Computervaardigheden

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle...

Lees verder >

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel...

Lees verder >

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

...
Lees verder >

Computervaardigheden: 35 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (35)

1 maand MBO-programma vanaf € 84,95 incl. BTW E-learning
6 weken MHBO vanaf € 1.975,- incl. BTW Dag 4 locaties 1e startmoment: 28-05-2024
8 dagen MHBO vanaf € 785,- incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 28-05-2024
3 dagen Trainingen vanaf € 181,50 incl. BTW
2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 06-06-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Computervaardigheden

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van ontwikkelingen. Niets staat nog vast en zodra je ergens aan gewend bent, is er alweer een nieuwe verandering op gang. De eisen en behoeftes veranderen hierdoor ook continu en het is aan de organisatie om hierop in te spelen.

De alwetende leider bestaat niet meer: de duidelijke en vaststaande rolverdeling tussen management en werkgevers is vervaagd. Teams krijgen steeds meer autonomie en daarmee ook leiderschap. De rol van de manager wordt meer en meer om de teams aan te sturen als begeleider, rekening te houden met de verschillende wensen van de heterogene groep werknemers, overzicht te houden… Kortom, de manager moet veel ballen in de lucht houden. Technische ondersteuning is hierbij onontbeerlijk en nog nooit zijn computervaardigheden zo belangrijk geweest als nu. Er moet overzicht en houvast gecreëerd worden om als bedrijf het hoofd boven water te kunnen houden.

Hoe kun je orde houden in alle inkomende mails? Hoe kun je het beste prioriteren? Hoe kun je het beste informatie verzamelen en verwerken? Welke programma’s zijn geschikt voor het delen van informatie met medewerkers? In de computerwereld kun je nooit genoeg vaardigheden hebben en is het zaak jezelf continu te updaten.

Populaire opleidingen binnen Computervaardigheden zijn:

MBO Microsoft Office Vaardigheden

In dit korte, zeer praktijkgerichte MBO-programma krijg je een compleet pakket van Microsoft Office-trainingen. Je leert Word, Excel, PowerPoint en Outlook op een professionele wijze in een zakelijke omgeving te gebruiken. De opleiding wordt verzorgd in moderne opleidingscentra, die alle over een volledige IT-infrastructuur beschikken. Je rondt het programma af met praktijkopdracht, waarna je een instituutsdiploma kunt ontvangen van MBO College van NCOI.  

Excel Basis

Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Onder leiding van de beste Excel-trainers van Nederland ga je aan de slag met dit waardevolle programma. De nadruk ligt op het toepassen van elementaire technieken van het spreadsheetprogramma. De training, uitgevoerd door onze businesspartner Computrain, is zeer geschikt als je inzicht wil krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Zowel Excel 2007, Excel 2010, Excel 2013 als Excel 2016.

Timemanagement met Outlook

Het programma Microsoft Outlook is de meest gebruikte ‘personal information manager’ en e-mail cliënt ter wereld. Tijdens deze training leer je efficiënter omgaan met e-mail, hoe je tijd beter kunt bewaken en ad-hoczaken zo af te handelen dat je toekomt aan je eigen planning. Aan bod komen onder andere het besluitvormingsdiagram om de werkstroom te verwerken en organiseren, de vijf stadia om de werkstroom te beheersen en het plannen en beheersen van projecten. Binnen één dag maakt je je alle vaardigheden eigen om optimaal gebruik te maken van Outlook.