Vaardigheden

De publieke sector is in ontwikkeling en dat heeft consequenties voor de ambtenaar. Goed debatteren, standpunten stevig onderbouwen en netwerken  zijn...

Lees verder >

De publieke sector is in ontwikkeling en dat heeft consequenties voor de ambtenaar. Goed debatteren, standpunten stevig onderbouwen en netwerken  zijn essentiële vaardigheden geworden. Zeker nu de burger door de groeiende hoeveelheid beschikbare online...

Lees verder >

De publieke sector is in ontwikkeling en dat heeft consequenties voor de ambtenaar. Goed debatteren, standpunten stevig onderbouwen en netwerken  zijn essentiële vaardigheden geworden. Zeker nu de burger door de groeiende hoeveelheid beschikbare online informatie steeds mondiger wordt. Ontdek hoe jij tot het gewenste resultaat kunt komen.

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Dag(deel)
Toon alle varianten

Trainingen (14) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

1 dag Trainingen Vanaf  € 564,35  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.387,55  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.387,55  incl. BTW
9 dagen Trainingen Vanaf  € 4.768,10  incl. BTW
8 dagen Trainingen Vanaf  € 4.359,50  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.418,90  incl. BTW
8 dagen Trainingen Vanaf  € 3.602,35  incl. BTW
6 dagen Trainingen Vanaf  € 3.532,45  incl. BTW
3 dagen Trainingen Vanaf  € 1.553,30  incl. BTW
1 dag Trainingen Vanaf  € 621,60  incl. BTW
3 dagen Trainingen Vanaf  € 1.525,10  incl. BTW
4 maanden Trainingen Vanaf  € 3.253,60  incl. BTW
2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.118,35  incl. BTW

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

2 maanden HBO-programma Vanaf  € 2.149,50  incl. BTW

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die jij interessant vindt. De Professional Masters van duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Vaardigheden

De publieke sector is in ontwikkeling en dat heeft consequenties voor de ambtenaar. Goed debatteren, standpunten stevig onderbouwen en netwerken  zijn essentiële vaardigheden geworden. Zeker nu de burger door de groeiende hoeveelheid beschikbare online informatie steeds mondiger wordt. Ontdek hoe jij tot het gewenste resultaat kunt komen.

Trends & ontwikkelingen

Welke trends en ontwikkelingen hebben invloed op de benodigde vaardigheden voor een succesvolle carrière bij de overheid en/of in de non-profitsector? Door de digitalisering zijn posities verschoven en rollen veranderd. Burgers beschikken over meer informatie en hebben daardoor hogere verwachtingen; een servicegerichte houding in de publieke sector is daarom belangrijker dan ooit. De burger van nu is, door de groeiende beschikbare online informatie, ook mondiger. Dat heeft grote invloed op de manier van klantgericht communiceren naar burgers. Professionele communicatie komt daarom steeds prominenter terug in competentieprofielen bij de overheid. Ook onderhandelen en mensen kunnen beïnvloeden zijn vaardigheden die voortkomen uit deze ontwikkeling.

Hoe goed kun jij debatteren? Ben je in staat je standpunt stevig te onderbouwen? Discussies en debatten nemen namelijk toe in de samenleving. Mensen zijn niet bang om hun mening te geven en standpunt te verdedigen. Goed kunnen debatteren en argumenteren zijn belangrijke vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst. Net als netwerken; een trend die zowel in het bedrijfsleven als de overheidssector zichtbaar is. We netwerken wat af op LinkedIn, Facebook en netwerkevenementen. Ook in de overheidssector is het hebben van een netwerk alsmaar belangrijker geworden om maatschappelijke vraagstukken en problemen op te lossen.