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis voor nodig. Natuurlijk laat je de details over aan...

Lees verder >

Bedrijfsvoering: 89 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (89)

2 dagen Trainingen vanaf € 1.314,79 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 03-09-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 1.714,09 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 02-10-2024
9 maanden Trainingen vanaf € 6.905,49 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 03-09-2024
12 maanden Trainingen vanaf € 15.242,05 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 26-09-2024
1 dag Trainingen vanaf € 955,39 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 13-09-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 1.532,59 incl. BTW Dag 8 locaties 1e startmoment: 05-09-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Bedrijfsvoering

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis voor nodig. Natuurlijk laat je de details over aan de specialisten. Maar kan jij meepraten met de specialisten in je team?

Trends & ontwikkelingen

Hoe bestuur je een succesvolle non-profitorganisatie of overheidsinstelling? Welke management- en leiderschapskwaliteiten zijn daarvoor nodig? Welke management development activiteiten dragen daaraan bij? Managen is een vak. Kennis van de branche alleen is niet voldoende. Een succesvolle bedrijfsvoering vergt managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Een goede professional is dan ook niet altijd in de wieg gelegd voor een rol als manager.

Het behouden van kernposities is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Oprechte interesse als leidinggevende in de loopbaan van een werknemer is daarom essentieel. Een goede bedrijfsvoerder herkent de kwaliteiten van een werknemer en interesseert zich in de persoonlijke belangen van zijn of haar team. Er is een groeiende behoefte aan individuele ontwikkeling en begeleiding. Leer- en ontwikkelingsprogramma’s zijn steeds vaker afgestemd op persoonskenmerken van medewerkers. Herken jij de behoeften en kwaliteiten van je werknemer?

Een andere duidelijke trend is dat managers en leidinggevende zich steeds vaker kwetsbaar opstellen. Het vragen om feedback over het eigen functioneren wordt in toenemende mate belangrijk gevonden, om eigen prestaties te beoordelen. Vragen om feedback is niet alleen bevorderlijk voor de ontwikkeling van de manager in kwestie zelf, maar ook voor de positieve ontwikkeling van een organisatie.