Financieel administratief

Of je nu op de debiteurenadministratie werkt, jezelf financieel administratief medewerker noemt of door...

Lees verder >

Of je nu op de debiteurenadministratie werkt, jezelf financieel administratief medewerker noemt of door wilt groeien als accountant: dankzij nieuwe technologieën...

Lees verder >

Of je nu op de debiteurenadministratie werkt, jezelf financieel administratief medewerker noemt of door wilt groeien als accountant: dankzij nieuwe technologieën worden steeds meer werkzaamheden geautomatiseerd....

Lees verder >

Financieel administratief: 36 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (36)

2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 04-07-2024
3 maanden MBO-programma vanaf € 2.124,29 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 17-12-2024 STAP
3 maanden MBO-programma vanaf € 2.146,09 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 27-01-2025 STAP
3 maanden MBO-programma vanaf € 2.146,09 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 01-02-2025 STAP
12 maanden MBO-programma vanaf € 5.033,49 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 05-04-2025
3 maanden MBO-programma vanaf € 2.146,09 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 01-04-2025 STAP
12 maanden MBO-programma vanaf € 4.946,29 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 01-04-2025
12 maanden MBO-programma vanaf € 5.033,49 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 31-03-2025

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Financieel administratief

Of je nu op de debiteurenadministratie werkt, jezelf financieel administratief medewerker noemt of door wilt groeien als accountant: dankzij nieuwe technologieën worden steeds meer werkzaamheden geautomatiseerd. Dat heeft grote impact op je carrière. Houd je kennis up-to-date en beweeg mee met alle veranderingen.

Trends & ontwikkelingen

Onze wereld is continu onderhevig aan veranderingen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Dit zorgt misschien voor een gevoel van onzekerheid, maar deze ontwikkelingen zijn juist mooie kansen om te benutten. Tijd en geld kunnen bijvoorbeeld bespaard worden en fouten voorkomen worden, door middel van digitaal en geautomatiseerd factureren.

Als financieel manager kun je niet meer werken aan de hand van een vaststaand plan, aangezien wensen, doelen en aanpak steeds veranderen. Agile - het werken met korte cycli - wordt behalve in de ICT, nu ook toegepast in de financiële wereld naar aanleiding van al deze snelle veranderingen.
Om te weten welke strategische keuzes binnen deze cycli steeds moeten worden gemaakt, moeten data worden verzameld om meer inzicht te krijgen. Dankzij de technologische ontwikkelingen nemen de mogelijkheden op dit gebied toe.

Wat echter niet vergeten moet worden, is dat voor het formuleren van de juiste vragen, en het interpreteren van de verzamelde data, analytische vaardigheden nodig zijn. Helaas zijn er niet veel werknemers die over deze vaardigheden beschikken, terwijl hier alleen maar meer vraag naar zal komen. Wil jij een onmisbare werknemer op financieel administratief gebied worden, met de juiste vaardigheden? Schrijf je dan nu in voor een van onze opleidingen.

Populaire opleidingen binnen Financieel Administratief zijn:

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie specialisatie Accountancy

Met deze officieel geaccrediteerde HBO bachelor ontwikkel je jezelf niet alleen integraal op het gebied van bedrijfsadministratie, maar verbreed je ook de mogelijkheden om als accountant aan de slag te gaan. Je volgt de bachelor aan de Hogeschool Markus Verbeek Praehep, waar je afstudeert met het officiële getuigschrift HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Hiermee toon je aan dat je specialist bent in bedrijfsadministratie en informatievoorziening, zowel in het MKB als bij grotere organisaties.

HBO Bedrijfsadministratie

Wil je in korte tijd wegwijs worden in de basis van bedrijfsadministratie? Dan heb je het juiste programma gevonden. In slechts drie maanden ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van de balans- en resultaatrekening, voorraadadministratie en winstverdeling. Zo werk je zichtbaar aan jouw toekomst. Je kunt het diploma mogelijk als vrijstelling inbrengen in de door de NVAO geaccrediteerde Bacheloropleiding Bedrijfseconomie Management van Hogeschool NCOI.

MHBO Financiële Administratie

Wil je jouw vaardigheden op het gebied van financiële administratie ontwikkelen? Dan is deze opleiding zeer geschikt. Je verdiept je in de kern van boekhouden en bedrijfseconomie. Zo ga je onder andere aan de slag met voorraadadministratie, kostencalculaties, balans en resultatenrekeningen en het analyseren van gepubliceerde jaarrekeningen. Dankzij de vele praktijkopdrachten maak je voortdurend de koppeling tussen theorie en praktijk.