Business IT en management

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven....

Lees verder >

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de...

Lees verder >

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de bedrijfsvoering een enorme impuls kunt geven en ontwikkel...

Lees verder >

Business IT en management: 85 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (85)

12 maanden Trainingen vanaf € 18.581,61 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 15-02-2024 STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Business IT en management

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de bedrijfsvoering een enorme impuls kunt geven en ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van Business IT en management.

Trends & ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zoals SDN - Software Defined Networking - of kunstmatige intelligentie, beginnen de mainstream te bereiken. Dit is het moment waarop organisaties deze ontwikkelingen gaan omarmen en inzetten.

Digitale samenwerking komt steeds vaker voor. Bedrijven gaan zich steeds meer ontwikkelen tot specialisten op die gebieden waar ze echt goed in zijn. Waar ze aantoonbaar iets toevoegen. Het werken met cloud toepassingen werkt hieraan mee en ondersteunt deze ontwikkeling.

Dit vraagt ook om nieuwe vormen van gegevensbeveiliging. Vanuit Brussel en de overheid zijn er al nieuwe regels op het gebied van het verwerken van privacygevoelige informatie, vastgelegd in de AVG. Ook beschermen van de eigen informatie en datastromen neemt een belangrijke plek in.

Een hechtere band met de klant met behulp van kunstmatige intelligentie en robotica. Stilaan gaat het ‘internet of things’ onze manier van werken beïnvloeden. Zeker bij bedrijven met intensief klantcontact zal dit contact steeds vaker digitaal verlopen.

Neem je graag de regie bij dit soort implementaties? Zorg je voor een transparante werkplek die niet gebonden is aan een geografische locatie? Verbind je de strategische doelen van het bedrijf, via de IT-technische eisen, aan de wensen van de gebruikers? Daar zitten de echte uitdagingen op business IT gebied de komende jaren!

Populaire opleidingen binnen Business IT en Management zijn:


MBA specialisatie Business information management

De MBA Business Information Management is geschikt voor iedereen die vanuit strategisch perspectief naar informatievoorzieningen wil kijken. Kennis en informatiesystemen zijn van onschatbare waarde en jij leert ze te analyseren vanuit managementperspectief. Daarnaast besteedt de opleiding aandacht aan bedrijfskundig procesmanagement, IT-strategie en strategisch informatiemanagement.

HBO Bachelor IT & Management

Tijdens deze opleiding leer je om verbanden te leggen tussen mensen, processen en de IT. Het doel? De totaalprocessen binnen een organisatie verbeteren. Na deze HBO-opleiding kun je de verbindende schakel vormen tussen drie belangrijke factoren die invloed hebben op bedrijven. In dit uitdagende programma ga je veel aan de slag met de belangrijkste actuele ontwikkelingen op het gebied van business IT en bedrijfskundig management.

MBO IT-Dienstverlening

In zes maanden tijd ontwikkel je de kennis en vaardigheden die nodig zijn als IT-medewerker. Zo ga je aan de slag met servicestrategie en -ontwerp, ontwikkel je inzicht in hoe je storingen kunt voorkomen en leer je gebruikers ondersteunen. Dit programma vormt een  mooie fundering op het gebied van IT en op het vlak van serviceverlening.