Certificeringsprogramma MCSA SQL Server 2012/2014

Vakgebied

Opleidingsniveau

HBO Associate degree

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer een bundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): SQL Server 2012/2014. Computrain heeft jarenlange ervaring met het opleiden van beheerders van SQL Server-producten. De persoonlijke aanpak van de zeer ervaren Microsoft Certified Trainers en uitgebalanceerde studieprogramma’s zorgen ervoor dat u het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is bedoeld voor database administrators, database developers en business intelligence-professionals.

Voorkennis

U beschikt over kennis van en ervaring met het gebruik van Microsoft Windows operating systems en het opzetten en gebruik van relationele databases.

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschikt u over actueel, Engelstalig Microsoft e-learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijgt u de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training.

Op digitaal cursusmateriaal leest u meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain.

Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de trainingen (alle level 200) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Aanpak van de training

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 3 trainingen, die u goed voorbereiden op de 3 officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma wordt verzorgd met digitaal Microsoft Official Courseware. Het is aan te bevelen dat u kunt beschikken over een SQL Server-testomgeving.

Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

Inhoud

Dit uitdagende en waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende 3 trainingen en 3 examens:

Trainingen

 • Querying Microsoft SQL Server (MOC20461)
 • Administering Microsoft SQL Server Databases (MOC20462)
 • Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server (MOC20463)

Examens

 • Querying Microsoft SQL Server (70-461)
 • Administering Microsoft SQL Server Databases (70-462)
 • Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server (70-463)
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Officiële Microsoft e-learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden u uitstekend voor op de 3 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, bent u MCSA: SQL Server 2012/2014.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Certificeringsprogramma MCSA SQL Server 2012/2014

Vakgebied

Opleidingsniveau

HBO Associate degree

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.