Managementsupport

Werk jij als managementsupporter of wil je aan de slag binnen het vakgebied managementsupport? En wil...

Lees verder >

Werk jij als managementsupporter of wil je aan de slag binnen het vakgebied managementsupport? En wil je de kennis en vaardigheden die je voor dit werk...

Lees verder >

Werk jij als managementsupporter of wil je aan de slag binnen het vakgebied managementsupport? En wil je de kennis en vaardigheden die je voor dit werk nodig hebt verder ontwikkelen? Dan vind je op Opleiding.nl...

Lees verder >

Managementsupport: 12 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (12)

6 weken MHBO vanaf € 1.975,- incl. BTW Dag 4 locaties 1e startmoment: 28-05-2024
8 dagen MHBO vanaf € 785,- incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 28-05-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 06-06-2024
1 dag MHBO vanaf € 495,- incl. BTW Dag 3 locaties 1e startmoment: 11-07-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Managementsupport

Werk jij als managementsupporter of wil je aan de slag binnen het vakgebied managementsupport? En wil je de kennis en vaardigheden die je voor dit werk nodig hebt verder ontwikkelen? Dan vind je op Opleiding.nl een uitgebreid aanbod aan managementsupport opleidingen van de beste opleiders van Nederland. Zo vind je altijd een opleiding managementsupport die bij jou past.

Wat is managementsupport?

Als managementsupporter ondersteun je een manager of het management bij allerlei werkzaamheden. Denk aan administratieve taken, het maken van afspraken en notuleren bij vergaderingen. Steeds vaker komen daar ook andere werkzaamheden bij, zoals inkoop, facilitaire zaken en juridische zaken. Daarnaast werken managementsupporters ook steeds vaker als verlengstuk of zelfs vervanger van de manager. Planningsvaardigheden, een scherpe blik en een proactieve houding zijn hierbij onmisbaar.

Ontwikkel de basis van managementsupport

Ben je nog geen managementsupporter en wil je kennismaken met dit vakgebied? Kies dan voor een basisopleiding, zoals Basisopleiding Managementsupport of de e-learning Basisopleiding Office- en managementsupport. Hiermee ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te starten in dit boeiende vakgebied. 

HBO Managementsupport

Er wordt steeds vaker HBO-niveau verwacht van managementsupporters. Daarom is het een goed idee je verder te ontwikkelen met een opleiding managementsupport op HBO-niveau. Kies bijvoorbeeld voor de opleiding HBO Managementsupport of de HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport. Een HBO-opleiding is ook een goede keuze wanneer je wilt doorgroeien naar hoger managementsupport.

Next Supportmanagement

Wil jij als managementsupport toekomstbestendig zijn en blijven? Dan zit je goed met de opleidingen Next Supportmanagement van onze partner Schoevers. Deze korte en praktijkgerichte opleidingen geven je alle handvatten om goed om te gaan met alle ontwikkelingen binnen je vakgebied. Zo kun je ook in de toekomst je werk goed blijven uitvoeren. Je kunt kiezen uit de volgende opleidingen:


Volg je opleiding managementsupport waar en wanneer het jou uitkomt

Een opleiding volgen naast je drukke baan als managementsupporter kan best een uitdaging zijn. Daarom vind je op Opleiding.nl verschillende studievarianten. Studeer overdag, ’s avonds of in het weekend en op een locatie naar keuze of zelfs vanuit huis. Zo past jouw opleiding managementsupport altijd in jouw leven.

Meer weten over de opleidingen managementsupport?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.