De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit geldt voor de boer, de inkoper, de brander, barista en zelfs voor de consument.

Maar hoe haal je de beste smaken uit de koffie? Hoe bereid je je koffie op zo’n manier dat ie er niet alleen heel mooi uit ziet, maar ook het lekkerste smaakt voor jou en je gasten? Welke koffie is de koffie die het best bij jou past? Bij de Koffieschool helpen we jou bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Wij maken van jou een professioneel barista. 

De Koffieschool is opgericht in 2010 door Joost Leopold & Bregje Deben en samen met het team van ervaren trainers, zowel als koffieprofessional alsmede als docent, staan zij klaar om jou en jouw medewerkers te leren het beste uit jullie boon te laten halen.

De Koffieschool is erkend door zowel de SCA (specialty coffee association) als de horeca brancheorganisatie SVH. Je kan bij ons diverse internationaal erkende certificaten behalen. Daarnaast staan we geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en zijn wij dus een erkend vakopleider. 

Onze trainingslocatie in Utrecht aan de Koningin Wilhelminalaan 5, is door de centrale ligging in het land goed bereikbaar. Zowel met het OV als met de auto ben je er zo. En parkeren is gratis.  

Onze leerlingen zijn zeer tevreden (5 sterren op Google)
Kom je bij ons een training of workshop volgen moeten we je wel waarschuwen, koffie zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bekijk het aanbod van De Koffieschool
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834