Azure DevOps - Processes (AZ-400-1)

De eerste stap voor je ontwikkeling tot DevOps-professional

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als DevOps-professional verbeter je de delivery door het optimaliseren van werkwijzen, het verbeteren van communicatie en samenwerking en door automatisering. Je zorgt voor het ontwerp en de implementatie van strategieën van code en infrastructuur. Met deze training zet je hiervoor de eerste stap. Je kunt je zo ontwikkelen tot DevOps-professional met de certificering Microsoft Azure DevOps Solutions.

Jouw resultaat

Na afloop kun je:

  • Source control-strategieën en repositories implementeren
  • Git voor Enterprise DevOps schalen
  • Gebouwde infrastuctuur implementeren en beheren

Voor wie

Je bent geïnteresseerd in het implementeren van DevOps-processen. Deze training is ook onderdeel van de certificering Microsoft Azure DevOps Solutions.

Voorkennis

Je hebt basiskennis van Azure, versiebeheer en principes van softwareontwikkeling. Om een Microsoft Certified: Azure DevOps Engineer Expert te worden, heb je de certificering Azure Administrator Associate of Azure Developer Associate nodig.

Aanpak

In de training ligt de focus op het implementeren van DevOps-processen. Je leert hoe je source control kunt gebruiken, Git kunt schalen voor een project en infrastructuur kunt implementeren en managen.

De aanpak van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk.

Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, zodat je de leerstof optimaal verwerkt. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Studiemateriaal

Je gebruikt de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van deze training. Daarnaast kun je gebruikmaken van een zeer moderne online leeromgeving, e‑Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je er makkelijk mee communiceren met de andere deelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Course AZ-400T01: Implementing DevOps Development Processes
  • Course AZ-400T02: Implementing Continuous Integration
  • Course AZ-400T03: Implementing Continuous Delivery
  • Course AZ-400T04: Implementing Dependency Management

Examen

Samen met de training Azure DevOps - Strategy (AZ-400-2) ben je met deze training uitstekend voorbereid op het officiële examen AZ-400: Microsoft Azure DevOps Solutions.

Met dit examen behaal je de certificering Microsoft Azure DevOps Solutions.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 4 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 1.642,-

Trainingsmateriaal: € 240,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Azure DevOps - Processes (AZ-400-1)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.