Openbare orde en veiligheid

Cyberaanvallen voorkomen, crisissituaties beheersen, de openbare orde handhaven: de samenleving heeft grote behoefte aan stabiliteit en veiligheid. En...

Lees verder >

Cyberaanvallen voorkomen, crisissituaties beheersen, de openbare orde handhaven: de samenleving heeft grote behoefte aan stabiliteit en veiligheid. En met die behoefte groeit de vraag naar professionals die gevaarlijke situaties kunnen identificeren....

Lees verder >

Cyberaanvallen voorkomen, crisissituaties beheersen, de openbare orde handhaven: de samenleving heeft grote behoefte aan stabiliteit en veiligheid. En met die behoefte groeit de vraag naar professionals die gevaarlijke situaties kunnen identificeren. Professionals die zich durven vastbijten in veiligheidsvraagstukken om tot oplossingen te komen. Behoor jij...

Lees verder >

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveaus

Trainingen (8) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

4 dagen Trainingen Vanaf  € 1.685,81  incl. BTW
5 maanden Trainingen Vanaf  € 4.667,30  incl. BTW
3 maanden Trainingen Vanaf  € 2.737,10  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.168,35  incl. BTW
2 maanden Trainingen Vanaf  € 1.682,35  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.168,35  incl. BTW
3 dagen Trainingen Vanaf  € 1.832,10  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.168,35  incl. BTW

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

2 maanden MBO-programma Vanaf  € 1.602,35  incl. BTW
6 maanden MBO-programma Vanaf  € 4.485,10  incl. BTW
2 maanden MBO-programma Vanaf  € 1.412,35  incl. BTW

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

6 maanden HBO-programma Vanaf  € 2.953,35  incl. BTW
3 maanden HBO-programma Vanaf  € 1.761,60  incl. BTW
12 maanden HBO-programma Vanaf  € 6.347,35  incl. BTW
12 maanden HBO-programma Vanaf  € 3.723,35  incl. BTW
6 maanden HBO-programma Vanaf  € 2.953,35  incl. BTW
3 maanden HBO-programma Vanaf  € 1.979,85  incl. BTW
6 maanden HBO-programma Vanaf  € 3.753,35  incl. BTW

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 18.526,45  incl. BTW
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 18.526,45  incl. BTW
3 maanden HBO Bacheloropleiding Vanaf  € 8.981,01  incl. BTW

Masterclass (1) Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

3 maanden Masterclass Vanaf  € 3.550,85  incl. BTW

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die jij interessant vindt. De Professional Masters van duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

6 maanden Professional Master Vanaf  € 6.695,35  incl. BTW
6 maanden Professional Master Vanaf  € 6.695,35  incl. BTW

(2)

6 maanden Vanaf  € 350,00  incl. BTW

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Openbare orde en veiligheid

Cyberaanvallen voorkomen, crisissituaties beheersen, de openbare orde handhaven: de samenleving heeft grote behoefte aan stabiliteit en veiligheid. En met die behoefte groeit de vraag naar professionals die gevaarlijke situaties kunnen identificeren. Professionals die zich durven vastbijten in veiligheidsvraagstukken om tot oplossingen te komen. Behoor jij tot deze vakmensen?

Trends & ontwikkelingen

Onze maatschappij kan steeds meer worden beschouwd als een complex van verbindingen, tussen mensen, tussen organisaties en apparaten. Door het internet en Internet of Things (IoT) zijn we altijd en overal met elkaar verbonden, met verschillende apparaten op diverse netwerken. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor de waarborging van de openbare orde en veiligheid, omdat het aantal kanalen om te monitoren alsmaar toeneemt. De overheid, het bedrijfsleven en particulieren zijn kwetsbaarder dan ooit voor cyberaanvallen, zo blijkt uit het groeiende aantal cyberaanvallen.

Tegelijkertijd biedt het gebruik van internet en IoT juist aanzienlijk veel kansen. Overheidsinstanties gebruiken nieuwe technologieën om de dienstverlening te verbeteren, de handhaving te versterken, de transparantie te vergroten en de burger te betrekken. Met de beschikbare data, afkomstig van netwerken en apparaten, is het mogelijk om situaties te analyseren en incidenten te signaleren. Nieuwe technologieën worden ingezet om sneller en beter te reageren op calamiteiten en om potentiële aanslagen te voorspellen. De uitdaging is echter: hoe ver kun je gaan in het gebruik van data? Privacy is een gevoelig onderwerp. Met de nodige regels en richtlijnen wordt deze privacy zorgvuldig bewaakt. Ken jij de ins en outs van de privacywetgeving?