Feedback Training en Consulting

Feedback laat je groeien

“Verbetering vraagt om dagelijkse feedback”

Welkom op de pagina van Feedback Training & Consulting. Maak kennis met de maatwerk diensten en open inschrijvingsmogelijkheden die je helpen bij het realiseren van je persoonlijke, team en organisatiedoelstellingen.

Jezelf kunnen zijn in elke rol die je vervult. Wie wil dat niet? Van daaruit kun je bouwen aan effectieve relaties om vervolgens samen doelen te realiseren. Kortom, wij geloven er in dat vanuit verbinding met jezelf, je je kunt verbinden met anderen en met de doelstellingen van je organisatie.
De juiste training of aanpak vinden kan een hele zoektocht zijn. Onze trainers en coaches staan dagelijks voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvend adviesgesprek met je te voeren.

Missie

Feedback Training & Consulting richt zich op het beschrijven, meten, ontwikkelen en verankeren van competenties van mensen en organisaties. Met valide en betrouwbare instrumenten, innovatieve programma’s en professionele trainers en consultants helpt Feedback bij het realiseren van meetbare veranderingen. Dit gebeurt op een enthousiaste en verrassende wijze die aansluit bij het natuurlijke gedrag van mensen.

Wat we doen

Groei vraagt om meer dan het ontwikkelen van vaardigheden alleen. Om jezelf te kunnen zijn en blijven dient ontwikkeling plaats te vinden in het verlengde van wie je bent. Dan kun je de beste versie van jezelf worden.

Daarom kiest Feedback ervoor om te ontwikkelen in het verlengde van je persoonlijkheid. Dan voelt het gedrag dat gevraagd wordt om resultaten te behalen comfortabel en niet als het schrijven met links terwijl je rechtshandig bent. Iets kunnen wil nog niet zeggen dat het ook gebeurt. Daarvoor is ook het willen van belang. Zonder willen wordt kunnen immers nooit doen. En tot slot speelt de omgeving een rol. Wanneer die niet ondersteunend is dan kun je met nog zoveel passie bepaalde zaken willen oppakken maar dat wordt je dan niet gemakkelijk gemaakt.

De diensten van Feedback sluiten aan bij de vier factoren die leiden tot gewenst gedrag en resultaat.

 • De Aangeboren zaken brengen we in kaart met instrumenten die een beeld geven van jouw unieke persoonlijkheid, talenten en kwaliteiten. Je vindt deze diensten op onze website onder Assessments en metingen.
 • De Aangeleerde kant richt zich op het trainen op vaardigheden, houding en gedrag. Dat trainen vindt plaats in het verlengde van de Aangeboren kant en er is aandacht voor overtuigingen die je ondersteunen bij dat wat je wilt bereiken (Commitmentkant) en de context. Onder het kopje Trainingen en Workshops vindt je wat we te beiden hebben.
 • De Commitment kant richt zich op de overtuigingen die een rol spelen bij het ontwikkelen van gewenst gedrag. Wil je daar meer over weten kijk dan bij Coachen en loopbaanbegeleiding.
 • En tot slot zorgt aandacht voor de Context ervoor dat het mogelijk wordt gemaakt om met het juiste gedrag en de juiste activiteiten de gewenste resultaten te boeken. De Feedback diensten die vallen onder Strategie en organisatie richten zich daar op.

Werkwijze 

“Je ziet de wereld niet zoals deze is maar zoals je zelf bent.”

Het creëren van bewustwording vormt een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Zo ontstaat een juister beeld van de werkelijkheid. Vervolgens werken we toe naar nieuw gedrag. De werkwijze is daarbij als volgt:

Door middel van intakegesprekken en inleven in de organisatie vormt Feedback zich een goed beeld van de huidige situatie. Ook diverse analyse-instrumenten kunnen tijdens deze fase een rol spelen. Vervolgens stellen we in het verlengde van de (gezamenlijk) geformuleerde doelstellingen (prestatie-indicatoren) een ontwikkelprogramma op.

Training en coaching vindt plaats in het verlengde van het natuurlijke gedrag van mensen. Door in het verlengde van voorkeursstijlen mensen te ontwikkelen wordt veel sneller meetbaar resultaat geboekt. Verankeringsinstrumenten die het gewenste gedrag uitdagen, helpen daarbij ook. 

Ieder traject eindigt met het meten van het resultaat waarmee het effect van de interventie zichtbaar wordt gemaakt.

Wat je tijdens onze trainingen ervaart, is een praktische, frisse aanpak. Een aanpak die bij jou past omdat we werken in het verlengde van jouw unieke persoonlijkheid en doelen. En mochten overtuigingen een rol spelen waardoor je geleerde vaardigheden niet toepast in de praktijk, dan gaan we daarmee ook aan de slag. Kortom, samen halen we het beste uit jou.

De inzet van trainingsacteurs behoort tot de mogelijkheden om de impact van het leren verder te vergroten. We bieden onze programma's aan in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Online leren

De focus van onze online programma’s ligt op gedrag. Gedrag zien we namelijk als belangrijke succesfactor op zowel individueel, team- als organisatieniveau. Via het Virtual Learning Centre van Feedback Training & Consulting volg je dezelfde programma’s zoals je die individueel of in groepsverband fysiek kunt volgen op locatie. De inspirerende, interactieve werkvormen passen bij het leren op afstand.

Ook als we elkaar online ontmoeten, kun je rekenen op een persoonlijke benadering door de trainer, coach of begeleider. Wil jij ook persoonlijke en professionele groeien op een manier die bij jou past? En wil je dat plaats- en tijdonafhankelijk doen? Schrijf je dan nu in voor één van de e-learning en online programma’s. We ontmoeten je graag online.

ISO 27001 gecertificeerd

Trots zijn we op onze ISO 270001 certificatie. De erkenning voor de wijze waarop we al vele jaren op een veilige wijze omgaan met vertrouwelijke informatie van onze deelnemers en klanten. Zeker nu online trainen, coachen en begeleiden steeds belangrijker wordt een belangrijke mijlpaal.

Onze overige erkenningen

 • Door Cedeo worden de trainingen van Feedback in het meest recente rapport door klanten gewaardeerd met een cijfer van 9,9.
 • Feedback Training & Consulting bezit met trots het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is dé erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunt u er als klant van uitgaan dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, deskundigheid van het personeel en professionele omgang met u als klant.
 • Doordat Feedback Training & Consulting beschikt over een CRKBO-registratie zijn we in de gelegenheid om trainingen ook BTW-vrijgesteld aan te bieden.
 • Onze NLP Practitioner en Master Practitioner opleidingen worden erkend door de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en de International Association for NLP (IANLP).
 

Waarom kiezen voor een training bij Feedback Training & Consulting…

Waarom kiezen klanten voor de e-learnings en online begeleiding van Feedback Training & Consulting?

 • De persoonlijke aanpak die zich kenmerkt door individueel maatwerk.
 • De inzet van professionele trainers, coaches en adviseurs met jarenlange praktijkervaring op hun vakgebied.
 • De flexibiliteit met betrekking tot de manier waarop je kennismaakt met instrumenten voor assessments en metingen. Zo kun je kiezen voor eerst de persoonlijke online nabespreking van jouw uitslag en daarna het volgen van de bijbehorende training / e-learningmodule of andersom. 
 • De inzet van valide en betrouwbare instrumenten die in diverse talen geleverd kunnen worden en internationaal erkend zijn.
 • De keuze voor groepstrainingen, één-op-één begeleiding of deelname aan een virtuele groepssessie. (Tijdens virtuele classroom sessies nemen deelnemers die verspreid over de wereld kunnen zijn deel. We kiezen dan voor de gemeenschappelijke beheerste taal. In je eigen taal deelnemen kan ook. Op het hebben van keuzevrijheid is onze aanpak inclusief de ingezette instrumenten gericht.)
 • De handige checklists en tippenkaarten die ondersteunen bij het inzetten van effectief gedrag in je dagelijkse praktijk.
 • De link naar video’s en naslagteksten zodat je je aanvullend kunt verdiepen in het onderwerp van de training of e-learning waarvoor je gekozen hebt.
 • De online community waaraan je kunt deelnemen na afloop van je (online) training, coaching of begeleiding.
 • De mogelijkheid om zelf professioneel gecertificeerd te worden om zelfstandig gebruik te maken van instrumenten die wij aanbieden.
Bekijk het aanbod van Feedback Training en Consulting
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834