Scheidegger

Studeer ook met de wind in je rug

Wil jij een training of opleiding volgen voor je werk? Ontmoet dé diplomaspecialist van Nederland: Scheidegger Opleidingen. Met klassikale en praktijkgerichte lessen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau. Kies de opleiding of training die bij jouw ambities past. Met de 6 gouden garanties van Scheidegger slaag je zeker!

Eén miljoen gediplomeerden

Dankzij ruim 70 jaar ervaring is Scheidegger een van de koplopers in Nederland als het om opleiden van werkenden gaat. Leren bij Scheidegger staat garant voor kwaliteit. Zo kun je tijdens je opleiding of training rekenen op ervaren vakdocenten. En wat je leert, kun je direct in de praktijk toepassen. Het opleidingsinstituut bewijst dé diplomaspecialist van Nederland te zijn. Meer dan één miljoen mensen gingen je voor en haalden bij Scheidegger een erkend diploma.

De 6 gouden garanties

De klassikale lessen worden gecombineerd met de beste, persoonlijke ondersteuning. Scheidegger wil namelijk dat je slaagt. Daarom geven ze jou de 6 gouden garanties. Zo krijg jij de aandacht die je verdient. En studeer jij ook met de wind in de rug!

Begin je studie bij de diplomaspecialist van Nederland

Wat voor opleiding of training je ook zoekt, Scheidegger denkt met je mee. Zo organiseert het instituut regelmatig open avonden en kun je een persoonlijk studieadvies aanvragen. Scheidegger ondersteunt je op allerlei manieren. Zodat jij je diploma haalt! Kun je niet wachten om met de wind in de rug te studeren? Bekijk het aanbod en meld je vandaag nog aan voor een opleiding of training.

Bekijk het aanbod van Scheidegger Opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834