Projectmanagement

Als projectmanager heb je veel verantwoordelijkheden. Of het nu om kleine of grote projecten gaat. Hoe...

Lees verder >

Als projectmanager heb je veel verantwoordelijkheden. Of het nu om kleine of grote projecten gaat. Hoe boek je de beste resultaten binnen planning en...

Lees verder >

Als projectmanager heb je veel verantwoordelijkheden. Of het nu om kleine of grote projecten gaat. Hoe boek je de beste resultaten binnen planning en budget? Ontdek hoe je projecten succesvol kunt managen...

Lees verder >

Projectmanagement: 127 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (127)

2 dagen Trainingen vanaf € 739,31 incl. BTW Dag 20 locaties 1e startmoment: 08-12-2023
3 dagen Trainingen vanaf € 1.197,90 incl. BTW Dag 13 locaties 1e startmoment: 10-01-2024 STAP
1 dag Trainingen vanaf € 388,41 incl. BTW Dag 20 locaties 1e startmoment: 07-12-2023
6 maanden Trainingen vanaf € 4.054,72 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 18-03-2024
6 maanden Trainingen vanaf € 4.168,68 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 05-02-2024
6 maanden Trainingen vanaf € 4.176,80 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 30-03-2024
1 week Trainingen vanaf € 197,23 incl. BTW
3 maanden Trainingen vanaf € 1.530,58 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 11-12-2023 STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Projectmanagement

Als projectmanager heb je veel verantwoordelijkheden. Of het nu om kleine of grote projecten gaat. Hoe boek je de beste resultaten binnen planning en budget? Ontdek hoe je projecten succesvol kunt managen en beheersen. En wat nieuwe werkwijzen zoals Agile hierin kunnen betekenen. Zit er een scrum master of product owner in jou?

Trends & ontwikkelingen

Agile werken is de trend van deze eeuw. Als je dacht dat het alleen maar voor ontwikkelaars is zit je ernaast. Juist de projectmanager vervult hierin een belangrijke rol. En niet langer op een klassieke, externe manier met Gantt-grafieken en deadlines. Nee, gewoon als onderdeel van het team. Het is niet ongewoon dat een projectmanager de rol van scrum master of product owner op zich neemt.

Dit zorgt er ook voor dat je als projectmanager aan de juiste empathische kwaliteiten moet werken. Jouw team is veel diverser van samenstelling geworden. Verschillende etnische achtergronden, geslachten en interesses, je ziet het als een uitdaging om de hele groep als een geheel te laten werken.

Andere trends, zoals het Internet of Things en artificial intelligence, maken de mix alleen maar interessanter. Ook hier een belangrijke rol voor de projectmanager. Bedrijven zien namelijk steeds meer het nut van deze ontwikkelingen in. Ze willen het voor de eigen bedrijfsvoering en ontwikkeling inzetten. En wie mag daarvoor zorgen? Juist. Lijkt het je wat?

Populaire opleidingen binnen Projectmanagement zijn:


Master Projectmanagement

Ben jij werkzaam als projectmanager, programmamanager of portfoliomanager en verantwoordelijk voor grote en complexe projecten? Wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van strategisch projectmanagement? Dan biedt de Master Projectmanagement je precies de kennis, vaardigheden en inzichten die je zoekt. In twee jaar tijd ontwikkel jij je tot een gesprekspartner op alle managementniveaus en stuur je diverse projecten aan met oog op hun bijdrage aan de organisatiedoelstellingen.  

HBO Agile Projectmanagement

In het praktijkgericht programma HBO Agile Projectmanagement duik jij in de wereld van Agile Project Management™ en de scrummethodiek. In de Agile manier van werken werk je aan de hand van korte sprints op resultaatgerichte wijze aan softwareontwikkelingstrajecten. In de opleiding doe je fundamentele en specifieke kennis op over scrum die je direct in je dagelijkse werk kunt toepassen. Ook werk je aan je projectmanagementvaardigheden. Met deze opleiding leer jij om projecten binnen een agile omgeving succesvol te beheersen en uit te voeren.

MBO Projectmatig Werken

Wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van projectmatig werken? Dan is de opleiding MBO Projectmatig Werken heel interessant. Je leert werken met doelen, krijgt zicht op de verschillende rollen en taakverdeling in projecten en gaat aan de slag met de projectplanning. Na  afloop van de opleiding kun je succesvol als projectmanager aan de slag. Bovendien kun je met het diploma mogelijk vrijstelling krijgen voor een deel van een volledige MBO-opleiding op niveau 3 of 4.