Grafische Cursussen

Grafische Cursussen

Grafische Cursussen leidt marketeers, communicatiemedewerkers en creatieven op in grafische en video-pakketten als Adobe Photo­shop, InDesign, Illus­­tra­tor, Premiere Pro, After Effects, Animate en Apple Key­note. Naast de basiscursussen kun je bij ons terecht voor gevorderde cursussen en specialistische cur­sus­sen als MailChimp, DTP Compleet en Info­graphics.

De cursusduur varieert van 1 tot 6 dagen, meerweekse trainingen en ook een jaaropleiding van 36 bijeenkomsten: onze special de jaar­cursus 'Grafi­sche Vorm­geving'. Cursussen kunnen klassikaal –in real life– worden gevolgd en de jaarcursus ook klassikaal online. Je vind onze les­locaties in Amster­dam, Utrecht, Den Haag en Breda. 

Grafische Cursussen is een docenteninitiatief met grafisch opge­leide en in het vak­gebied werk­zame experts met aan­­dacht voor de juiste tech­­­niek, toe­­ge­­paste didactiek en multi­­medi­aal les­mate­riaal. Het maxi­mum aantal deelnemers per cursus be­draagt 6 (m.u.v. de jaarcursus). Lees meer over de cursus van je voorkeur op onze website.

Heb jij vandaag al iets leuks geleerd?

Bekijk het aanbod van Grafische Cursussen
Heb je een vraag?