Software development

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de...

Lees verder >

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie....

Lees verder >

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie. Als software developer moet je slimme oplossingen...

Lees verder >

Software development: 129 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (129)

2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 04-07-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 1.908,95 incl. BTW Dag 3 locaties 1e startmoment: 19-08-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 1.430,95 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 15-08-2024
3 maanden Trainingen vanaf € 1.201,70 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 18-12-2024 STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Software development

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie. Als software developer moet je slimme oplossingen kunnen verzinnen voor soms lastige vraagstukken. En de drive hebben om je kennis up-to-date te houden. Ben jij helemaal op de hoogte?

Trends & ontwikkelingen

Onze economie digitaliseert in zeven-mijl-stappen. De ene cloud-toepassing is nog ‘smarter’ dan de ander. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar is software voor nodig. Van embedded smartware tot en met omvangrijke cloud-systemen waarop vele mensen kunnen samenwerken. Dat zijn de belangrijkste trends voor de komende jaren.

Sta jij straks aan de wieg van een hele serie digital twins? Daarmee zorg je voor enorme efficiëntie en inzichten over het gebruik en de mogelijke verbeterpunten van producten. In de juiste AI toepassingen wordt het mogelijk om met deze digital twins een digitale weergave te maken van vrijwel elk denkbaar aspect uit de maatschappij.

En wat te denken van de cloud? Waar de nadruk jaren op consolideren heeft gelegen, zien we nu dat de computing power weer steeds dichter naar de gebruiker schuift. Dat geeft belangrijke performance voordelen en het vereist dat jij als software developer kan denken vanuit de gebruiker.

Lijkt het je wel wat om aan de wieg staan van al deze ontwikkelingen? De juiste cloud architectuur ontwerpen of juist hyperslimme plugins te ontwerpen en te bouwen? Dat kan dat! Met een gedegen software development opleiding ben je de komende decennia zeker van werk.

Populaire opleidingen binnen Software Development zijn:


Professional Master Architectuur en Cloud

Jij bent werkzaam als informatiemanager, informatiearchitect of business consultant en ziet dat de cloud een opmars maakt. Je wilt daar meer over weten en vraagt je af wat dit betekent voor de IT-architectuur binnen jouw organisatie. Je ontdekt het in het praktijkgerichte programma Professional Master Architectuur en Cloud. Je leert hoe je effectief en efficiënt aan de slag kunt met IT-architectuur en verschillende bedrijfsprocessen tot een geheel kunt brengen.

HBO Bachelor Informatica specialisatie Cloud architect

In de HBO Bachelor Informatica specialisatie Cloud architect leer je alles over het opstellen van een cloud architectuur. Je leert hoe je de huidige IT-infrastructuur kunt transformeren naar de cloud en verdiep jij je in cloudservices, de IT-strategie en methoden & technieken van de cloud architect. Professionals uit het vak begeleiden je hierbij. Zo krijg je goed inzicht in de mogelijkheden en toepassingen van cloud computing in je je werk.

MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4

Als (aankomend) applicatie- en mediaontwikkelaar bij een softwarebedrijf of IT-ontwikkelaar houd jij je onder andere bezig met het maken van applicaties en media-uitingen en het testen, verbeteren en onderhouden van applicaties. In de opleiding MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4 leer je alle kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Wat je leert kun je meteen toepassen in je werk.