Belastingen

Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen...

Lees verder >

Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden...

Lees verder >

Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden er nieuwe regels en richtlijnen toegevoegd. Ken jij...

Lees verder >

Belastingen: 54 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (54)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Belastingen

Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden er nieuwe regels en richtlijnen toegevoegd. Ken jij ze allemaal?

Trends & ontwikkelingen

Ken jij alle ins en outs van het Belastingplan 2018? Wist je dat de vennootschapsbelasting per 2018 omlaag is gegaan en de kinderopvangtoeslag is uitgebreid? Het belastingstel is altijd in beweging. Ieder jaar worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd. Als belastingprofessional dien je alle regels en richtlijnen te kennen. Ben jij op de hoogte?

Een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijfsleven is de verminderde vennootschapsbelasting. Per 1 januari 2018 is de eerste belastingschijf voor bedrijven verhoogd van € 200.000 naar € 250.000. Een andere ontwikkeling in de aanscherping van de hypotheekregels. Particulieren mogen sinds dit jaar maximaal honderd procent van de marktwaarde lenen. Bijkomende kosten, zoals de overdrachtsbelasting, moeten mensen nu zelf betalen. Ook de hypotheekrenteaftrek is gewijzigd. Het maximale tarief voor rente-aftrek is nu 49,5 procent, in plaats van 50 procent vorig jaar. Gezinnen met kleine kinderen zijn er per 1 januari op vooruitgegaan, met een uitbreiding van de kinderopvangtoeslag voor kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan. Dit zijn slechts enkele wijzigingen die per 1 januari zijn doorgevoerd. Ken jij ze allemaal? Neem je carrière serieus en verdiep je in het huidige belastingstelsel.