Officemanagement

Het vakgebied officemanagement verandert, onder andere door de invloed van nieuwe technologie. Dat vraagt...

Lees verder >

Het vakgebied officemanagement verandert, onder andere door de invloed van nieuwe technologie. Dat vraagt om andere kennis en vaardigheden dan je een...

Lees verder >

Het vakgebied officemanagement verandert, onder andere door de invloed van nieuwe technologie. Dat vraagt om andere kennis en vaardigheden dan je een paar jaar geleden voor deze functie nodig had. Met...

Lees verder >

Officemanagement: 13 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (13)

2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 06-06-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Officemanagement

Het vakgebied officemanagement verandert, onder andere door de invloed van nieuwe technologie. Dat vraagt om andere kennis en vaardigheden dan je een paar jaar geleden voor deze functie nodig had. Met de juiste opleiding officemanagement zorg je dat jouw kennis en vaardigheden weer up-to-date zijn. Zoek je een opleiding officemanagement, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Op deze pagina zetten we de mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rij.

Wat is Officemanagement?

Als officemanager zorg je ervoor dat de werkzaamheden op kantoor soepel verlopen. Je verricht organisatorische en administratieve werkzaamheden en ondersteunt de manager, directeur of het directieteam. Omdat officemanagers in alle soorten bedrijven kunnen werken, verschillen de precieze werkzaamheden per werkgever. Wel heb je altijd bepaalde competenties nodig, zoals probleemoplossend vermogen, nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Weten of officemanagement iets voor jou is?

Ben je nog geen officemanager en wil je weten of dit vakgebied iets voor jou is? Kies dan voor een inleidende training of cursus officemanagement, zoals Starten met Officemanagement of HBO Inleiding officemanagement. Tijdens deze korte trainingen kun je je oriënteren op het vakgebied en de benodigde basiskennis- en vaardigheden opdoen.

HBO Officemanagement

Werk je al als officemanager en wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen? Dan vind je op Opleiding.nl diverse mogelijkheden. Wil je een erkend Bachelordiploma behalen? Dan is de HBO Bachelor Executive Officemanagement een goede keuze. Vind je een volledige HBO-Bachelor te intensief? Dan kun je ook kiezen voor een korter HBO-programma, zoals HBO Officemanagement of de HBO Associate degree Officemanagement. Goed om te weten: Zowel met het HBO-programma als de Ad Officemanagement leg je een goede basis voor een HBO-Bachelor.

Wil je na je MBO officemanagement gaan doen? Dan is de opleiding MHBO Officemanagement een logische vervolgstap. Dit programma vormt de perfecte schakel tussen MBO- en HBO-niveau. Dat maakt dat deze opleiding een mooie basis is voor je verdere carrière.

Volg je opleiding Officemanagement waar en wanneer het jou uitkomt.

Een opleiding volgen naast je drukke baan als officemanager is niet niets. Daarom vind je op Opleiding.nl verschillende studievarianten. Studeer overdag, ’s avonds of in het weekend en op een locatie naar keuze of zelfs vanuit huis. Zo past jouw opleiding Officemanagement altijd in jouw leven.

Meer weten over de opleidingen Officemanagement?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.