Trainingen en certificeringen

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het...

Lees verder >

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook...

Lees verder >

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook je carrièrekansen als je al een baan hebt. Hoe...

Lees verder >

Trainingen en certificeringen: 30 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (30)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Trainingen en certificeringen

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook je carrièrekansen als je al een baan hebt. Hoe meer certificaten, hoe groter die kansen worden. Behalve dat je steeds hogerop kunt komen en daarmee meestal een hoger salaris krijgt, verrijkt het ook je leven met meer kennis. Je werk wordt interessanter en jij wordt als werknemer interessanter. Vooral als zzp’er is het van belang om een zo hoog mogelijk niveau te behouden en je vakkennis voortdurend up-to-date te houden. Om opdrachten binnen te halen, moet je jezelf steeds weer bewijzen en laten zien welke vakkennis je in huis hebt. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Je raakt dus al snel achterop.

Door het behalen van certificaten word je specialist op een bepaald gebied. Dat gebied moet met name worden gekozen op basis van wat je wilt en wat je kunt. Natuurlijk kun je de trends in de gaten houden en kijken waar het meest naar wordt gevraagd of naar welke baan - waarin een bepaald certificaat wordt gevraagd - het hoogste loon genereert. Zo is er nu een sterke behoefte aan experts in cybercriminaliteit en verzeker je je, met een specialisatie op dit gebied, van een baan.

Denk aan je toekomst en investeer in certificaten. Je basisopleiding bepaalt waar je begint, maar niet waar je eindigt.